Бъдещето на ЕС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

армия, полиция и съд
13
28%
редуциране до зона за свободна търговия
14
30%
повече от а, п и с
9
20%
няма бъдеще (след като се изгорят пейките)
10
22%

Общо гласове : 46
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бъдещето на ЕС?

Мнение от enigma » 27 Фев 2026, 10:27

steeN написа:
BMW_POWER написа:Има неща, които по Нова и БТВ не ги говорят.

Има да, затова не знам защо нищо друго не признаваш. Едно нещо, което не казват е, че само няколко градуса в грешната посока ще направят територията на Канада (и някои други) практически необитаема и дори алкохол не е нужен... докато в континентална Европа живот е имало и по време на ледниковия период :) Та бъдещето на ЕС е... слънчево, на други места обаче... е облачно и мрачно... дори може би гръмотевично :mhihi:.

Пауара се е изнервил, че ги бихме на хокей и отнесохме златото на олимпийските игри, затова сега крои шапката на ЕС :ok:

Ама с тия индийци и не знам си какви, които внасят няма материал за хокеисти, ако ще и целогодишно да е замръзнала Канада :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Фев 2026, 11:36

Може и да се чуди как да гласува на идващия референдум за членство в ЕС там... загуба на време... наистина ли мисли, че някой ще брои гласовете изобщо :) А има и друг вариант... скрито ни агитира за създаването на европейска армия...
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 27 Фев 2026, 11:42

BMW_POWER написа:Има неща, които по Нова и БТВ не ги говорят. Четох един интересен амализ. Руснаците няма нужда да мяткат ядрени бомби и да унищожават физически ЕС. Мишена могат да им бъдат само терминалите за разтоварване на втечнен газ и хранилищата на територията на континента. За няма и 30-тина минути те могат да унищожат всичко това. Оттам нататък следва горчивата съдба на жителите на Киев в момента. Няма газ, няма промишленост, няма всичко това, което физически е свързано с използването му. Малко над 440 милиона зомбита без отопление, често без ток, вода или каквито и да е комунални услуги.
Фантазии? Може би!?
Англия внася газ и ток. Без тези два компонента се връща на нивото на живот от ерата преди римските набези на територията на острова. Единствено Франция донякъде може да оживее, благодарение на бройката на ядрените си реактори.
Какво е бъдещето на ЕС?
Хм ....

И какво точно ни казваш? Звучи ми като: "руснаците могат да ни стъжнят живота, затова да ги оставим да си правят каквото си искат", това ли е?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Фев 2026, 15:30

Стинка, ако думнат Парламента, след около 30 секунди взривната вълна ще ме понесе със себе си. И то при условие, че не съм се изпарил преди това. И честно казано това ми е ОК предперспективата, да живея следващите 25-30 година в каменната ера.
Какво става в Киев? Задушени канализация, няма ток, няма вода. Кметът им препоръча да копаят тоалетни пред блоковете и да ходят там. Сега е зима. След месец ще се стопли и ще тръгнат смрад и болести....
Евем ти и светлото европейско бъдеще....

Не е за изнервяне. Просто гледам, как калинките са готови да се бият, а не са виждали автомат на живо. Миналата година им подметнаха за "гъстонаселени градове", ама кой да слуша.

Кой каквото сам си направи, знаете.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Фев 2026, 15:47

До преди 3 дни в Драгалевци нямаше канализация, ти за Киев си тръгнал да се притесняваш :D
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 27 Фев 2026, 17:23

BMW_POWER написа:Фантазии?

Да, фантазьор! 30 минути, 30 секунди.. човек, метни няколко пържолки на скарата, сипи си винце и се наслаждавай на живота..
:bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Фев 2026, 17:30

След темата за вредната храна , такова пожелание звучи доста двусмислено .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Фев 2026, 17:49

Jordana написа:След темата за вредната храна , такова пожелание звучи доста двусмислено .. :mhihi:

Той ми е фен и подло иска да уреди един инсулт на дъртия чичак :mhihi:

Вика "хАпни, пИйни", ама държи пръста на вената и проверява пулса :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Фев 2026, 19:04

nickstorm написа:Няма да се научат роснаците и това е.... Чета в нета, как в момента им помагат на финландците с ледоразбивачи, че Балтийско море е замръзнало и на ония са им блокирани пристанищата. Включително им разрешили да влизат във финландски териториални води :mhihi: Абе остави ги да се гърчат там, да мрът бе мама им деба фашиситка, тяхната съдба не трябва да ви безпокои ни най-малко, ама не... :dunno: Дори и да си плащат не бих правил на местото на роснаците :kuku:

Помагат на заседнали кораби, за пристанищата абсурд да ги пуснат финландците - те си имат ледоразбивачи също, а и постоянно обвиняват руснаците, че искат да нанесат някакви щети. :lol:
В интерес на руснаците е да помагат, защото тия товарни кораби могат да запушат и собствените им навигационни проходи.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Фев 2026, 19:07

В интерес на руснаците е да помагат, защото тия товарни кораби могат да запушат и собствените им навигационни проходи.
Те така действат блядовете , уж искат да ти помогнат пък всъщност искат да те завладеят :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2026, 20:04

Така е, безплатно няма. Ако си по-силен от Русия или равен, работиш с нея, иначе работиш за нея. Доказано през вековете.

nickstorm написа:Няма да се научат роснаците и това е.... Чета в нета, как в момента им помагат на финландците с ледоразбивачи, че Балтийско море е замръзнало и на ония са им блокирани пристанищата. Включително им разрешили да влизат във финландски териториални води :mhihi: Абе остави ги да се гърчат там, да мрът бе мама им деба фашиситка, тяхната съдба не трябва да ви безпокои ни най-малко, ама не... :dunno: Дори и да си плащат не бих правил на местото на роснаците :kuku:

Нещата няма да са все така, народите се уважават, политиците не са най-важното защото са преходни.

steeN написа:
BMW_POWER написа:Май въпросът беше сложен :|
По-лесен:

Група пияни руски рибари взимат надуваема лодка, товарят няколко тона експлозив и ... лишават Англия от газова и електрическа връзка с континента. Това за зомбитата си остава в сила.

А какво ще стане ако глобалните температури спаднат с няколко градуса и Канада замръзне?

Добре де, ти честно очакваш да получиш отговор ли? Ако не е свързано с някакво унижение на Европа, не очаквай такъв. Или ако не е да хвалим една отдавна рухнала империя. Аз друго се чудя, ама ще отговоря на долния, че и той не го знам какъв отговор очаква. Честно казано мислех да подмина този коментар подсказващ как Европа трябва да я е страх от Русия, ама свърши вече да ги подминавам подобни подмятания.

b_u_b_o написа:
BMW_POWER написа:Има неща, които по Нова и БТВ не ги говорят. Четох един интересен амализ. Руснаците няма нужда да мяткат ядрени бомби и да унищожават физически ЕС. Мишена могат да им бъдат само терминалите за разтоварване на втечнен газ и хранилищата на територията на континента. За няма и 30-тина минути те могат да унищожат всичко това. Оттам нататък следва горчивата съдба на жителите на Киев в момента. Няма газ, няма промишленост, няма всичко това, което физически е свързано с използването му. Малко над 440 милиона зомбита без отопление, често без ток, вода или каквито и да е комунални услуги.
Фантазии? Може би!?
Англия внася газ и ток. Без тези два компонента се връща на нивото на живот от ерата преди римските набези на територията на острова. Единствено Франция донякъде може да оживее, благодарение на бройката на ядрените си реактори.
Какво е бъдещето на ЕС?
Хм ....

И какво точно ни казваш? Звучи ми като: "руснаците могат да ни стъжнят живота, затова да ги оставим да си правят каквото си искат", това ли е?

Та да продължа тук. И ти ли очакваш отговор? Да ти го кажа така, направо трябваше да свържеш това твое "звучене" с онова за което си писахме не помня в коя тема тия дни, че ако Путин дойде с армия в БГ ще бъде посрещнат с питка и мед защото сме американски протекторат, поне да сме руски. Ама забравят само, че американците може да не им пука особено за нас, но пък няма да си изтърват влиянието тук защото няма да са доволни после, ама хич. Ето виж братушките като го изтърваха, още са силно недоволни.
Мен пък друго ми е "интересно". Какво ли ще стане ако утре Капутин вземе, че се гътне? Под утре нямам предвид буквално утре, ами там като му дойде времето, не му желая смъртта колкото и да не го харесвам, но все някога ще дойде този момент. Не може ли ние да помечтаем режима в Русия да го няма и да дойде истинска демокрация, Русия пак да си в суперсила, току виж тръгнала напред, а не само назад както е последните 50 години. Под назад имам предвид, че не напредва както останалия светски свят.
И един друг въпрос ме "мъчи". Защо едни и същи хора се подиграват как Европа щяла да се въоръжава защото нямало срещу кого, а същевременно ни обясняват как ако искал Бога Слънце на 20-ти и 21-ви век с натискането на едно копче щял да ни еве пу***** майна, щял да ни изтрие, щял там каквото си иска? Що за биполярно разстройство е това??? Честно не вдяявам, или съм прекалено тъп или някой се ебава постоянно с това. Значи хем не се въоръжавайте, ама хем ако искаме ще ви евем, колкото си искаме, когато си искаме и както си искаме, ама само си го знайте и по възможност не си слагайте метални гащи за да може да сме сигурни, че ще ги изпраскаме. И нека се спрат вече с това двусмислие защото ще пусна една анкета във форума аз ли съм прекалено тъп или НЕкопейките масово са с биполярно разстройство.
И сега не знам наистина както пита Стийна какво ли ще стане с Канада ако градусите леко мръднат? Те полюсите се разместват периодично, а Слънцето го дават в голяма активност още 4-5 години и после леко нормализиране. Та какво ще стане с тая Канада? За индийците там най-вече се тревожа, мира не ми дава. Къде ще идат? Нали Европа за нищо не става, България пък още повече, тука всеки беден и от зле на по-зле отивало. А и шансът Путин да ни гръмне с едно копче ей така само щото не го кефим не е малък. Сложна работа, параноик съм аз.

А същата тази смешна Европа е дала всичко на света, включително Канадата е измислена от Европа, включително САЩ, включително атомните бомби(практически)заради които сега разни хора си позволяват да плашат цял свят. Сега, един чичко с мустачки ако не беше върнал Европа един век назад военно заради тая война, атомните бомби щеше да си ги има Германия в далеч по-голямо количество от Бога Слънце, ама какво да правиш.

Ейййииииии, сетих се бе драги съфорумци. Това не е биполярно разстройство, това е папагалстване думите на Путин, Бога Слънце! Значи ето, хората са си съвсем наред, значи аз съм бил тъп, извинявам се на всички, че съм толкова тъп да задавам тъпи въпроси и да давам предположения кой е с разстройство. Значи виках си, че съм ги чувал тия думи на колегите питащи какво ще стане ако вожда Бог утре реши да ни еве, ама понеже разбрахме, че съм тъп, не съм ги запомнил. Та така, значи Капутин, Бога Слънце, вожда, Владимир Владимирович, гордостта на КГБ излиза и казва, че ако иска ще ни еве, няколко пъти вече го каза, позволява си да използва реторика за ядрено оръжие и спрямо Украйна те действали много внимателно, много меко, но ако Европа водела война с Русия нещата щели да приключат много бързо с хирургическа точност. Това са думите на вожда, на всевишния, казани с лека усмивка даже на мазната му муцунка. И после някакви хора започват да го повтарят някъде, но леко перифразирани. Разбрах, някои им викат руски тролове, после онези се чудят защо. Е как защо бе хора, как защо? Значи ходи като пате, квака като пате, плува като пате, ами вероятно е пате.

Само, че да ги разочаровам НЕкопейките. Западният свят е обединен, вожда се погрижи това да повече от нивата след ВСВ война дори и въпреки всичките циркове на Тръмп, САЩ е плътно с Европа и така ще бъде. Капутин може да се пени колкото си иска, свършва и неговото царство. Предлагам да не мислим толкова какво би станало ако реши да води той война с Европа защото за никой няма да е хубаво, а Европа няма да води война с него, това е ясно. Но пък не е зле да има какво да покаже тая Европа и да не лае само Путин.
Извод от поста, аз съм тъп, НЕкопейките просто папагалстват(това не е обида, а глагол като повтарят)думите на вожда.
Мир.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 27 Фев 2026, 20:17

Jordana написа:
Те така действат блядовете , уж искат да ти помогнат пък всъщност искат да те завладеят :mhihi:

Ми те преди няколко години бяха успяли да придърпат някакви острови с въжета в собствени териториал и води :idea:

Подли блядове, мамка им. Ако закачат едно въже за Калиакра и току виж издърпали цяла Стара планина при тях. Барабар с Шипка и комунистическата чиния :cop:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 27 Фев 2026, 21:10

enigma написа:Помагат на заседнали кораби, за пристанищата абсурд да ги пуснат финландците - те си имат ледоразбивачи също, а и постоянно обвиняват руснаците, че искат да нанесат някакви щети. :lol:

Не съм казал за пристанищата, а за териториалните води :!: Покрай пристанищата си действат финландците с техните, ама нямат атомни и не могат да пробиват по-дебел лед, та руснаците са принудени да им съпровождат дори и танкерите :mhihi: Любопитното е, че една част от руските ледоразбивачи (копрусите) са правени точно във Финландия. И щяха да имат още поръчки, ама нали са независими и играят по свирката на нагличани/американци и те така. И не знам дали си наясно, ама там няма навигационни проходи. Ледоразбивача върви напред и кърти, кораба следва и после натам всичко замръзва пак. Роснаците са събрали десетина бройки там заради извънредната ситуация в момента.
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Фев 2026, 21:31

Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 27 Фев 2026, 21:34

enigma написа:Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история :dunno:

Всяко зло за добро. Сега щяхте да сте трети на хокея :lol:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата