Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
bum_bum написа:Баси. Аз както винаги съм си купил най-куция модел. Не стига, че много ЕМР, ми и най-скъпия
И аз съм в тоя кюп

За 15-ка съм пас. Оставям за догодина да видим 16-ката
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз така го планирах, но жената сутринта ме изненада, че даже ми и реши проблема с паметта. 

Аз винаги като подновявам договор купувам телефон, защото пада цената значимо и така през 2 години, един път на мен, един път на жената, докато успяват да карат по 4 години...
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък взимам само като се скапе. С XR съм вече 5 години. Детето още дърля 6s баси колко дълго издържа това нещо.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Аз лично досега не съм срещал човек, който да смени айфон, защото му бави,забива и тн, единствено батериите заминават,но не е болка за умиране да я смениш. 3г карах със 7ца, смених я просто за да подновя с 12mini, сега отново след 3г. мисля да сменя със 15 Pro, ама да видим догодина до амина...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз съм имал проблем с два телефона с power button-а. На 4-5та година се разваля. Един бивш колега сменяше по същаха схема с жената айфоните. Той обаче купуваше всяка година по 1 нов в семейството и продаваше един стар. Стария още държи цена втора ръка и реално с 500-600лв доплащане всяка година имаха постоянно айфони в гаранция, актуални модели.

BorislavB написа:Аз лично досега не съм срещал човек, който да смени айфон, защото му бави,забива и тн, единствено батериите заминават,но не е болка за умиране да я смениш. 3г карах със 7ца, смених я просто за да подновя с 12mini, сега отново след 3г. мисля да сменя със 15 Pro, ама да видим догодина до амина...
3г е кратък срок за експлоатация като цяло.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз карам колкото издържат. 6-цата изкара 5-6 години. После 11, на следващата година 12, че за жената нямаше и сега щях да пропусна и 15-ката и щях да взема 16 или 17 ама па като съм си избрал читава жена няма да го откажа я
Можеше да го взема значително по-евтино без ДДС-то и ме е малко яд ма квот, такова.

Принципно за High end-a 1 година си е дълъг период. Но реално техниката много напредна и вече темповете на развитие се позабавиха, та не е фатално да се сменя. Аз бях с 12, като се чудех дали или не, но взех 15. Вече 2 дни съм с него, за сега нямам забележки, нито много уау също. Бърз е и най ме кефи 5х optical zoom. А и 256ГБ, че бях на ръба с моите снимки преди
Сега обмислям airpods pro 2 2nd gen usb-c дали да взема едни

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
nxn написа:BorislavB написа:Аз лично досега не съм срещал човек, който да смени айфон, защото му бави,забива и тн, единствено батериите заминават,но не е болка за умиране да я смениш. 3г карах със 7ца, смених я просто за да подновя с 12mini, сега отново след 3г. мисля да сменя със 15 Pro, ама да видим догодина до амина...
3г е кратък срок за експлоатация като цяло.
Знам колега, че 3г са кратък срок, сменям ги не защото имам нужда, просто обновявам

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Rainbow написа:
Взимай и не го мисли. Вече се ядосвам ако трябва да провеждам разговор по-дълъг от 1 минута и не съм със еърподите. Не бях фен на тапичките, но шумоизолационния режим работи феноменално

Не съм ъпдейтнал до иос 17 за да тествам адаптивния режим как е (то решава когато си на заглушител кои шумове да пропусне).
Въпреки всичко на черния петък може би ще си взема и едни 3-та серия (нетапички

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Тия тапички са отвратителни, ако си с тях и някой трябва да те чува отсреща, ако си около хора - офис/кафе/площад и т.н. Не визирам епъл, а всички. На теб ти е хубаво, но другата страна през 10 секунди казва 'повтори'.
---
Новите режими на слушалките са пълна леща. В залата като пуснат рап и слушалките ми спират нойз кенсълинга, защото мислят, че някой ми говори. А адаптивния звук като тръгне реклама на ютюб, ей тая с кой исла рафълс, така ще им го набия, че кой им го изкара ще го кръстят крал Артур, почва тихо и адаптивния звук я вдига и ме удря като пиян баща... Бързо ги спрях.
nxn написа:така ще им го набия, че кой им го изкара ще го кръстят крал Артур, почва тихо и адаптивния звук я вдига и ме удря като пиян баща...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
След толкова години с лайтнинг букса усб-то ми е крачка назад като удобство. Усеща се как закача по стените като го вкарваш и изкарваш малко на криво.