Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 04 Май 2022, 21:17

Lenco написа:Винаги съм си мислил, че от нисък мъж на възраст с млада любовница не може да се очаква нещо добро :dunno:

Обратната комбинация, по-добра ли е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За едно франсе питам :OT:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Май 2022, 21:25

BMW_POWER написа:
Lenco написа:Винаги съм си мислил, че от нисък мъж на възраст с млада любовница не може да се очаква нещо добро :dunno:

Това е моя опит от над 50 г.
Имам и добри ниски приятели, но като цяло под 180 плюс още нещо е равно на :puke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 05 Май 2022, 1:29

:mhihi: Самоденацификация с това което пращат на хохолите нагледно: https://t.me/ChDambiev/16393
Като се има впредвид, че от вчера им върви вече 4-та вълна на мобилизация колко такива ще загиват заради клоуна и всичките му подстрекатели. Пращат ги от западните части директно на изток като пушечно месо безумците :banghead:
Последна промяна nikola59 на 05 Май 2022, 1:45, променена общо 1 път

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 05 Май 2022, 1:36

Иначе парада на лицемерието в Гейропа върви с пълна пара. Ама като е прав Копейкин прав е мама му стара https://m.youtube.com/watch?v=PWs4fihbqjw

Волен Сидеров колкото и да не го харесвам , навря посланниците на Великите държави на кучето в г...за. Еваля https://m.youtube.com/watch?v=oPiudB-c4ow

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Май 2022, 6:22

Lenco написа:
BMW_POWER написа:

Това е моя опит от над 50 г.
Имам и добри ниски приятели, но като цяло под 180 плюс още нещо е равно на :puke:

Мъж под 185 и жена под 170, не ми ги хвали :dunno:

По темата. Долното е предупреждение към всички, които дори по погрешка са написали нещо срещу Путин. Прошка няма да има :ranting:

https://www.facebook.com/10000743175225 ... 6274739868

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Май 2022, 7:19

Айде бе, 180 съм точно сега, стига и ти. Относно това за нямането на прошка, които са писали срещу Путин...много филми гледаш. :mhihi: Ако наистина го вярваш, че нещо ще се случи в тая връзка след като целия свят си пише каквото си иска. :mhihi:
Иначе предприели мощна офанзива срещу останалите в Азовстал.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 05 Май 2022, 9:30

То верно такова е разпределението в тая тема. Путягата не плаща, но пък е явно е точен, щом го боготворят....

https://youtu.be/Ivrwe7pHQCA

Малко история, може да приседне на някои хора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2022, 10:23

Разбира се, че предпочитам ЕС, САЩ и въобще тези държави.
Но факта си е факт!
ЕС се превърна в едновремешният СИВ и Варшавски договор, както и управление, цензура, налагане на идеи и ценности.
Като гледам, разлика между Русия и ЕС няма голяма, с изключение повечето материални преимущества.
Гледам 3 репортажа по телевизията от различни държави със съответните коментари на водещите.
В Русия някакви девойки определено търсещи популярност със съответната подготовка камери и тн, отишли на някакво централно място и нещо си скандирали. Дойдоха някакви милиционери и се вижда, че им искат документите.
Девойчетата почнаха да се държат арогантно и да предизвикват милиционерите, съответно ги хванаха и ги прибраха.
И коментарите по нашите медии "Ууу, ааа, репресии, свобода, демокрация, тоталитаризъм" и други подобни.
Ами ако бяха в САЩ и откажат легитимация на полицаите, какво ще се случи?!
След това гледах репортаж от Германия за някакви протестиращи.
Полицията ги чакаше и се почна със сълзотворен газ и избутване на протестиращите.
Общо взето си стана меле.
Ми...нищо, тишина и няма "полицейщина" и тн изявления.
Ами в Канада, същата работа, излизат хората да протестират за нещо си и се почват репресиите, то това са демократични арести и демократичен газ :mhihi:
По време на войната във Виетнам, в САЩ също е имало големи демонстрации и пак са потушавани доста жестоко.

п/п
И какво ми обясняват за "свобода на словото", като в същото време затварят медии под някакъв предлог, какъв беше... "пропаганда"!.
От какво се страхуват, че хората са оФце и не може да им се има доверие на собствената преценка и за това да показваме само това, което смятаме за угодно...Което си е чиста цензура.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 05 Май 2022, 11:16

Мисля, че си много точен в оценката си :yes: ! Ако изключим 'материалните блага', които правят единия 'ред' по-привлекателен, методите за управление над народите са почти идентични! Виждаме го навсякъде по света, откакто настанаха 'интересните времена'...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Май 2022, 11:17

Не забравяй и в Австралия какви ги вършеха по време на Ковида. :mhihi: 12-15 годишни момичета, белезници, реват, пищят, чудо, но да си видял гръмнали медии? Не, няколко репортажа от ю тубъри търсещи популярност и всичко е точно. Иначе Русия 155-то място в света по свобода на медиите, а тия западните все едно всичко им е позволено, а в една Франция кой смее открито да каже, че Макрон е гей и си държи бабичката за параван. :conf:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 05 Май 2022, 11:30

Макрон е гей, разбрахме, а Путин какъв е? Макрон мисля, че беше шамаросан пред медиите, това ако се случи с путлер не знам какво ще се случи... т.е. знам, ще го застрелят след няколко минути.
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Май 2022, 12:08

Путин е полу-диктатор и дърт козел търсещ млада върба да лющи. :mhihi:
Русия обявява преди малко едностранно спиране на огъня край завода в Азовстал в срок от три дни. През това време ще имат възможност цивилните да напуснат района и да поемат или за Русия или в контролирани от Украйна райони, където си изберат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 05 Май 2022, 13:14

Замина си и един от малкото налични Т-90М на който се разчиташе много. Приложено наученото от Сирия и т.н.

https://scontent-sof1-2.xx.fbcdn.net/v/ ... e=6278F503

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Май 2022, 13:59

Аз понеже съм само 173см разчистих малко откровените обиди, заяждания и мненията на много пияна глава. Ако продължавате така, тая тема ще я спираме, няма смисъл от всичко това. Има достатъчно интересни събития, които могат да се споделят и коментират без нападки и обиди.
Never mistake motion for action...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Май 2022, 14:02

Exclusive89 написа: това ако се случи с Путин не знам какво ще се случи... т.е. знам, ще го застрелят след няколко минути.

Не виждам нищо нередно в това :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата