Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
randity написа:Разхождам си се вчера в столичен люлински МОЛ и влизам в един магазин за техника, да разгледам. Виждам в някаква кутия с вода, потопени телефон и часовник, явно водоустойчиви. Да, ма не. Като се загледах, ми той телефона си пуснал водица, часовника и той. Става дума за Samsung Galaxy S5.
Sent from Люлин using Tapatalk
Същото нещо бяха направили в магазина на SAMSUNG в THEMALL, бяха сложили обаче вместо истински телефон, картинка.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Zapa написа:(bubsa) написа:Z3 компакт го нямат във Виваком и се принудих да си взема с5 мини.
Не ми е ясно как ги разнасяте без да ви пречат по-големите телефони.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/us ... mpact.html
Има го като оферта,но го няма наличен.Попитах дали може с поръчка и да си го изчакам,но пак не става

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Е то това на снимката е макет, и си личи от ясно по-ясно.
(bubsa) написа:Zapa написа:(bubsa) написа:Z3 компакт го нямат във Виваком и се принудих да си взема с5 мини.
Има го като оферта,но го няма наличен.Попитах дали може с поръчка и да си го изчакам,но пак не става
На Витошка, преди три дни го имаха. Даже си играх с него, както и Z 3, но ми дойде доста голям. И сега още размишлявам.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
А Nexus 6 някой, някъде да е мяркал..? 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
тука вероятно най рано към нова година само,че нещо са се изложили с екрана за такъв клас телефони
http://www.anandtech.com/show/8687/the-nexus-6-review/3
http://www.anandtech.com/show/8687/the-nexus-6-review/3
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Kris написа:(bubsa) написа:Zapa написа:(bubsa) написа:Z3 компакт го нямат във Виваком и се принудих да си взема с5 мини.
На Витошка, преди три дни го имаха. Даже си играх с него, както и Z 3, но ми дойде доста голям. И сега още размишлявам.
Продавачката в МОЛ София провери и каза,че го нямало никъде

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
ръб написа:Е то това на снимката е макет, и си личи от ясно по-ясно.
И макет да е, не е ли леко лоша реклама? Кво, не смеят да сложат истински, щото ще е по-зле?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
(bubsa) написа:Z3 компакт го нямат във Виваком и се принудих да си взема с5 мини.
Aз сигурно съм единствения луд който мисли да минава към iPhone 4S/5/5S само защото дори S3ката ми идва големичка в джоба и като седна или клекна ми е криво

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Randity аз нямам полза да ги защитавам, но надали някой ще му се занимава да го вади и зарежда всеки ден (щото на включен екран надали ще изкара и 10 часа), плюс това ще плесеняса от водата и седене. Имам доста познати с S5 и Xperia Z, които цяло лято се снимаха в басейни и проблеми нямаше.
Jang1r ето снимка на iPhone 5 и Xperia Z3 Compact (само дето Xperia-та е 4.6")
Jang1r ето снимка на iPhone 5 и Xperia Z3 Compact (само дето Xperia-та е 4.6")
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Jang1r написа:(bubsa) написа:Z3 компакт го нямат във Виваком и се принудих да си взема с5 мини.
Aз сигурно съм единствения луд който мисли да минава към iPhone 4S/5/5S само защото дори S3ката ми идва големичка в джоба и като седна или клекна ми е криво
Не, не си единствения, за мен и размерите на 5s бяха компромис със който горе долу свикнах, но като гледам как се развиват нещата май няма да има реална алтернатива в скоро време. Таблета изчезва и влиза в джоба като телефон. 4S, който беше с най-нормални размери с излизането на iOS 8 го порязаха и за нищо не става
Колеги, за телефоните които седят във вода, ако им прочетете характеристиките, ще видите че седят във сладка вода до 30 мин. и до 2м. дълбочина. Цял ден за сега аз поне незнам да има телефон, който да издържи.
Kой е най-удачния телефон , малки размери - високи параметри на пазара в момента?Благодаря.
memorex написа:Kой е най-удачния телефон , малки размери - високи параметри на пазара в момента?Благодаря.
Зависи, какво разбираш под малки размери, че вече телефон под 4,5 инча дисплей трудно се намира. Но от по компактните можеш да погледнеш HTC One mini 2 или Samsung Galaxy S5 mini
gold_1 написа:memorex написа:Kой е най-удачния телефон , малки размери - високи параметри на пазара в момента?Благодаря.
Зависи, какво разбираш под малки размери, че вече телефон под 4,5 инча дисплей трудно се намира. Но от по компактните можеш да погледнеш HTC One mini 2 или Samsung Galaxy S5 mini
Да , подобни размери имах предвид,благодаря.Явно правилно съм преценил за S5 mini.Като за лаик.