кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
https://www.varriosport.bg/impregnirash ... ay-on.html
Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадение
В началото на сезона ще третирам всичко , якета мои и на жена ми , ски панталони и май ще съм много доволен 
Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадение

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Don_Diego написа:Ще си много доволен, при това за много дълго време предвид разфасовката.
Супер доволен съм от всички покупки покрай черния петък… няколко неща за подаръци, няколко парфюма и неща за мен си…
Първата бутилка ще си я разделим трима човека... Един вид за проба! Вчера намазах едно яке и едни ботуши на майка ми. Засега ми харесва

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
На хубавата ски екипировка ще ѝ е*еш мамата с тва. Тия дрехи не случайно са доста скъпи, защото са направени от мембрана която не попуска вода на вътре, но попуска влага от вътре навън. За да може като се потиш да не плувнеш вътре в пот. С тия импрегнанти запушваш порите на мембраната и я превръщаш в обикновен найлон..mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html
Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадениеВ началото на сезона ще третирам всичко , якета мои и на жена ми , ски панталони и май ще съм много доволен
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
b_u_b_o написа:На хубавата ски екипировка ще ѝ е*еш мамата с тва. Тия дрехи не случайно са доста скъпи, защото са направени от мембрана която не попуска вода на вътре, но попуска влага от вътре навън. За да може като се потиш да не плувнеш вътре в пот. С тия импрегнанти запушваш порите на мембраната и я превръщаш в обикновен найлон..mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html
Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадениеВ началото на сезона ще третирам всичко , якета мои и на жена ми , ски панталони и май ще съм много доволен
На старото се получи , с 20000 воден стълб е но май вече не държи като в началото и викам да пробвам . Сега за новото ме разколеба , на един сезон е ,и също е 20000 - на жена ми също / компромиси с екипировката не правя , че не искам да се съобразявам с времето/ .В характеристиките на спрея пише , че не спира дишането на плата

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
На няколко пъти гледам клипчета, в които май развенчаха свойствата на гортекса... Дали наистина са такива тази 'мембрани'/подплати ?
Ex: 96' BMW318ti

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
ildivvy написа:На няколко пъти гледам клипчета, в които май развенчаха свойствата на гортекса... Дали наистина са такива тази 'мембрани'/подплати ?
И аз на базата на личен опит с два чифта HAIX (обувки и кубинки) и 2 якета съм много скептичен по повод качествата на Гортекс мебраната. Движиш ли се активно мембраната "не смогва"
- badboy21
- Потребител
-
- Кара: '23 MB E63 '24 Q5
Два броя watch ultra 2-за мен,и за жената-тя е доволна,като спортува,на мене ми е все тая-100 кила съм
Но вече 49мм по-добре си стои на ръката,отколкото 44мм,та доволен съм 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
най-доволен съм от една геймърска мишка. Малкия счупи вчера старата и ги заведох тая сутрин да си изберат нова.
Усмивките им на лицата - безценни
Усмивките им на лицата - безценни

- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
b_u_b_o написа:На хубавата ски екипировка ще ѝ е*еш мамата с тва. Тия дрехи не случайно са доста скъпи, защото са направени от мембрана която не попуска вода на вътре, но попуска влага от вътре навън. За да може като се потиш да не плувнеш вътре в пот. С тия импрегнанти запушваш порите на мембраната и я превръщаш в обикновен найлон..mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html
Напротив, за да работи правилно мембраната се налага през 2-3 години да се възстановява водоотблъскващия външен слой на дрехите DWR точно за това е спрея, има и препарати дето се пере дрехата с тях, препоръчва се от самите производители на дрехите. След като външния слой на дрехата почне да поема вода а не да я отблъсква и да стои на капки се налага третиране с тия препарати.
А и колегата правилно е забелязал че тия мембрани са леееко прехвалени.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Минах набързо през един месарски оазис във Виена да допълня запасите, че още не съм започнал да залагам мезелъците, а ланшните са на края.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
https://www.shopsector.com/product/adid ... rain-ready
Днес ги пробвах 3 часа в снега на фитнес с лопатата из двора, супер са, удобни, не ми се намокриха краката, нито пък се изпотиха.
Днес ги пробвах 3 часа в снега на фитнес с лопатата из двора, супер са, удобни, не ми се намокриха краката, нито пък се изпотиха.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Те като нови няма да пуснат. Но да видим след няколко по-сериозни теста....dhtj написа:https://www.shopsector.com/product/adidas-terrex-eastrail-2-mid-rain-ready

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Terrex на Adidas са железни. Имам едни от първите им модели, още държат сухо вътре, а доста зор и бой са отнесли.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
За terrexa и аз така мисля.
Купих такива на големия ми син миналото лято - от Гърция, че бяха намалени и викам да има за зимата.
А той е пълен хайдутин - рине в кишата, в локви, в кал, грам не се съобразява.
Краката му винаги сухи.
ПП. Мен на времето, като малък, само ония гумените ботуши ме оправяха, с шушон на крака разбира се
Купих такива на големия ми син миналото лято - от Гърция, че бяха намалени и викам да има за зимата.
А той е пълен хайдутин - рине в кишата, в локви, в кал, грам не се съобразява.
Краката му винаги сухи.
ПП. Мен на времето, като малък, само ония гумените ботуши ме оправяха, с шушон на крака разбира се

- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Дори да се наранят от вън, си остават със защита от вода. Трябва много сериозно да ги пробиеш, за да протекат. Реално не се изказах правилно - имам три модела, като най-старият ми е от първите излезли. Всички са много издръжливи и изключително леки за това, което дават. Жена ми използва от ниските модели за преходи и също много ги харесва. Много камъни са събрали през годините и също продължават да са водоустойчиви.
Аз чакам да ми докарат това от черния петък ( https://www.emag.bg/raztvor-za-impregni ... D2L3JPMBM/?), че от Jack Wolfskin не съм попадал на некачествени продукти досега и се надявам да си остане така.
mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html
Аз чакам да ми докарат това от черния петък ( https://www.emag.bg/raztvor-za-impregni ... D2L3JPMBM/?), че от Jack Wolfskin не съм попадал на некачествени продукти досега и се надявам да си остане така.