кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от nickstorm » 29 Ное 2023, 11:04

Don_Diego написа:
Септември бях в Парндорф :

Септември месец бях приятно изненадан от новооткритата денонощна бензиностанция на ОМВ в Парндорф, цените на горивата са 30-40 цента надолу от магистралните. Даже и унгарска винетка си взех от там :driving:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Ное 2023, 11:37

nickstorm написа:
Don_Diego написа:
Септември бях в Парндорф :

Септември месец бях приятно изненадан от новооткритата денонощна бензиностанция на ОМВ в Парндорф, цените на горивата са 30-40 цента надолу от магистралните. Даже и унгарска винетка си взех от там :driving:

Унгарска или Австрийска?Иначе навсякъде и в Австрия и в Германия слезеш ли от магистралата цените на горивата са яко надолу.
Другия месец ще имам път покрай Пандорф и много се чудя дали да отбивам..хем ме сърби да влезна в някой магазини,хем ще имам още много път към Германия и не ми се иска да се замотавам там,а като се знам няколко часа ще отлетят мигновенно :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Ное 2023, 11:43

Интересните магазини са във външното "село", мола там е малко бошлаф работа :lol: Ако си направиш хубаво плана кои да посетиш си струва да спреш набързо, иначе си отива почти цял ден в обикаляне :kuku:

За зареждането там - аз сипвам на Jet когато пътувам към Виена или Германия с кола. Последно бях с електричка там и не съм обръщал внимание на това какви бензиностанции има и цените им.

Току що си взех от куриера една фигурка, която взех за подарък на приятел (наскоро му почина френчито и е тематична). Направо съм в шок колко е яка и изпипана и само за 66лв :shock: . От Каре я взех
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 30 Ное 2023, 2:19

kiko написа:
nickstorm написа:

Унгарска или Австрийска?Иначе навсякъде и в Австрия и в Германия слезеш ли от магистралата цените на горивата са яко надолу.
Другия месец ще имам път покрай Пандорф и много се чудя дали да отбивам..хем ме сърби да влезна в някой магазини,хем ще имам още много път към Германия и не ми се иска да се замотавам там,а като се знам няколко часа ще отлетят мигновенно :dunno:

Унгарска, пътувах към БГ тогава. В Австрия и Германия бензиностанциите в по-малките градчета и села не са денонощни, а са до 22-23 отворени. На магистралите са денонощни, но съответно с доста по високи цени, особено през нощта. На Парндорф Jet-a беше до 23 по спомен, а аз винаги минавам оттам през малките часове, та сега тази ОМВ ще върши чудесна работа
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 01 Дек 2023, 10:20

28$ от алито за Insta360 X2, предоволен.Изображение

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 01 Дек 2023, 10:49

:OT:
В тоя ред на мисли, как става заснемането , все едно камерата е на 3 метра пред теб и се движи в синхрон?

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 02 Дек 2023, 7:49

Ами тя самата камера е с два 180 градусови обектива и софтуерно го събира изображението да е 360 градуса. Иначе можеш както и където искаш да я закрепиш т.е. и на тялото ти, и на 3 метра пред/зад теб. Има една "невидима" пръчка, която или я фиксираш някъде (постигайки това движение в синхрон) или просто я държиш докато снимаш тип както си правят клипове скиори/сноубордисти. Стабилизацията бих казал е феноменално добра, което спомага за тоя синхрон.

После с мобилното приложение можеш да въртиш записа на която посока искаш или да поставяш точки по лентата на видеото през какви гледни точки да минава записа. Интересна е, аз я ползвам както и за хоби камера за мотора така и за видеорегистратор.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 05 Дек 2023, 19:28

Sony wh-1000xm5 midnight blue :lalala: За сега съм много доволен. Тръгнах за по евтини които се оказа, че ги няма в магазина и така :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 05 Дек 2023, 19:32

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Дек 2023, 8:00

https://shop.gladen.bg/product/dr-witt- ... kus-750-ml
Eй това си купих и пия по една бутилка на ден . Не знам дали си внушавам , но се чувствам доста по енергичен и жизнен , че нещо се скапах от работа последните два месеца и нямам пауър :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 10 Дек 2023, 21:59

Малко благинки от българския магазин. От няколко дена жената ми вика да отскочим да вземем някои неща, на нея най-много и трябваха сухи чушки за Бъдни Вечер да ги пълни с боб ма като наближи Коледа свършват. Вчера най-после се наканихме и тръгнахме, иначе рядко ходим до там, понеже въпросния магазин е в северните събърби на града, а ние сме на западната част и са си 45 мили, което е около час каране ако няма трафик. Та естествено се запасихме и някои луканки и суджук. Взехме и лютеница като понеже както споменах магазина е български, продават и някои други стоки от балканския регион, но повечето посетители са предимно нашенци и често се чува родна реч. Точно на щанда където са лютениците попаднахме на разговор на една групичка - две селски пръчки и един бек с диагоналка обсъждаха цените как било изобщо възможно бг лютеница да е по евтина в щатите, като нарочно говореха с доста завишен глас така, че да ги чуят и другите. Мислех да им кажа да не говорят глупости понеже аз често си ходя и пазарувам най-вече от Фантастико сготвени храни, скара и лютеници и това дето приказват въобще не ми се вижда да е вярно, но реших по-добре да не се разправям. Явно тези бяха някакви новодошли в последните 10 и по малко години. Взехме си и вафлички, като казаха че ще имат морени в края на другата седмица, доставят им ги от Чикаго и ще трябва пак да се отскокне до същия магазин. Най-важното е обаче, че имаше боза макар и да не е органик каквато най-често има и си взимам от Фантастико коgато съм си с БГ, но поне тази дето я взехме е правена със истинска захар, а не с разни подсладители като high fructose corn syrup. Сега бозата ще се пази до други ден понеже сина ни ще идва към нас с неговата Дулсинея а и жена ми по този случай ще метне една баница, понеже баничка с боза вървят ръка за ръка, то си е направо класика. То бозата върви не само с баничка ми и с баклава (верно ли колегата Диего е спрял баклавата ? :( :( :( ) та ще отида тук близо до нас има и едни турски и ливански магазини и заведения където правят много хубави баклавички, иначе тези в близкия Крогер не струват. Ще ми се естествено и тулумби да взема, ма или тук почти никога не съм намирал, или тези дето съм опитвал са едни твърди много силно захаросани, не са като нашенските.
Накрая връщайки се към къщи карайки лажерно с около 75 мили в час наравно с трафика, при ограничение 70 много силно около нас изручаха два мотора минавайки покрай колите с мръсна газ и много бързо се изгубиха напред в далечината. Добре ма рученето нещо продъжи в близост около нас, загледах се в огледалата. Бе няма нищо, пак погледнах към двете странични и вътрешното, няма мотори нито отзад нито в страничните ленти, ма рученето си продължава. Леко завъртях глава на ляво и гледам успоредно до мен нещо червено, отнех газта така че да мине по напред, макар че беше от тия дето по принцип си спазват правилата и не бързат много и гледам това дето така ручело бил Авентадор в малко нетипичен за тази марка червен цвят, макар че ги има и такива, Карим Бензема кара точно такъв. И в този моменът се сетих за форума, колегата Маверик и темата за криптовалутите. :) :) :) :) :) :) :)

Изображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Последна промяна peshehodetz на 11 Дек 2023, 8:14, променена общо 2 пъти
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Дек 2023, 22:05

Гледам и на снимката не ги виждам...да не си я объркал... :ok:
Ама аз така или иначе ни едно от тая снимка не бих ял та не съм фактор... ;)
По темата...доволен от немският внос на Джак Даниелс.
Няма грешка за сега.
Тия дни по Коледа очаквам да видя колко точно ще съм доволен при промишлени проби в комбинация с разни пури които също се споделя как ми понасят. :ok: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 11 Дек 2023, 7:21

И аз вчера отнесох три бутилки Джак Даниелс за по 38 лв. Доволен съм ,ама какво да се хваля , то в този форум никой не пие уиски за под 80 лв. бутилката :mhihi: :oops: И да не съм оф , 3 кг. свежо контра филе - за пастърмичка ,...радваме се на малките неща :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 11 Дек 2023, 10:29

Като казахте виски.. преди няколко седмици купих 6бр. от тАва https://avanti-bg.com/produkt/%d1%83%d0 ... -cask-07l/
Вчера бях до Люксембург и нямаше как да не купувам за по 29-30 евра водка Grey Goose и Belvedere :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 16 Дек 2023, 18:46

Hardtop.jpg

Зимна шапка за джапанката , и то ОЕМ-ска :lol: . Швабата не ще пари в брой, та логистиката беше малко сложна, ама стана. Някои неща е по-добре да ги имаш 8)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата