Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
А защо не пробваш да го съживиш тоя телефон?
Има си официални сервизи, има и едни нови странни птици по моловете.
Поне да го погледнат, може да не е фатално.
Има си официални сервизи, има и едни нови странни птици по моловете.
Поне да го погледнат, може да не е фатално.
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Колеги, преди 20 дни се опитаха да ми източат дебитната и кредитната карта към пощенска банка. Миналата седмица си направих Револют и снощи от Револют ми изпратиха съобщение, че картата ми е спряна поради опит за съмнителна транзакция (12 долара) към Open AI
За тази една седмица имам няколко дребни плащанния в Billa за проба и една покупка в Aliexpress с временната карта през Револют. В тази връзка почвам да се съмнявам че телефона ми Iphone 13 е хакнат. Какви са ми полезните ходове.

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
gromovich написа:Колеги, преди 20 дни се опитаха да ми източат дебитната и кредитната карта към пощенска банка. Миналата седмица си направих Револют и снощи от Револют ми изпратиха съобщение, че картата ми е спряна поради опит за съмнителна транзакция (12 долара) към Open AIЗа тази една седмица имам няколко дребни плащанния в Billa за проба и една покупка в Aliexpress с временната карта през Револют. В тази връзка почвам да се съмнявам че телефона ми Iphone 13 е хакнат. Какви са ми полезните ходове.
Еми factory ресет като за начало. Jailbreak-ван ли е ?
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
Някой може ли да препоръча добра външна клавиатура за макбуук? Не-оригинална, че не ми се дават 500 лева 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
gromovich написа:Колеги, преди 20 дни се опитаха да ми източат дебитната и кредитната карта към пощенска банка. Миналата седмица си направих Револют и снощи от Револют ми изпратиха съобщение, че картата ми е спряна поради опит за съмнителна транзакция (12 долара) към Open AIЗа тази една седмица имам няколко дребни плащанния в Billa за проба и една покупка в Aliexpress с временната карта през Револют. В тази връзка почвам да се съмнявам че телефона ми Iphone 13 е хакнат. Какви са ми полезните ходове.
Смени си паролите на всички акаунти, като преди това изключиш синхронизирането и запазването на пароли в браузъра от който го правиш, да направи го на компютър.
След това фактори ресет на телефона. После заявка за смяна на дебитните карти и си готов.
И внимавай как ползваш социални мрежи, линкове в чат приложения и имейли не отваряй току така.
И не си вкарвай картите пак в профилите за дигитално плащане...., поне известно време.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Jorixa написа:Някой може ли да препоръча добра външна клавиатура за макбуук? Не-оригинална, че не ми се дават 500 лева
Satechi имат прилични клавиатури за сравнително тънки пари. Тази съм я ползвал и бях доволен: https://dice.bg/satechi-slim-x3-bluetoo ... item50350/
Склонен съм да се разделя с нея за 50лв

От няколко дни си разцъквам новия iPad Air с М2 - направо се родих! Никакво замисляне за нищо в сравнение със стария ми iPad. Real Racing 3 направо лети

- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Jorixa написа:Някой може ли да препоръча добра външна клавиатура за макбуук? Не-оригинална, че не ми се дават 500 лева
Аз ползвам Keychron K6 (старичък модел), като цяло много здрави механични клавиатури, ако това е нещо, което ти харесва. Иначе Logitech MX Keys S също е добра и се доближава до усещането на маковските клавиатури.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Колеги, решен ли е напълно проблема с прегряването на 15ката със софтуерния ъпдейт? Заслужава ли си да изчакам 16, където ще има и хардуерно подобрение относно проблема. Има ли съществена разлика в камерите на двата модела? Интересуват ме Про макс принципно.
Предполагам, че въпроса ми е доста лаишки, но..
- TNT
- младши ентусиаст
-
16-ката излиза другия месец. Как да се каже колко е съществена разликата 

- FaceOff
- ентусиаст
-
Е, уж излиза някво инфо 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Информациите са, че ще са с нов чип А18, с което целят да подкарат Apple AI на повече устройства. Дали ще грее този чип тепърва ще се види. Другото ново ще е камерата, която ще е съществени по-добра само при Про версиите. Аз може би ще изчакам известно време да видя отзиви и тогава бих сменил, тамън да си уредя пак доставка от Щатите 

- FaceOff
- ентусиаст
-
Благодаря колега, да.. не е лошо да се видят първоначалните отзиви
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
FaceOff написа:Колеги, решен ли е напълно проблема с прегряването на 15ката със софтуерния ъпдейт? Заслужава ли си да изчакам 16, където ще има и хардуерно подобрение относно проблема. Има ли съществена разлика в камерите на двата модела? Интересуват ме Про макс принципно.
Батерията и охлаждането на 16-ките ще са с нов дизайн, та си струва да се изчака

Аз бих си взел един 16 Pro Max, но първо ще видя дали най-накрая боклуците от БТК няма да пуснат дуал сим и т.н., че да взема един Watch Ultra 3

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
A1 ни пуснаха оферта, служебно. Безплатен ифон 16 с план унлимитед ххх, според модела зависи и плана. То аз съм си на унлимитед некакъв така или иначе и ако нема да е повече пари месечната такса ще зема един да го дам на каката. На мен не ми требва. Само казвам че има вече налични даже може би.
Хм,хм...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Това е pre-order
Няма как да има налични преди датата на официалното представяне (09.09), като тук ще дойдат може би седмица по-късно

Няма как да има налични преди датата на официалното представяне (09.09), като тук ще дойдат може би седмица по-късно