СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
dhtj написа:carmanf1 написа:Знаеш, че съм навитак. Давай цена и снимки на лично и да си говорим. Докато не съм си напълнил двора с железа![]()
Че съм налазил една много яка Е36-ца на един съсед и един 370Z на друг съсед...
Като си почнал да събираш тройки, след е36 и е46, като стигнеш до е90 ми се обади, имам едно 330d Individual.
Колко пари го даваш?

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Don_Diego написа:E на границата със сигурност ще ям дървото ама какво да се прави...имам жокери за границата при Босилеград, та може и от там да мина на влизане в Сърбия (час и малко ми добавя като време до първата дестинация за нощувка, та не е болка за умиране)
Като вариант- Стрезимировци, но още не съм минавал оттам, като план Б ми е по принцип

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
Моят мерцедес мина от там преди 3 години или 4 ще станат от зор, че по границата беше леж тогава. Приятеля каза, че пътя бил тегав ама бе минал без щети.Нямам идея кое и как е сега, но с едно на ум докато някой не даде реална обстановка.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Доколкото разбрах било планински път, на места тип серпентина 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Стрезимировци го научиха турчолята и там също се виси вече. Нашите миналото лято ходиха до Власинското езеро в началото на сезона и на прибиране висяха 3 часа. Пътя от сръбска страна е в прилично състояние, но доста тесен и ако срещнеш голям камион в завой може да стане сакатлък.
През Босилеград пункта е още по-малък, гони се Сурдулица и малко преди Лесковац се качваш на магистралата.
От наша страна най-хубавия път до там е през Струма до Дупница и по пътя за границата с Македония. Като се отбие при Кюстендил се стеснява и не е отличен ама се минава
През Босилеград пункта е още по-малък, гони се Сурдулица и малко преди Лесковац се качваш на магистралата.
От наша страна най-хубавия път до там е през Струма до Дупница и по пътя за границата с Македония. Като се отбие при Кюстендил се стеснява и не е отличен ама се минава
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Като сте тръгнали със скритите маршрути за към гръцко някакви пинизи за бързо минаване на границата? Намислил съм през Кулата, но към обяд евентуално да има по-малко коли 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Следобед през Кулата. През Гоце Делчев по всяко време.
Пък и какво значи по-бързо? За час да минеш не е бавно според мен. Максимума ми бил час и половина, кога бяха сертификатите..повече чакам на връщане обикновено.
Пък и какво значи по-бързо? За час да минеш не е бавно според мен. Максимума ми бил час и половина, кога бяха сертификатите..повече чакам на връщане обикновено.
Хм,хм...
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
На Власинското езеро се сещам за една страхотна кръчма , забравих и името . Сещам се , че платихме с BGN . Стрезимировци е жокер в периода на гастербайтерската одисея
Албания не само е сейфити , ами е и доста фън , особено финансово 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Don_Diego написа:kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.
Аз днес финализирах подготовката за моя трип натам, букнах си всички места за настаняване![]()
Тръгвам на 01.09 и плана е на 09.09 да се върнем в София и да остане ден за почивка преди новата работна седмица
Аз тръгвам през Сърбия и Босна към Дубровник, 3 дни там после надолу по крайбрежието към Будва където ще изкараме 2-3 дни и тръгваме към България през Албания и Македония където ще минем през Охридското езеро и Скопие
Аз ще съм към края 20.09 другата седмица ще разцъкаме и ние букинг рбнб и тн. За Албания съм чувал предимно хубави неща.В Македония единстеното хубаво е Охридското езеро ходил съм преди години, пак ще стъпя там като си оправят отношението към нас,до тогава БАН за макетата

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
kiko написа:Don_Diego написа:kiko написа:Като стана дума за трипове.Август месец с жената имаме кръгла годишнина и съм решил да се поразходиме до Будва.
Аз днес финализирах подготовката за моя трип натам, букнах си всички места за настаняване![]()
Тръгвам на 01.09 и плана е на 09.09 да се върнем в София и да остане ден за почивка преди новата работна седмица
Аз тръгвам през Сърбия и Босна към Дубровник, 3 дни там после надолу по крайбрежието към Будва където ще изкараме 2-3 дни и тръгваме към България през Албания и Македония където ще минем през Охридското езеро и Скопие
Аз ще съм към края 20.09 другата седмица ще разцъкаме и ние букинг рбнб и тн. За Албания съм чувал предимно хубави неща.В Македония единстеното хубаво е Охридското езеро ходил съм преди години, пак ще стъпя там като си оправят отношението към нас,до тогава БАН за макетата
Охридското езеро е хубаво и от Албанска страна - Поградец , и аз съм ги баннал макетата

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
mr_petroff написа:На Власинското езеро се сещам за една страхотна кръчма , забравих и името . Сещам се , че платихме с BGN . Стрезимировци е жокер в периода на гастербайтерската одисеяАлбания не само е сейфити , ами е и доста фън , особено финансово
Вила Бест предполатам визираш, с едни огромни препарирани пъстърви по средата.
Стрезимировци отдавна не е жокер, понеже го научиха "немците" и може да се наиграеш по-зле и от Калотина.

Преди 10тина години на едно прибиране от Нова Година в Лесковац минаваме през сърбите и на нашата бариера НЯМА НИКОЙ. Седим си ние кротко и тихо и по едно време сърбинът дойде и влезе в нашето КПП. Опулихме се ние какво се случва и след малко излиза един гурелив и разпасан тумбак да ни се кара чих го дириме там, че му разваляме следобедната дрямка.

Другата кола от компанията още беше на ОМВ-то от сръбската страна на Калотина, когато вече излизах от банята.

Било каквото било. Миналото лято имаше случаи на хора, висели по 4-5 часа там.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Единственото хубаво на Калотина остана, че има камери и може да следиш положението как е и да мислиш алтернативен маршрут 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Събота по кое време се минава най-бързо през кулата 

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
Зависи какви граничари уцелиш
Аз в началото на месеца минавах в събота, привечер..5 коли пред мен и висях над 30 минути
. Аз самия минах за минута, колите пред мен не бяха по-различни като пътуващи (все БГ коли с 2-3ма пътуващи).
Приятел минава миналата седмица преди обяд, в делничен ден - 10 минути а са били повече от 5 коли пред него

Аз в началото на месеца минавах в събота, привечер..5 коли пред мен и висях над 30 минути

Приятел минава миналата седмица преди обяд, в делничен ден - 10 минути а са били повече от 5 коли пред него

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Вижда му се края на висенето, на Кулата поне...