Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Войната започна ...
Един умник тук, който се прехласва да се кланя на всякакви пикни като Гардиън, ДВ, СНН тревожно ми цитира как приходите за Русия от енергоносители приближават двойни стойности от преди началото на операцията. Аз естествено не коментирам колко е вярно това, но пък както споменах назад, че имам връзки в Русия и обикновени граждани твърдят, че в техните градове горивата например са си на цени, както са си биле.
Всичко това е заради вас! Продължавате да се къпете!!
Всичко това е заради вас! Продължавате да се къпете!!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
https://www.google.com/amp/s/www.interfax.ru/amp/833991
Даже и да не са им мръднали горивата, което не съм го проверил, сичко останало е нагоре.
Нема внос, нема износ икономиката не върви...
Може би ще ядат, пият и обличат горива. И това са си техни данни. Считай, че истинското число е по-високо.
И както не са мръднали така са се вдигнали с около 10% от началото на годината и ще вървят още нагоре.
https://www.google.com/amp/s/www.autone ... d0da3d4f79
Даже и да не са им мръднали горивата, което не съм го проверил, сичко останало е нагоре.
Нема внос, нема износ икономиката не върви...
Може би ще ядат, пият и обличат горива. И това са си техни данни. Считай, че истинското число е по-високо.
И както не са мръднали така са се вдигнали с около 10% от началото на годината и ще вървят още нагоре.
https://www.google.com/amp/s/www.autone ... d0da3d4f79
Хм,хм...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
По тези въпроси не споря, защото не се имам за силен. Обаждам се предимно за неща, за които имам какво да кажа. Просто ме е яд, че продължавате да се къпете!
ПС На нещата, които цитираш и всъщност са твърдения на журналисти мога като опозиция да правя тук-таме реални снимки с голи рафтове
Горното мое писане е продиктувано от простичкото ми човешкото злорадстване, че на самодоволното западнярче не му стига до горния етаж, че глупавите си санкции може да си ги навре. Само това.
ПС На нещата, които цитираш и всъщност са твърдения на журналисти мога като опозиция да правя тук-таме реални снимки с голи рафтове

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Войната започна ...
Що да не се къпем? Прочети за един образ - Уим Хоф, мисля че е холандец. Студените душове са доста полезни за здравето 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Да, журналисти. Руски журналисти.
За по смилаемо. Ако искаш, има руско НСИ, отвори. Гледай.
Мен ми е се тая, интересува ме само да не се приказва тоя ми каза, от оня чух прочетох у фейсбук.щото на 99% това е лъжа или не истина да съм по-мек Нищо лично.
За по смилаемо. Ако искаш, има руско НСИ, отвори. Гледай.
Мен ми е се тая, интересува ме само да не се приказва тоя ми каза, от оня чух прочетох у фейсбук.щото на 99% това е лъжа или не истина да съм по-мек Нищо лично.
Хм,хм...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
steeN написа:Що да не се къпем? Прочети за един образ - Уим Хоф, мисля че е холандец. Студените душове са доста полезни за здравето
Така е. Само, че трябваше да ги обявят и популяризират преди да станат "задължителни".
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
И искрено съжалявам руския народ, който отново ще плаща за амбициите на ръководството си. Много повече ще плати отколкото ние. И на 9 май ще си празнувам с тях ден победы както всяка година.
Хм,хм...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
А като ги съжаляваш защо не вземеш да си изясниш за пред себе си защо са в тази ситуация? Защо не вземеш да събереш най-сетне две и две и ако трябва да купиш там един калкулатор. Така като лицемерничиш пред себе (странно, като в темата за Ковида) си и се правиш на загрижен за тях на кого мислиш че помагаш?
По друг начин да ти го кажа, всъщност простичък въпрос да те питам:
Знаеш ли, че на Земята все още ДЕЙСТВИТЕЛНО СЪЩЕСТВУВАТ хора, за които физическите несгоди са несъществени пред такива дреболии като чест, гордост, достойнство? Това чувал ли си го?
По друг начин да ти го кажа, всъщност простичък въпрос да те питам:
Знаеш ли, че на Земята все още ДЕЙСТВИТЕЛНО СЪЩЕСТВУВАТ хора, за които физическите несгоди са несъществени пред такива дреболии като чест, гордост, достойнство? Това чувал ли си го?
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
1933 година беше отдавна. Изяснявай си за себе си квото ще си изясняваш. За мен не бери грижа. По наясно съм по тия въпроси от теб.
Хм,хм...
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Изказване на десет годишен.. а се имаш за голямата работаBogat-Beden написа:Ханс какво не разбра от ВСВ...
- FaceOff
- ентусиаст
-
Точно около 400 страници са ежедневните доклади, в които едва ли не се изброяват колко куршума са изстреляни, НО аз не прочетох никъде ОТ КОЙ са изстреляни.. щото там украйнците не воюват с мелници..Don_Diego написа:b_u_b_o написа:ами си е баш "за Русия" и им търси всевъзможни оправдания за случващото се в тая война. И явно според него след като нахлуеш в чужда страна с ясната цел да сееш смърт и разрушения е хуманно, ама ако "домакините" те утрепят са ебаси изродите.
Oколо 400 страници чакам някой да се изкаже по докладите на ОССЕ за нарушения на примирието в Донбанска област от страна на Украйна заради които стана всичко ама нейсе...
Не съм за никой, дет се вика искам и двете страни да загубят ама за съжаление губят само цивилните граждани от двете страни и ние ама като косвени жертви. Просто гледам на случващото се и от двете гледни точки - за да стане нещо е имало нещо друго, което го е предизвикало и много удобно от "запада" се гледа резултата, а не причината. Това, че ми е непопулярно мнението за случващото се автоматично ме прави "проруски настроен", така ли да го разбирам?
Май за 3ти път ще питам - нормално ли е да се показват клипове на убийства с весели мелодии?
- FaceOff
- ентусиаст
-
Всъщност само под една четвърт от тези заеми са външни, останалото са вътрешни.. но и в двата случая, дали някой трябва да ти има голямо доверие за да ти ги дава??Jordana написа:Вероятно са около 1500 милиарда долара задълженията към Китай . Дългът на държавата САЩ е 30 000 милиарда долара . Най просто обяснено това е да седнете 4 човека да играете покер с чипове на домакина и той постоянно да пуска нови чипове без покритие в играта . Накрая ще имате купчина чипове които не струват нищо но домакина тарикат ще ви е прибрал парите с които сте дошли . На това отгоре ако много пискате срещу тая работа ще ви изхвърлят навън като мръсна котка .
А за колегата дето си мисли, че САЩ не си изпълняват задълженията по дълговете... аммм, добрееее
Jordana написа:Аз не бера грижи , просто някои хора живеят в утопията че справедливоста и истината тържествува . Феърплей по цялата земя и по добрия и способния живее по добре . Икономиката на САЩ е оценена през американската армия . Селския бияч всички го ценят много щото може да си изпатят ако не го оценяват .

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Можеш да си 101% сигурен, че ако Сталин я имаше бомбата пръв , пръв щеше да я използва. Както и г-н Хитлер.
И в общи линии връзка с настоящата ситуация нема. Ако ще влизам в тая риторика, бай ти Сталин е усмъртил между 10 и 20 000 000 човека без бомба. Отделно от войната.
И не плащат "когато им е изгодно", а когато си настъпи падежа. Кредиторите пък от своя страна реализират печалба от тоя дълг.
И в общи линии връзка с настоящата ситуация нема. Ако ще влизам в тая риторика, бай ти Сталин е усмъртил между 10 и 20 000 000 човека без бомба. Отделно от войната.
И не плащат "когато им е изгодно", а когато си настъпи падежа. Кредиторите пък от своя страна реализират печалба от тоя дълг.
Хм,хм...