Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
hell's angel написа:Аре малко офтопик, че се изпокараха децата![]()
https://t.me/milinfolive/81995
Тва, че е неприятна играчка за противника му е ясно, ама оти са му обърнали задните гуми? Нещо не мога да захапА, къде е разковничето... Така гумата и да гребе повече, не се чисти и е въпрос на време да заприлича на такава от F1Който е пробвал, с така сложени гуми, на асфалт предполагам е наясно колко е гот за каране
Тия им е навик да карат повече назад ли или ?
Защото като гръмне веднъж и се изнася на задна. Обикновенно ония от другата страна отговарят

Не ги харесвам тия измишльотини. Но ако има и блокировки на окачването, то тогава си мяза на еднодневка. Не бих купил такова никога.
Е.Димитров написа:За Данчо не знам на кой украинец в дома му ще сложи климатик, те нали са бездомни и живеят по хотели.
Ама аз се зачудих форумните спасители, няма ли да дадете по заплатка в помощ на Украйна?
Стана ясно, че няма да поканите хората в дома си, че няма да ходите на място да борите агресора, поне пари дайте за каузата.
Някои даваме

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
mr_petroff написа:Вчера се разхождам по морската алея във Варна , всяка 7-8 кола/лъскава/ украинска , навсякаде се чува руска реч ,украинците напълнили кръчмите и плажа,и видимо с настроение хората . И колко мъже на възраст м/у 20 и 40 год. ,не е истина/украинци/:kuku: И малко демонстративно държане ,приказват на висок тон и самочувствие близо до наглост.До този момент ги съжалявах заради това което ги е сполетяло ,ама сега съм малкоИ за някакви други украински изцепки чувам...Вместо да са благодарни , че не са във физкултурен салон в Германия ,или пък в чакалня на гара в Полша , и малко по ниско по тревата да го дават...Вече са над 80 000 и като разбраха , че тука е живот продължават да идват . Нищо против , трябва да им помогнем ,хора в нужда са/някои/ - ама ако вземат да наглеят още /не всички са в числото/, по добре да поемат към палатковите лагери в по "белите държави". И в този ред на мисли да дадем по една заплата /как не са призовали пенсионерите по една пенсия да отделят/,е е.ати и идиотията.Тоз Киро е тотал щета отвсякъде
Уикенда в Сандански бяха събрали украинци в парк да празнуват Великден. Нарочно огледах... видях 3 мъже, като 2 видимо бяха над 60. Другото жени и деца, преобладаващи деца под 7. Вероятно половината ги лъжат, че са на екскурзия и "тате ей сега ще дойде". Но да, дотук най-евтината украинска кола, дето съм видял... 530д Ф10. И със сигурност бая се правят на мутри. В Русе има много, от съседна маса там дочух разговор как правили изцепки предна вечер в кръчма що не им било безплатно за тях. Има всякакви. В моята фирма от 700 човека офис в Киев, 200 (включващо и жени/деца на служители) са в България. Аз съм ЗА да им се дават помощи, но не и толкова. Т.е. над средната заплата из страната и в пъти над средната пенсия. Вече като бройка са повече от градове като Благоевград и Пазарджик. По 10лв на ден, майките с 2 деца няма да са в центъра на София, а ще отидат в Симитли и ще оцелеят. Но сега малко... майка с 2 деца х40лв на калпак... 3600лв ли получават ?

- Petrolhead
- Потребител
-
TNT написа:mr_petroff написа:Вчера се разхождам по морската алея във Варна , всяка 7-8 кола/лъскава/ украинска , навсякаде се чува руска реч ,украинците напълнили кръчмите и плажа,и видимо с настроение хората . И колко мъже на възраст м/у 20 и 40 год. ,не е истина/украинци/:kuku: И малко демонстративно държане ,приказват на висок тон и самочувствие близо до наглост.До този момент ги съжалявах заради това което ги е сполетяло ,ама сега съм малкоИ за някакви други украински изцепки чувам...Вместо да са благодарни , че не са във физкултурен салон в Германия ,или пък в чакалня на гара в Полша , и малко по ниско по тревата да го дават...Вече са над 80 000 и като разбраха , че тука е живот продължават да идват . Нищо против , трябва да им помогнем ,хора в нужда са/някои/ - ама ако вземат да наглеят още /не всички са в числото/, по добре да поемат към палатковите лагери в по "белите държави". И в този ред на мисли да дадем по една заплата /как не са призовали пенсионерите по една пенсия да отделят/,е е.ати и идиотията.Тоз Киро е тотал щета отвсякъде
Уикенда в Сандански бяха събрали украинци в парк да празнуват Великден. Нарочно огледах... видях 3 мъже, като 2 видимо бяха над 60. Другото жени и деца, преобладаващи деца под 7. Вероятно половината ги лъжат, че са на екскурзия и "тате ей сега ще дойде". Но да, дотук най-евтината украинска кола, дето съм видял... 530д Ф10. И със сигурност бая се правят на мутри. В Русе има много, от съседна маса там дочух разговор как правили изцепки предна вечер в кръчма що не им било безплатно за тях. Има всякакви. В моята фирма от 700 човека офис в Киев, 200 (включващо и жени/деца на служители) са в България. Аз съм ЗА да им се дават помощи, но не и толкова. Т.е. над средната заплата из страната и в пъти над средната пенсия. Вече като бройка са повече от градове като Благоевград и Пазарджик. По 10лв на ден, майките с 2 деца няма да са в центъра на София, а ще отидат в Симитли и ще оцелеят. Но сега малко... майка с 2 деца х40лв на калпак... 3600лв ли получават ?Някой да ме поправи, ако бъркам сметката, но с такова впечатление съм останал. Вероятно на много от жените и децата в България вече "таткото" не е жив, но не разбирам какво общо има с помощта и ролята на бежанец.
40 лева се дават на хотелите в които живеят, на самите украинци никой нищо не дава
Миналия ден беше Великден, аз тук не виждам никакви християнски ценности. Надявам се, че поне сте се наяли с агнешко до пръсване, колеги патреоти. Колкото до даренията, аз го правя винаги когато мога и няма нужда да чакам Коледа да пускам смс-и.
Малко хора знаят, че в боевете на Шипка са участвали украинци на страната на България, а не руснаци. Трябва да се чете, но когато информацията идва главно от фацата и сайтове с разширение инфо, няма как...
Малко хора знаят, че в боевете на Шипка са участвали украинци на страната на България, а не руснаци. Трябва да се чете, но когато информацията идва главно от фацата и сайтове с разширение инфо, няма как...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Някой знае ли защо най-демократичната държава в света е президентска република?
Ако дипуснем, че има дълбока държава, която държи в ръцете си някой, който не може сам да се грижи за себе си поради старост и деменция, нямаше ли да е по-добре за цялата държава да са парламентарна република?
Хайде в Русия е ясно, не са узрели и манталитетът не позволява истинска демокрация, както при нас, само че на по-голям мащаб..
Но специално за хАмерика, това с президента вече е подигравка..
Някой би ли ми обяснил как се позволява това?
Ако дипуснем, че има дълбока държава, която държи в ръцете си някой, който не може сам да се грижи за себе си поради старост и деменция, нямаше ли да е по-добре за цялата държава да са парламентарна република?
Хайде в Русия е ясно, не са узрели и манталитетът не позволява истинска демокрация, както при нас, само че на по-голям мащаб..
Но специално за хАмерика, това с президента вече е подигравка..
Някой би ли ми обяснил как се позволява това?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Масово българите бъркат бежанците от Сирия и Буркина Фасо с украинските...
Never mistake motion for action...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Petrolhead написа:40 лева се дават на хотелите в които живеят, на самите украинци никой нищо не дава
С друго впечатление бях останал. Това звучи малко по-логично

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Но това не пречи да имат претенции украинците. Знам за украинци с апартаменти в района на Варна, които обаче стоят на хотел и претенции до небесата
На Златни пясъци са 5-6к в момента като бройка, само в скъпите хотели и не могат да ги изгонят за да посрещнат истински туристи, а по улиците си като на автоизложение
Друг интересен момент е отношението към украинските бежанци и към тези от Сирия и района...едните ги посрещаме с отворени обятия, другите ги гоним и затваряме в клетки, пък всички от едно и също бягат
"За" съм да се помага на майките и децата ама с някакви граници защото нашите майки и деца, както и пенсионери също не са цъфнали и вързали, та да ги забравяме и да помагаме на чуждите, пък били те и бежанци от война.

На Златни пясъци са 5-6к в момента като бройка, само в скъпите хотели и не могат да ги изгонят за да посрещнат истински туристи, а по улиците си като на автоизложение

Друг интересен момент е отношението към украинските бежанци и към тези от Сирия и района...едните ги посрещаме с отворени обятия, другите ги гоним и затваряме в клетки, пък всички от едно и също бягат

"За" съм да се помага на майките и децата ама с някакви граници защото нашите майки и деца, както и пенсионери също не са цъфнали и вързали, та да ги забравяме и да помагаме на чуждите, пък били те и бежанци от война.
- Petrolhead
- Потребител
-
Don_Diego написа:Но това не пречи да имат претенции украинците. Знам за украинци с апартаменти в района на Варна, които обаче стоят на хотел и претенции до небесата![]()
На Златни пясъци са 5-6к в момента като бройка, само в скъпите хотели и не могат да ги изгонят за да посрещнат истински туристи, а по улиците си като на автоизложение![]()
Друг интересен момент е отношението към украинските бежанци и към тези от Сирия и района...едните ги посрещаме с отворени обятия, другите ги гоним и затваряме в клетки, пък всички от едно и също бягат![]()
всичкото помагане го правят доброволци със собствени средства. българската държава обеща по 40 лева на хотелите, ама май не ги плащат много охотно.
това е.
данъците ти определено не отиват при украинците.
можеш с леко сърце да помагаш, на който искаш с каквото искаш
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Това далеч не е вярно. От 1во лице знам, че получват някаква еднократна помощ като пристигнат от рода на 300-400лв.( ако някой не вЕрва, да потърси бланката в интернет за отпускането иPetrolhead написа:TNT написа:mr_petroff написа:Вчера се разхождам по морската алея във Варна , всяка 7-8 кола/лъскава/ украинска , навсякаде се чува руска реч ,украинците напълнили кръчмите и плажа,и видимо с настроение хората . И колко мъже на възраст м/у 20 и 40 год. ,не е истина/украинци/:kuku: И малко демонстративно държане ,приказват на висок тон и самочувствие близо до наглост.До този момент ги съжалявах заради това което ги е сполетяло ,ама сега съм малкоИ за някакви други украински изцепки чувам...Вместо да са благодарни , че не са във физкултурен салон в Германия ,или пък в чакалня на гара в Полша , и малко по ниско по тревата да го дават...Вече са над 80 000 и като разбраха , че тука е живот продължават да идват . Нищо против , трябва да им помогнем ,хора в нужда са/някои/ - ама ако вземат да наглеят още /не всички са в числото/, по добре да поемат към палатковите лагери в по "белите държави". И в този ред на мисли да дадем по една заплата /как не са призовали пенсионерите по една пенсия да отделят/,е е.ати и идиотията.Тоз Киро е тотал щета отвсякъде
Уикенда в Сандански бяха събрали украинци в парк да празнуват Великден. Нарочно огледах... видях 3 мъже, като 2 видимо бяха над 60. Другото жени и деца, преобладаващи деца под 7. Вероятно половината ги лъжат, че са на екскурзия и "тате ей сега ще дойде". Но да, дотук най-евтината украинска кола, дето съм видял... 530д Ф10. И със сигурност бая се правят на мутри. В Русе има много, от съседна маса там дочух разговор как правили изцепки предна вечер в кръчма що не им било безплатно за тях. Има всякакви. В моята фирма от 700 човека офис в Киев, 200 (включващо и жени/деца на служители) са в България. Аз съм ЗА да им се дават помощи, но не и толкова. Т.е. над средната заплата из страната и в пъти над средната пенсия. Вече като бройка са повече от градове като Благоевград и Пазарджик. По 10лв на ден, майките с 2 деца няма да са в центъра на София, а ще отидат в Симитли и ще оцелеят. Но сега малко... майка с 2 деца х40лв на калпак... 3600лв ли получават ?Някой да ме поправи, ако бъркам сметката, но с такова впечатление съм останал. Вероятно на много от жените и децата в България вече "таткото" не е жив, но не разбирам какво общо има с помощта и ролята на бежанец.
40 лева се дават на хотелите в които живеят, на самите украинци никой нищо не дава
пс: в иначе безполезния тик ток има доста видеа на украинки как живеят тук по черноморието, може да погледате (ако някои се интересува)
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Petrolhead написа:Е.Димитров написа:Силно се съмнявам в две неща:
Че въпросният ще излезе на вън, какво остава да вика нещо.
Че ще даде, пък и само някаква супа на "Маги"
Наистина съм учуден, ако държиш на някой неща, кауза и тн, ами не лаеш по форуми а действаш!
Лаенето и агресията, каквато има този и още поне един двама "защитници" само налива вода в мелницата на руснаците.
слушам
пиша от влака за Лвов
пращам заплатата през мобилното банкиране
друго? какво трябва да правя утре?
Ето точно това имам в предвид.
Нищо не правиш и понеже лъжеш за това, как някой да ти има доверие на останалите неща!
Никой не те кара да правиш каквото и да е.
Смешното е само, че громиш руснаците само през социалните мрежи и по форуми.
3186 написа:Е.Димитров написа:За Данчо не знам на кой украинец в дома му ще сложи климатик, те нали са бездомни и живеят по хотели.
Ама аз се зачудих форумните спасители, няма ли да дадете по заплатка в помощ на Украйна?
Стана ясно, че няма да поканите хората в дома си, че няма да ходите на място да борите агресора, поне пари дайте за каузата.
Някои давамекакто за българските, така и за украинските деца в нужда
И хора бих настанил в нас, ако имаше място.
Браво!
Истински достойна позиция!
За разлика от другите( те си знаят кои са), които "борят" Русия само пред компютъра!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
ivoo написа:Един ден в годината се прави Българската Коледа- и то за децата
Един ден в годината се събират капачки пак за децата
Може би има и още някоя вяла кампания и толкова
2 месеца вече ВСЕКИ ДЕН слушаме колко важни укрите и как сме длъжни да им помагаме.
Това не е извратен цинизъм?
Типичен Изрожденец! Убеден съм, че си минал с някое и друго смс-че на Коледа, ей така, от кумова срама..
BMW_POWER написа:Защото като гръмне веднъж и се изнася на задна. Обикновенно ония от другата страна отговарят![]()

Волво е платформата между другото, ползва се май почти същата и за индустриални цели. Не е лоша.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
И на дванайсетопръстна система да пише, пак бая време трябва да е ангажиран с писане в тоя форум, а не знам защо съм убеден, че не е само тук.. та кога ги монтира тия климатици... само той си знае..Petrolhead написа:вижте какво се зачудих, данчо-форумния джедай, нали слага климатици по варна. тази година явно ще има доста украинци по неговия край, на някои ще им трябват климатици, и все някой ще стигне и до данчо.
та се зачудих данчо ще ги натири ли със шутове или ще си преглътне убежденията и ще им вземе фашистките пари?