Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Напред в темата писах. Аз съм доволен засега от качеството на продуктите им
от цените и експресната доставка - също
Sent from my iPhone using Tapatalk

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
специално за сайта им, нали не вярваш на "експресната доставка със самолет"
аз си мисля че всичко с тия добавки е хоум мейд

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
A.Stoyanov написа:специално за сайта им, нали не вярваш на "експресната доставка със самолет"![]()
аз си мисля че всичко с тия добавки е хоум мейд
![]()
![]()
Вярвам защото 3 пъти съм поръчвал на единия ден и е пристигало с DHL още на следващия. Като имаш тракинг и виждаш къде се намира пратката ти. Отделно като дойде кашона имаш товарителници и прочие.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Искам да попитам как се справяте в този сезон с апетита?
Аз абсолютно не мога да карам на яйца, ориз, картофи и месо.
Качих за последния месец 3-4 кг .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
klintan66 написа:Искам да попитам как се справяте в този сезон с апетита?
моят го няма

Но като цяло апетит - нямам.
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
3-4 кг за месец е добре колега (зависи за какви килограми говорим дали чист мускул) защото за за 2016 съм качил 7 кг като цяло и след контузията изгубих 6 от тях...
а сега апетита го няма, може би се дължи на факта че в момента не тренирам 

Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
v3n0m написа:3-4 кг за месец е добре колега (зависи за какви килограми говорим дали чист мускул) защото за за 2016 съм качил 7 кг като цяло и след контузията изгубих 6 от тях...а сега апетита го няма, може би се дължи на факта че в момента не тренирам
Със сигурност, щом не тренираш и апетита "увисва" - поне при мен съм го забелязал.
а цигарите спря ли, колега ?

- klintan66
- старши ентусиаст
-
v3n0m написа:3-4 кг за месец е добре колега (зависи за какви килограми говорим дали чист мускул) защото за за 2016 съм качил 7 кг като цяло и след контузията изгубих 6 от тях...а сега апетита го няма, може би се дължи на факта че в момента не тренирам
Чист корем за съжаление.
Шоколади , вафли, торти , сникерс, нямам спирка.
А за след празниците не ми се мисли.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
klintan66 написа:v3n0m написа:3-4 кг за месец е добре колега (зависи за какви килограми говорим дали чист мускул) защото за за 2016 съм качил 7 кг като цяло и след контузията изгубих 6 от тях...а сега апетита го няма, може би се дължи на факта че в момента не тренирам
Чист корем за съжаление.
Шоколади , вафли, торти , сникерс, нямам спирка.
А за след празниците не ми се мисли.
Ама то пък за това са празниците ... "знам, че е вредно, мъ то ми е убаво бее"

Шегата настрана - така си е . Аз не мога да се позная още от сега

- v3n0m
- младши ентусиаст
-
И аз си хапвам шоколад и то бая(всичко на Милка) но явно всичко си е до ген. При мен лошото е че по трудно качвам.
Боби цигарите не съм ги спрял
Дадох всичко от себе си но явно не ми стига воля
Знам че ще ми покачи апетита отказа на цигари, но докато тренирах имах апетит макар и пушейки а сега просто го няма. Утре ще ходя на преглед в един рехабилитационен център и се надявам или да ми назначат физиотерапия или да ми кажат че мога да започна да тренирам, било то и с леки килограми 
Боби цигарите не съм ги спрял

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
v3n0m написа:И аз си хапвам шоколад и то бая(всичко на Милка) но явно всичко си е до ген. При мен лошото е че по трудно качвам.
Боби цигарите не съм ги спрялДадох всичко от себе си но явно не ми стига воля
Знам че ще ми покачи апетита отказа на цигари, но докато тренирах имах апетит макар и пушейки а сега просто го няма. Утре ще ходя на преглед в един рехабилитационен център и се надявам или да ми назначат физиотерапия или да ми кажат че мога да започна да тренирам, било то и с леки килограми

- v3n0m
- младши ентусиаст
-
Днес бях в рехабилитационния център в Търново и ми назначиха физиотерапия и от утре започвам. Управителката на центъра ми каза че ще са нужни поне 2-3 месеца за да се възстановя на 100%. И за момента ми каза да забравя за фитнес 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
Добре , колега , но какво и как гледаха?
Снимки или на око? Каква диагноза поставиха?Какво лечение и процедури предписаха?
Това от което се оплакваш го имах и аз но чак като мумия не бях. Убийствен дискомфорт. Две години мъка.Никакво адекватно лечение. Един ден си охках и нямах настроение. От някъде се появи брат ми и ме "сецна" Още на мига разбрах, че се оправих.
Имал съм много контузии от младини и сега някои упражнения просто не ги правя. Например трицепс зад врат,а тяга - абсурд. Лежанка само наклонена.
Лично за мен лакът, рамо, коляно нямат възстановяване на 100%
И както каза един колега- стискайте здраво железата!
Снимки или на око? Каква диагноза поставиха?Какво лечение и процедури предписаха?
Това от което се оплакваш го имах и аз но чак като мумия не бях. Убийствен дискомфорт. Две години мъка.Никакво адекватно лечение. Един ден си охках и нямах настроение. От някъде се появи брат ми и ме "сецна" Още на мига разбрах, че се оправих.
Имал съм много контузии от младини и сега някои упражнения просто не ги правя. Например трицепс зад врат,а тяга - абсурд. Лежанка само наклонена.
Лично за мен лакът, рамо, коляно нямат възстановяване на 100%
И както каза един колега- стискайте здраво железата!
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
Със снимки колега и ми поставиха диагноза плексит. Първо преди 2-3 седмици отидох във въпросния рехабилитационен център и въпросната управителка(д-р Съботинова) която ми назначи физиотерапията ми каза че е желателно първо да мина през невролог. Посъветва ме да посетя д-р Чернев който е невролог вледеещ много добре мануалната терапия. Аз никога не съм вярвал в този вид лечение или т.н. чакръкчийство, но не мога да отрека че този човек ме изправи на крака. Незнам от хапчетата, инжекциите или от масажите му(ако мога така да ги нарека). След което въпросната лекарка от този рехабилитационен център ми каза че мога да отида тогава при нея и да прецени дали ще имам нужда от физиотерапия. И днес като отидох и обясних че съм много по добре но все още чувствам скованост и то най вече сутрин. Тя ми каза че е нямало вълшебна пръчица с която да щракне и да се възстанова и затова била физиотерапията. Каза че в тази физиотерапия ще ме подложат на някаква лазеротерапия която основно щяла да подобри състоянието ми. Понеже последните 6 години живеех в Англия и ми бяха прекъснати осигуровките се наложи да си плащам всичко до момента(всеки преглед при всеки лекар, всяка инжекция + физиотерапията която е 80 лв/7 дни). Едно само не успях да разбера защо при този невролог (д-р Чернев ) на всяко влизане трябваше да плащам по 30 лв. До момента това лечение ми стъпа на над 600 лв...Майната им на парите важно е да се оправя, яд ме е че минаха около 2 седмици при грешни лекари които ми поставяха инжекции и пих хапчета от които честно казано нямаше никакъв ефект.
В един от по предните постове бях споменал че и преди съм имал подобни контузии пак на същото място но не толкова силни. Интересното е че винаги при изпълнение на рамо. Като цяло раменете не ги товаря с много килограми и гледам да изпълнявам упражненията бавно и чисто. Най вече при изпълнение на основни упражнения за рамо. Вдигане на прав лост зад врат

и при това упражнение само че като спускам завъртам дъмпелите пред лицето

След тази физиотерапия ако всичко мине наред мисля да изолирам тези две упражнения колкото и да не ми се иска, защото усещам силен ефект точно от тях, но здравето преди всичко
В един от по предните постове бях споменал че и преди съм имал подобни контузии пак на същото място но не толкова силни. Интересното е че винаги при изпълнение на рамо. Като цяло раменете не ги товаря с много килограми и гледам да изпълнявам упражненията бавно и чисто. Най вече при изпълнение на основни упражнения за рамо. Вдигане на прав лост зад врат

и при това упражнение само че като спускам завъртам дъмпелите пред лицето

След тази физиотерапия ако всичко мине наред мисля да изолирам тези две упражнения колкото и да не ми се иска, защото усещам силен ефект точно от тях, но здравето преди всичко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Оу,от моя скромен опит-зад врат вдигане или набиране е малка смърт за рамото..
Събуждал съм се от болки след такава тренировка, не минаваше с доста дни..
Другото,което ми носеше болка сериозно и в двете рамене е да се катериш по лост само с ръце
Събуждал съм се от болки след такава тренировка, не минаваше с доста дни..
Другото,което ми носеше болка сериозно и в двете рамене е да се катериш по лост само с ръце

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"