кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от mr_petroff » 24 Ное 2023, 7:26

https://www.varriosport.bg/impregnirash ... ay-on.html

Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадение :yes: В началото на сезона ще третирам всичко , якета мои и на жена ми , ски панталони и май ще съм много доволен :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 24 Ное 2023, 13:15

Don_Diego написа:Ще си много доволен, при това за много дълго време предвид разфасовката.

Супер доволен съм от всички покупки покрай черния петък… няколко неща за подаръци, няколко парфюма и неща за мен си…

Първата бутилка ще си я разделим трима човека... Един вид за проба! Вчера намазах едно яке и едни ботуши на майка ми. Засега ми харесва :yes: !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 24 Ное 2023, 17:17

mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html

Пробвах го на старото ски яке , май ще излезе доста добро попадение :yes: В началото на сезона ще третирам всичко , якета мои и на жена ми , ски панталони и май ще съм много доволен :yes:
На хубавата ски екипировка ще ѝ е*еш мамата с тва. Тия дрехи не случайно са доста скъпи, защото са направени от мембрана която не попуска вода на вътре, но попуска влага от вътре навън. За да може като се потиш да не плувнеш вътре в пот. С тия импрегнанти запушваш порите на мембраната и я превръщаш в обикновен найлон..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 24 Ное 2023, 17:26

b_u_b_o написа:
mr_petroff написа:https://www.varriosport.bg/impregnirasht-sprey-drehi-nikwax-tx-direct-spray-on.html

На хубавата ски екипировка ще ѝ е*еш мамата с тва. Тия дрехи не случайно са доста скъпи, защото са направени от мембрана която не попуска вода на вътре, но попуска влага от вътре навън. За да може като се потиш да не плувнеш вътре в пот. С тия импрегнанти запушваш порите на мембраната и я превръщаш в обикновен найлон..

На старото се получи , с 20000 воден стълб е но май вече не държи като в началото и викам да пробвам . Сега за новото ме разколеба , на един сезон е ,и също е 20000 - на жена ми също / компромиси с екипировката не правя , че не искам да се съобразявам с времето/ .В характеристиките на спрея пише , че не спира дишането на плата :dunno: Засега ще видя как се представя старата екипировка обработена...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 24 Ное 2023, 17:30

На няколко пъти гледам клипчета, в които май развенчаха свойствата на гортекса... Дали наистина са такива тази 'мембрани'/подплати ?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 24 Ное 2023, 18:05

ildivvy написа:На няколко пъти гледам клипчета, в които май развенчаха свойствата на гортекса... Дали наистина са такива тази 'мембрани'/подплати ?

И аз на базата на личен опит с два чифта HAIX (обувки и кубинки) и 2 якета съм много скептичен по повод качествата на Гортекс мебраната. Движиш ли се активно мембраната "не смогва"

Потребител
Аватар
Кара: '23 MB E63 '24 Q5

Мнение от badboy21 » 24 Ное 2023, 22:37

Два броя watch ultra 2-за мен,и за жената-тя е доволна,като спортува,на мене ми е все тая-100 кила съм :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но вече 49мм по-добре си стои на ръката,отколкото 44мм,та доволен съм :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 25 Ное 2023, 13:30

най-доволен съм от една геймърска мишка. Малкия счупи вчера старата и ги заведох тая сутрин да си изберат нова.

Усмивките им на лицата - безценни 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 25 Ное 2023, 14:35

b_u_b_o написа:

Напротив, за да работи правилно мембраната се налага през 2-3 години да се възстановява водоотблъскващия външен слой на дрехите DWR точно за това е спрея, има и препарати дето се пере дрехата с тях, препоръчва се от самите производители на дрехите. След като външния слой на дрехата почне да поема вода а не да я отблъсква и да стои на капки се налага третиране с тия препарати.
А и колегата правилно е забелязал че тия мембрани са леееко прехвалени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 25 Ное 2023, 17:35

Минах набързо през един месарски оазис във Виена да допълня запасите, че още не съм започнал да залагам мезелъците, а ланшните са на края.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 26 Ное 2023, 11:44

https://www.shopsector.com/product/adid ... rain-ready
Днес ги пробвах 3 часа в снега на фитнес с лопатата из двора, супер са, удобни, не ми се намокриха краката, нито пък се изпотиха.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Мнение от ceco_kd » 26 Ное 2023, 12:58

dhtj написа:https://www.shopsector.com/product/adidas-terrex-eastrail-2-mid-rain-ready
Днес ги пробвах 3 часа в снега на фитнес с лопатата из двора, супер са, удобни, не ми се намокриха краката, нито пък се изпотиха.
Те като нови няма да пуснат. Но да видим след няколко по-сериозни теста..... Пиши след време, ако и ти стигнеш до това да се разочароваш, ако може де!

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.
Мечтае да кара: колата си до пенсия.
Детайли за колата: разглезена

Мнение от hackermania » 26 Ное 2023, 13:09

Terrex на Adidas са железни. Имам едни от първите им модели, още държат сухо вътре, а доста зор и бой са отнесли.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Ное 2023, 14:02

За terrexa и аз така мисля.

Купих такива на големия ми син миналото лято - от Гърция, че бяха намалени и викам да има за зимата.

А той е пълен хайдутин - рине в кишата, в локви, в кал, грам не се съобразява.

Краката му винаги сухи.

ПП. Мен на времето, като малък, само ония гумените ботуши ме оправяха, с шушон на крака разбира се :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.
Мечтае да кара: колата си до пенсия.
Детайли за колата: разглезена

Мнение от hackermania » 26 Ное 2023, 15:04

Дори да се наранят от вън, си остават със защита от вода. Трябва много сериозно да ги пробиеш, за да протекат. Реално не се изказах правилно - имам три модела, като най-старият ми е от първите излезли. Всички са много издръжливи и изключително леки за това, което дават. Жена ми използва от ниските модели за преходи и също много ги харесва. Много камъни са събрали през годините и също продължават да са водоустойчиви.

Аз чакам да ми докарат това от черния петък ( https://www.emag.bg/raztvor-za-impregni ... D2L3JPMBM/?), че от Jack Wolfskin не съм попадал на некачествени продукти досега и се надявам да си остане така.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата