Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Бъдещето на ЕС?
nickstorm написа:enigma написа:Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история
Всяко зло за добро. Сега щяхте да сте трети на хокея
Как го сметна трети ? Канадците ги смазахме, отнесохме ги като ледоразбивач ледена буца
Просто трябваше да дадат на украински атлети американско гражданство и да ги назобят здраво да бият руснаците във всички дисциплини
А така излиза, че ги е страх от тях и в спорта 
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
enigma написа:Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история
Всъщност е напълно, напълно нормално. Спортът отдавна е част от онова хляб и зрелища за да държи народа ангажиран с нещо и по-далеч от реалните неща и проблеми. В този ред на мисли след като спорта в и политика ти какво очакваш? Путин да си прави каквото си иска, а другите са му се кланят, че и да му пускат любимите забавления с руско участие. Той много обича хокея. Нищо, след време когато заслужават ще участват. И без това нямаше да спечелят, та не ги мисли толкова, щатите този път бяха доста силни. Не може сега пък на господин Путин всичко да му е по мед и масло докато си стои на топличко, а някакви хора мрат всеки ден защото той иска да доведе това до край.
А и що за двуличие, много загрижен за нацията, че не може да гледа някакви обикалящи в кръг по леда, обаче иначе праща най-младия и живец да умира на фронта всеки ден.
Имат си първенство, да гледат него като хокея им е проблема.In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Коалицията на жеЛаещите пак са арестували някакъв танкер от "сенчестия" флот на роснаците. Сега ще го източат и ще го пуснат(по принцип това си е въоръжен грабеж, ама явно генетично са им заложени тия пиратски навици
). Имам две идеи за роснаците да спрат това безобразие.
1. Сега, като го закарат в пристанището, да им разтоварят всичкия петрол директно в морето (пристанището)
2. Да им напълнят два-три танкера от канализацията и да оставят да ги разтоварят

1. Сега, като го закарат в пристанището, да им разтоварят всичкия петрол директно в морето (пристанището)
2. Да им напълнят два-три танкера от канализацията и да оставят да ги разтоварят

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Това второто е много яко, честно. 
In God we trust, all others we track.