Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Това е обща смрътност. Искаш да кажеш, че тия 90-120% повече не са всъщност умрели ли? Или тия десетки хора, някои на по 30 дето лично познавах в БГ и умряха тогава, не са умрели? Къде са?
mr_petroff написа:Всички знаят как се надуваха данните за починали от ковид /с ковид/ или хрема пък го блъснала кола , кашлял пък тухла му паднала на главата . Инсулт , инфаркт - всички умираха от ковид , за да се лапнат едни пари ... Статистика в БГ-аре по сериозно
колега, може този момент да го е имало в родината, но мога съвсем отговорно да ти кажа, че в началото на пандемията в щатите спешните отделения нямаха места... та не си прав... ваксината спаси много народ.. особено от рисковите групи.
сега, че има някакви усложнения след нея- има го май и тоя момент- предполагам никога няма да разбереме.
аз лично ковида го карах няколко пъти - преди и след като се ваксинирах (задължиха ме от работата)... мога отговорно да ти кажа, че след ваксината го карах много ама много по-леко.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spunky написа:Това е обща смрътност. Искаш да кажеш, че тия 90-120% повече не са всъщност умрели ли? Или тия десетки хора, някои на по 30 дето лично познавах в БГ и умряха тогава, не са умрели? Къде са?
Как така къде са ? Във форума са

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
В избирателните списъци
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

„За всеки случай“: Фон дер Лайен поръчва още 146 милиона дози ваксина срещу COVID-19 от Moderna
Европейската комисия подписа договора на 28 януари, съобщава Apollo News. Те заявиха, че това се предполага, че е необходимо в случай на бъдещи „извънредни ситуации“. Сумата на договора не е оповестена, но е приблизително 3 милиарда евро.
Делото за присвояване на милиарди евро за закупуване на ваксини срещу коронавирус срещу Урсула фон дер Лайен наскоро беше закрито, което освободи шефката на ЕК да се обогати допълнително не от Pfizer, а от Moderna сега.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Със статистиките искам да кажа две неща:
1. Виждат се ясно трите вълни на вируса. Но не се вижда драматично спадане на смътността на ваксинираните държави при втората и третата вълна. А уж ваксината трябваше да има точно такъв ефект. Да, ама не, смъртността спада много малко и според мен повече заради подготовката на болниците и развитието в протоколите на лечение, а не заради това, че вече голяма чат от населението е ваксинирано. Освен това, всеки следващ щам е все по-слаб, докато имунитетът става все по-силен.
2. След края на ковид би трябвало навсякъде смъртността да се върне в стойностите, на които е била преди ковид. Да, ама не. В България и други "изостанали" страни това се случва, но в развития и цивилизован свят, където 80-90% от населението бе насилствено почерпено, продължават да умират 15-20% повече хора от периода преди ковид. Сиреч ковид няма, а хората пак умират. Много искам някой да ми го обясни на какво се дължи.
И някой тук каза, че е карал ковид няколко пъти и след ваксината било много по-леко. Ами аз и хората около мен също го карахме няколко пъти. И също втория и третия път беше много по-леко. Ама никой от нас не е ваксиниран
Просто такъв е естествения процес при всички вируси.
И също така смятам за нужно да обясня, че не съм от онези дето викат "няма вирус". Нито пък смятам, че го ръсят самолетите или ще ни чипират. Просто гледам статистиката и разсъждавам. И това може да го направи всеки от вас. Не е нужно някой да разсъждава от мое име.
1. Виждат се ясно трите вълни на вируса. Но не се вижда драматично спадане на смътността на ваксинираните държави при втората и третата вълна. А уж ваксината трябваше да има точно такъв ефект. Да, ама не, смъртността спада много малко и според мен повече заради подготовката на болниците и развитието в протоколите на лечение, а не заради това, че вече голяма чат от населението е ваксинирано. Освен това, всеки следващ щам е все по-слаб, докато имунитетът става все по-силен.
2. След края на ковид би трябвало навсякъде смъртността да се върне в стойностите, на които е била преди ковид. Да, ама не. В България и други "изостанали" страни това се случва, но в развития и цивилизован свят, където 80-90% от населението бе насилствено почерпено, продължават да умират 15-20% повече хора от периода преди ковид. Сиреч ковид няма, а хората пак умират. Много искам някой да ми го обясни на какво се дължи.
И някой тук каза, че е карал ковид няколко пъти и след ваксината било много по-леко. Ами аз и хората около мен също го карахме няколко пъти. И също втория и третия път беше много по-леко. Ама никой от нас не е ваксиниран

И също така смятам за нужно да обясня, че не съм от онези дето викат "няма вирус". Нито пък смятам, че го ръсят самолетите или ще ни чипират. Просто гледам статистиката и разсъждавам. И това може да го направи всеки от вас. Не е нужно някой да разсъждава от мое име.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Друго което забелязвам е че най-малко ваксинираните държави в Европа (и ние включително) последните 2-3 години излязаха на челно място по раждаемост, като преди тва беше обратното. На запад масово се говори за проблеми със плодовитоста последните години.
Jorixa написа:Друго което забелязвам е че най-малко ваксинираните държави в Европа (и ние включително) последните 2-3 години излязаха на челно място по раждаемост, като преди тва беше обратното. На запад масово се говори за проблеми със плодовитоста последните години.
Умните се ваксинираха и използват кондоми.
Stupid People do not use condoms.
А ти колко деца направи.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Според мен статистиката показва само едно - ако ти е писано да умреш от ковид няма да те блъсне автобус 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Насочете си си мозъчната клетка някъде другаде, че не ви е сила тая работа с картинките.
https://www.statista.com/statistics/110 ... t-germany/
Значи при 20 пъти повече случаи смъртността не се вдига ама то това е щото си е така просто. Случайност.
Останалите глупости си ги приказвайте помежду си по кръчмите
https://www.statista.com/statistics/110 ... t-germany/
Значи при 20 пъти повече случаи смъртността не се вдига ама то това е щото си е така просто. Случайност.
Останалите глупости си ги приказвайте помежду си по кръчмите
Хм,хм...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ти очакваш да ти пуснат сатитистика равна линия като кардиограма на мъртвец ? Естествено че ще ти показват тия смъртности пикове плата , забрави бързо че и тука всяка вечер по телевизията ги показваха и обяснява с формули и коефициенти . Как отива нагоре графичката , инфектираните зомбита се увеличават увеличават увеличават стигат G точката задържане и после ти олеква щото тръгва надолу и спада ... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Не, очаквам като ми се вика ми ето на смъртнонстта не се е понижила, което е вярно, да се вкара малко сиво вещество , па да се подсетим да видим дали случайно случаите са си същия брой или не са. Не е едно и също 5 от 100 и 5 от 10000. Се е пет, нали ? Ама ако гледаме само него. Потентности, бумове на раждаемост пък да не говорим какви глупости са. Даже не ми е ясно какво има да се пише още в тая тема, обаче приказвачите на едно и също /едни и същи глупости по-точно/ не се спират още от 2020.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Прав си, ама поне глупостите на правителствата се сменяха след всяка разкрита от плебеите лъжа. Само за ваксините истината им остана - че трябвало. Защо трябва така и не се обясни, но поне стана ясно, че трябва и към днешна дата да има още и още ваксини при все по-отслабващ вирус.
За щастие кукута като Трюдо, НАСИЛСТВЕНО ваксинираните канадци му биха шута, а в САЩ спечели алчен човек, но не чак толкова алчен, че да се поддаде на парите от Биг фармата. Поне не и в собствената си държава. В Европа виж може да купуваме защото има все още достатъчно уплашени хора. Понеже сме мислещи и ползваме капути.
За щастие кукута като Трюдо, НАСИЛСТВЕНО ваксинираните канадци му биха шута, а в САЩ спечели алчен човек, но не чак толкова алчен, че да се поддаде на парите от Биг фармата. Поне не и в собствената си държава. В Европа виж може да купуваме защото има все още достатъчно уплашени хора. Понеже сме мислещи и ползваме капути.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

Доналд Тръмп подписа указ за забрана на ваксинациите срещу COVID-19 във федерално финансирани училища и колежи - NBC News
Той също нарече подобни ваксини престъпление срещу народа.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Щото е копейка сигурно.