СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от drifty » 20 Юни 2023, 22:19

Разбрах го аз, ама не бих направил нещо такова :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 20 Юни 2023, 22:21

Ако се заинати да сипе 65л бензин я помоли да слезе да провери дали ти работят стоповете :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Юни 2023, 22:23

drifty написа:
Don_Diego написа:Водиш я на някое място извън града и я питай как ще се прибира :mhihi:

Номерът с бензина нема мине, има няма 65 литра бензин :Д
Трябваше да ти го източа онзи ден щеше да излезе приятелска услуга

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Юни 2023, 22:25

Ще ти дам аз една приятелска услуга на теб. Колата я оставих в Шумен, щеше да се разходиш бая, че да точиш гориво, пък и беше на платен паркинг :ok:

Don_Diego написа:Ако се заинати да сипе 65л бензин я помоли да слезе да провери дали ти работят стоповете :mhihi:

Тук дали някой го е прилагал това ? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Юни 2023, 22:28

Аз само изпитани тактики ти предлагам, ти се дърпаш :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 20 Юни 2023, 22:30

drifty написа: Днес много малко работа имаше, убихме кучето с колегите.

Е супер де, бичиш айляк :ok:

drifty написа: ... Иначе опитът ми за пик-ъп вчера май може и да не продължи дълго. :dunno:

Голямо важно, мен колко са ме рязали :ok: --> Следващата :mhihi:

В събота вечер бяхме една компания приятели на ресторант, ама всички бяхме с децата. Само един приятел беше и с жена му.

И единия ми вика, аве брат тая наща сервитьорка много красива, почвам я. Наистина беше много красива.

И аз му казах: начи, ако ти върже отиваме на пияно бар и ти черпиш цялата компания.
Ако не ти върже, ти плащаш цялата сметка ся тука в ресторанта и после отиваме пак на пияно бар и пак ти плащаш всичко :mhihi:

Той се хили и вика ОК, сделка. Ама ако върже, следващия път ти черпиш всички - съгласих се и аз :D

Цяла вечер той я закача, обменяхме опит с него - аз научих от него, той също от мен :mhihi:
Винаги има какво да научи човек :mhihi:

Върза му и понеже той беше до мен и чувах всичко какво си говорят, тая му вика идвам с теб ама трябва да ме изчакаш да ми свърши смяната в 12:30 :ok:

Жената на единия приятел реши да се прибира вкъщи с детето.
Закарахме всички деца при нея. :mhihi:

Тя се хили и вика, браво на всички вас бе, аз с всички деца, а вие на пияно бар :mhihi:
А и ония даже събира сервитьорките от ресторанта :mhihi:

И мъжа й и вика, е 5 деца ся при теб, голяма работа, кво толкова :mhihi:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 20 Юни 2023, 22:31

Don_Diego написа:Ако се заинати да сипе 65л бензин я помоли да слезе да провери дали ти работят стоповете :mhihi:
Абе нещо не загрявам май

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юни 2023, 22:32

c04 написа:
carmanf1 написа:И на мен ми звъня тази наталия преди 4-5 дни

Ми то на 2-рата дума стана ясно.

И й казах на тази наталия: абе я си ЕПМ :mhihi:

Не знам как хората се връзват, елементарни са
И на мен, викам не съм от София и избега

И на мен се обади... наистина веднага става ясно... някой ти се обажда и отваря с въпрос. Викам за коя поръчка става дума? Не помня какво каза ма после отговорих, че не си спомням да съм правил поръчка, извини се и затвори :mhihi:
Как пък няма да отговарям на въпроси. :mhihi: Чета някви теории, че идеята било да се издадеш от кой град си.

Един път ми се беше обадил някъф индиец и се обясняваше, че бил от Майкрософт и трябвало да направя еди си кво щото страшен проблем в сигурността :mhihi: Мотах ги няколко минути уж че изпълнявам инструкциите и накрая ми писна и викам, не го намирам тва нещо аз съм на Мак... да кажем, че не ми благодари преди да затвори :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна steeN на 20 Юни 2023, 22:36, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 20 Юни 2023, 22:34

c04 написа:
Абе нещо не загрявам май

Има един лаф “Gas or ass - no free rides” :mhihi:
Ако откаже да сипе бензин и да пусне, слиза да гледа стоповете :mhihi:

Зимно време на Витоша работи най-добре тоя трик :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 20 Юни 2023, 22:34

Don_Diego написа:
c04 написа:
Абе нещо не загрявам май

Има един лаф “Gas or ass - no free rides” :mhihi:
Ако откаже да сипе бензин и да пусне, слиза да гледа стоповете :mhihi:

Зимно време на Витоша работи най-добре тоя трик :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аа т'ва ли било ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Юни 2023, 22:43

Тук дали някой го е прилагал това ? :dunno:
Аз не съм ...все още . Обаче знам за един дето ги караше с мотора редовно в някоя нива по черно извън градо и там ги оставяще насред нищото . Има да мааа крачоли поне 10км докато излезе на асфалт да я качи някой :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 20 Юни 2023, 22:45

steeN написа:идеята било да се издадеш от кой град си.

Именно. Това са онези дето продават боклуци за някакви луди пари, тип прахосмукачки по 6000 лв или масажор за очи за 2000. Обикалят всеки ден в различен град да правят презентации и да ловят балъци и си попълват базата данни така.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юни 2023, 22:55

После какво следва, телефонен тормоз или?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drifty » 20 Юни 2023, 22:57

carmanf1 написа:
drifty написа: Днес много малко работа имаше, убихме кучето с колегите.

Е супер де, бичиш айляк :ok:

Оо, да! То при нас хем хубаво, хем не, но няма някаква постоянна натовареност - последните дни имаше доста работа, някои дни направо не можеш да си станеш от бюрото, днес в другата крайност - то тенис, то билярд, то ходих да си взимам частите за мотора от еконта, че даже шефа ме закара до там и обратно :bchug: Една колежка по едно време ни хвана на къс пас един колега и вика според вас на първа среща трябва ли мъжа да плати сметката, та тръгна един разговор и там.

carmanf1 написа:
drifty написа: ... Иначе опитът ми за пик-ъп вчера май може и да не продължи дълго. :dunno:

Голямо важно, мен колко са ме рязали :ok: --> Следващата :mhihi:

Тъй е, макар че е рано още да се каже, не е свирен мачът още. Просто из офиса през деня нямаме кой знае каква комуникация, пък не е като да няма възможност - не ми е колежка, но сме я приютили при нас за известно време, иначе си е хоум офис, но за сега се навърта при нас. От друга страна, скоро не ми се беше случвало да си допълваме изреченията с някого, та за мен поне вчера си беше супер, уж изяви желание за последващо излизане на подобна тематика, а преди време сама предложи да ходим до едни водопади, но с тия дъждове е в застой тази уговорка, та ще видим. :bchug:

carmanf1 написа:
drifty написа:В събота вечер бяхме една компания приятели на ресторант, ама всички бяхме с децата. Само един приятел беше и с жена му.

И единия ми вика, аве брат тая наща сервитьорка много красива, почвам я. Наистина беше много красива.

И аз му казах: начи, ако ти върже отиваме на пияно бар и ти черпиш цялата компания.
Ако не ти върже, ти плащаш цялата сметка ся тука в ресторанта и после отиваме пак на пияно бар и пак ти плащаш всичко :mhihi:

Той се хили и вика ОК, сделка. Ама ако върже, следващия път ти черпиш всички - съгласих се и аз :D

Цяла вечер той я закача, обменяхме опит с него - аз научих от него, той също от мен :mhihi:
Винаги има какво да научи човек :mhihi:

Върза му и понеже той беше до мен и чувах всичко какво си говорят, тая му вика идвам с теб ама трябва да ме изчакаш да ми свърши смяната в 12:30 :ok:

Жената на единия приятел реши да се прибира вкъщи с детето.
Закарахме всички деца при нея. :mhihi:

Тя се хили и вика, браво на всички вас бе, аз с всички деца, а вие на пияно бар :mhihi:
А и ония даже събира сервитьорките от ресторанта :mhihi:

И мъжа й и вика, е 5 деца ся при теб, голяма работа, кво толкова :mhihi:

Хаха, топ история! Лесно сте прибрали ремаркетата :Д
Скоро ще можеш някоя книга да напишеш с тия истории!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 20 Юни 2023, 23:21

steeN написа:После какво следва, телефонен тормоз или?

Да. "Заповядайте на презентация, ще сме във вашия град еди-си-кога, безплатно може да тествате продуктите ни, ако доведете приятел ще спечелите награда ... бла-бла". Едните са Велмакс, има и още няколко подобни на тях, но си сменят имената периодично.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата