Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Войната започна ...

Мнение от FaceOff » 26 Апр 2022, 18:57

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Апр 2022, 19:24

enigma написа:
BMW_POWER написа:Защото като гръмне веднъж и се изнася на задна. Обикновенно ония от другата страна отговарят :OT:

:mhihi: :mhihi:
Волво е платформата между другото, ползва се май почти същата и за индустриални цели. Не е лоша.

Аз съм голям песимист относно подобни разработки. Сега погледнах, при подобни цени на снарядите, тази установка би трябвало да я дават безплатно :shock: Руските аналози до седем пъти по-евтини.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Апр 2022, 19:54

Лагер за сирийски бежанци
бежанци.jpg

лагер за украински бежанци
бежанци 1.jpg

Петролната глава , ако още пътуваш към Лвов объркал си бежанците на които да помагаш ми се струва .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 26 Апр 2022, 19:57

bioz написа: Малко хора знаят, че в боевете на Шипка са участвали украинци на страната на България, а не руснаци. Трябва да се чете, но когато информацията идва главно от фацата и сайтове с разширение инфо, няма как...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: По история колко си имал в училище? Ще ми е интересно да напишеш името на един украински княз. Нещо като наименованието Киевска Рус говори ли ти? Сигурно и не знаеш кога е създадена и от кой тази измислена държава :mhihi:
А между другото вече в някои западни издания почнаха наддаванията за делене на територията:
photo_2022-04-26_16-41-28.jpg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Апр 2022, 20:02

...името на един украински княз..
Бандера ?? :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Апр 2022, 21:07

nikola59 написа:
bioz написа: Малко хора знаят, че в боевете на Шипка са участвали украинци на страната на България, а не руснаци. Трябва да се чете, но когато информацията идва главно от фацата и сайтове с разширение инфо, няма как...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: По история колко си имал в училище? Ще ми е интересно да напишеш името на един украински княз. Нещо като наименованието Киевска Рус говори ли ти? Сигурно и не знаеш кога е създадена и от кой тази измислена държава :mhihi:

Аз само ще вметна, че 1944г СССР обявява война на бг-то и сме окупирани от ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ.

Това за протокола :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 26 Апр 2022, 21:25

А ве верно ли завиждате за едни 40лв. за хора бягащи от война, пардон военна операция, според един болен мозък (путлер-ла*нар долен) А, че цял живот с вашите данъци се хранят десет членни (крадливи) цигански семейства?? :kuku: явно това не е проблем :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Апр 2022, 23:27

Exclusive89 написа:А ве верно ли завиждате за едни 40лв. за хора бягащи от война, пардон военна операция, според един болен мозък (путлер-ла*нар долен) А, че цял живот с вашите данъци се хранят десет членни (крадливи) цигански семейства?? :kuku: явно това не е проблем :dunno:

Абе ти добре ли си ,кой ти завижда за шибаните 40 кинта.Яд ни е,че се дават на купонясващи украинци , а майка ми и баща ми вземат 900 кинта пенсия общо на месец/по 15 лв. на човек на ден/ ,като цял живот са бачкали и внасяли данъци.Български деца нуждаещи се от живототоспасяващи лекарства и операции умират ,чакайки някой лев от някъде .Аре стига малоумна благотворителност...В Германия , Нидерландия ,Полша и т.н. бежанците са на подслон и храна и са благодарни и на това . Тука още малко и ол инклузив 5 звезди ще им организираме . А 25-30 годишен украинец с М6 /дето трябва да защитава родината си в момента/ ,не ебава правила за движение ,засича коли и минава на червено с ефектен дрифт. Сигурно спи на Златните в хотел дето го плащат нашите пенсионери / косвено/.По католици и от Папата станахте .Дай да видя копие от превод на заплатата ти към украинските въоръжени сили и директно ти свалям онлайн шапка .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 26 Апр 2022, 23:36

Като бях подрастващ, там където израснах беше съвсем нормално да звъннеш в който и да е час и да поискаш чаша ориз, захар или яйце за нещо си от някой съсед. Познавахме се всички и с някои изключения си помагахме. Ходехме си на гости ей така, без причина и без предварителни заявки няколко месеца напред. Според мен си живеехме задружно и щастливо. Бяхме беднички, не като сега, богаташи :smoke: Мен безкрайно ми липсва това време, но както знаем децата днес не дават гък да се каже, че големи им устите :mrgreen: Не ги коря, то ние ги направихме такива. Тази абсурдна система ние я изградихме, наша си е вината. Но да не се отплесвам, това време е безвъзвратно заминало. Така повеляват децата, а днес те казват кое как трябва да бъде! Изродена ситуация, нали. Този, който всячески зависи от теб ще го бъде ли или не ти диктува правилата кое как трябва да правиш и мислиш :smoke: Ех, маа му. Ма пак се отплесанах. Та:
Това време безвъзвратно отмина, ще гракнат в хор 2000 детски гърла.
Дали?
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 27 Апр 2022, 0:00

nikola59 написа:

А между другото вече в някои западни издания почнаха наддаванията за делене на територията:
http://kontraprop.com/2017/03/02/pobedata-na-shipka-delo-na-bulgari-ukrainci/

Чети трол..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 27 Апр 2022, 0:10

ivoaudi написа:Като бях подрастващ, там където израснах беше съвсем нормално да звъннеш в който и да е час и да поискаш чаша ориз, захар или яйце за нещо си от някой съсед. Познавахме се всички и с някои изключения си помагахме. Ходехме си на гости ей така, без причина и без предварителни заявки няколко месеца напред. Според мен си живеехме задружно и щастливо. Бяхме беднички, не като сега, богаташи :smoke: Мен безкрайно ми липсва това време, но както знаем децата днес не дават гък да се каже, че големи им устите :mrgreen: Не ги коря, то ние ги направихме такива. Тази абсурдна система ние я изградихме, наша си е вината. Но да не се отплесвам, това време е безвъзвратно заминало. Така повеляват децата, а днес те казват кое как трябва да бъде! Изродена ситуация, нали. Този, който всячески зависи от теб ще го бъде ли или не ти диктува правилата кое как трябва да правиш и мислиш :smoke: Ех, маа му. Ма пак се отплесанах. Та:
Това време безвъзвратно отмина, ще гракнат в хор 2000 детски гърла.
Дали?

В Родопите на места още е така :bchug:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 27 Апр 2022, 0:22

Именно. Затова и купих къща именно там, при все, че имам имоти другаде. До дни ще съм жител на онова място, там! С огромно удоволствие захвърлям всичко тукашно. Не искам да казвам големи думи от рода на "никога", но да речем, че не искам да се връщам тук дори като турист.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 27 Апр 2022, 1:04

Общоизвестен факт е, че Черно море е било изкопано от древните укри.... :lol:
Никола Тесла всъщност е бил украинец и истинското му име е Микола Тесленко..... :lol:
Семейството на JFK е емигрирало в щатите от украйна и като малък се казвал Иван Кенеденко.... :lol:

:mhihi: :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 27 Апр 2022, 1:41

bioz написа:
nikola59 написа:

http://kontraprop.com/2017/03/02/pobedata-na-shipka-delo-na-bulgari-ukrainci/

Чети трол..

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама май вярно въобще не си чел история никога. С този "парцал" дето си посочил като аргумент все едно да убеждаваш колегите, че македонците не са българи и има македонска нация :bowdown: Евала! :bowdown: Трите въпроса висят да знаеш :mrgreen: И според това което си линкнал следва и следващият - през коя година и от кого е създадена измислената държава украйна? :mhihi:
Понеже не си заслужава да се четят глупостите дето някои си измислят, да погледнем само един факт засегнат в линкнатият "парцал" (в споменатият парцал много умело вмъкват истини и полуистини за да изглежда всичко достоверно) от биографията на великият руски генерал Радецки:
- от "парцала" нагледно:
0.png

- от уикипедия произхода на генерал Радецки:
1.png

- и понеже се споменава в този парцал Полтавска губерния - справка за нея:
2.png

Та да попитам някой някъде да вижда думата украйна написана? Жалкото е че такива дето пишат небивалици по разни парцалени сайтове вече са почнали и да пренаписвяат и историята ни.
Sorry колеги за офтопика който се получи малко не по темата.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Апр 2022, 7:49

Газ не ни трябва, важното е оръжия за Украйна да има..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата