СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: СПАМ ТЕМА
Или форума на фантастиката и мечтите... 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Е, ти ако си баро купувай смело едно от двете дори за по милионче

Да знам, че от 170 започва, но пак съм на мнение, че е по-добре от 20 годишна барака, дето е взела-дала общо взето

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Мадафака, ти лично може и да предпочиташ нова, но има друг тип хора, които търсят по-класическа визия, сингъл турбо и т.н. Ябълки с круши е сравнението. И за двете има пазар, естествено за такова Е46 много по-ограничен. Макар и 20-годишна, единстеното останало 20-годишно нещо е метала на купето май 

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Е, в събота поне трябва да не вали в Родопите... Мотора вече ме гледа накриво...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
ildivvy написа:Е, в събота поне трябва да не вали в Родопите... Мотора вече ме гледа накриво...
Много общо е това родопите, в Чепеларе все вали

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
In_Memoriam написа:Мадафака, ти лично може и да предпочиташ нова, но има друг тип хора, които търсят по-класическа визия, сингъл турбо и т.н. Ябълки с круши е сравнението. И за двете има пазар, естествено за такова Е46 много по-ограничен. Макар и 20-годишна, единстеното останало 20-годишно нещо е метала на купето май
Да си купиш правена кола, е като да се вържеш с разведена майка

С риск да ти разваля настроението, ама ние сме си такъв форум от 20-тина години.
Булито да разправя. Аз имам снимки, ама някой от цветните никове може да се познае
Булито да разправя. Аз имам снимки, ама някой от цветните никове може да се познае

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Spunky написа:In_Memoriam написа:Мадафака, ти лично може и да предпочиташ нова, но има друг тип хора, които търсят по-класическа визия, сингъл турбо и т.н. Ябълки с круши е сравнението. И за двете има пазар, естествено за такова Е46 много по-ограничен. Макар и 20-годишна, единстеното останало 20-годишно нещо е метала на купето май
Да си купиш правена кола, е като да се вържеш с разведена майкаАз виждам съсипана Е46ца за много пари, която едва ли ще се продаде.
Повече контекст може ли? Кое й е съсипаното?

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Издиша ти теорията малко, защото в сток състояние коли на тези години обикновено само са карани и не са пипани - с неотварян мотор, 20-годишни спирачни апарати, изстрадала изпускателна система/окачване, и диф, който е бил шпер когато е бил близо до нов. Увеличена мощност и без да е обърнато внимание на всеки един от тия компоненти не работи или работи не за дълго и с неблагополучен край. Но трябва да си следил пазара и търгове на такива коли, не смятам да те убеждавам в обратното 

Последна промяна In_Memoriam на 29 Юни 2023, 20:03, променена общо 1 път

Аз познавам един разбойник тук, който мрази да променя външния вид на колата. Сток отвсякъде. Но отвътре е вълк в овча кожа. Спомням си Е30-ката на Андро, на която пишеше 3?? (почти съм убеден в надписа). Комбито на Явор имаше 315....
Честит имен ден на Петър и Павел днес. Всички колеги и колежки, бъдете живи и здрави
Честит имен ден на Петър и Павел днес. Всички колеги и колежки, бъдете живи и здрави

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Освен да ти предложа покрив и камина друго не мога да направя по въпросаDon_Diego написа:Направи нещо, че да спре щото не се издържа вече

Баси тръгвам от Пловдив 34 градуса качвам се на вилата 6 градуса

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Като гледам къде си оставил бирата, бая дълги ръце ще да имаш... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
nickstorm написа:Като гледам къде си оставил бирата, бая дълги ръце ще да имаш...
На мен таванът ми се вижда за ремонт