Какво да правим, когато започне война?
Модератор: Общи модератори
Re: Какво да правим, ако започне война?
steeN написа:Всеки уважаващ себе си играч на CS знае, че с калашника се стреля на откоси по 3 хахаха
Всеки един, имащ военна подготовка и стрелял с АК-47 знае, че с него се стреля само на къси редове по 2. Не се е родил човек на този свят, който да е успял да вкара три куршума на автоматична в една мишена.
hell's angel написа:Хаос написа:hell's angel написа:Хаос написа:селектора се държи на единична стрелба, защото в паниката натискаш спусъка, поливаш, свършват ти патроните и те гръмват
За какво ти е тогава тоя автоматС единична стрелба, можеш да го играеш снайперист или да стреляш по близка, добре видима, неподвижна и маловажна цел. И когато имаш време и трябва да икономисваш патрони на всяка цена. По принцип, стрелбата от автоматично оръжие винаги е на редове, колко да са ти дълги редовете и дали ще стреляш непрекъснато, вече зависи от много неща ...
остава и да обясниш как ще уцелиш каквото и да е със третия и нататък патрони
Нещо не ме разбра, ама карай....
Т'ва да не е Dust II, та да си броим фраговете и хеадшотитеБая каше си отвисел, с тая параноя да не ти свършат патроните паникьосан
![]()
ти с глок няма да уцелиш нищо, пък камо ли с АК-47 като задържиш спусъка, превъртел си кънтъра, видимо
ако и за оръжията разбирираш толкова колкото от кънтър... (каше, втф, тва да не ти е масаката излизаш и убиваш 3ма с въртене на мишката)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BMW_POWER написа:steeN написа:Всеки уважаващ себе си играч на CS знае, че с калашника се стреля на откоси по 3 хахаха
Всеки един, имащ военна подготовка и стрелял с АК-47 знае, че с него се стреля само на къси редове по 2. Не се е родил човек на този свят, който да е успял да вкара три куршума на автоматична в една мишена.
За твое нещастие обаче... съм стрелял с Калашник

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Хаос написа:ти с глок няма да уцелиш нищо, пък камо ли с АК-47 като задържиш спусъка, превъртел си кънтъра, видимо
ако и за оръжията разбирираш толкова колкото от кънтър... (каше, втф, тва да не ти е масаката излизаш и убиваш 3ма с въртене на мишката)
Мен не ме мисли, дерзай там в/у паниката, че не остана

Ubi dubium, ibi libertas
steeN написа:BMW_POWER написа:steeN написа:Всеки уважаващ себе си играч на CS знае, че с калашника се стреля на откоси по 3 хахаха
За твое нещастие обаче... съм стрелял с Калашник
И?
Доста умни неща има в една подобна тема:
http://thegunman-bg.com/forum/viewtopic ... 00&t=14070
Ето как стрелял на компютър стреля с истински Калашник
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_POWER написа:steeN написа:Всеки уважаващ себе си играч на CS знае, че с калашника се стреля на откоси по 3 хахаха
Става. Аз като си свалях мишените и ми остава само една и много патрони, които после ще ми вземат се прицелвах в основата на последната и заварявал пръста на спусъка. Поне 3-4 са в мишената.
Иначе интересна е разликата между неподвижна и подвижна мишена. Както предполагам и между движеща се контролирана от системи кабели и човек, който се крие и стреля по теб.
Аз също не вярвам, че ни очаква война но все пак съм благодарен за времето изкарано в казарма, макар и преди толкова много години. Зная морза, имам майсторски клас сапьор и няколко сандъка с изстреляни патрони. Все нещо ще си спомня предполагам.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Става разбира се, не случайно трасаците ги редехме през 3
И за ПКМ/ПКС, та и за ЗУ-23 вървяха тия приказки, как не целело след 3-я, докато не ритнеш спусъка и видят кво мазало прай отсреща ....
Ама тук се гони 100% успеваемост, щото притесненията са че, докато го цепиш на редове, оня отсреща не е дриснал зверски, а е клекнал най-хладнокръвно, държи те на равна мушка и като ти свършат патроните - раздава глави

Ама тук се гони 100% успеваемост, щото притесненията са че, докато го цепиш на редове, оня отсреща не е дриснал зверски, а е клекнал най-хладнокръвно, държи те на равна мушка и като ти свършат патроните - раздава глави

Ubi dubium, ibi libertas
bum_bum написа:Става. Аз като си свалях мишените и ми остава само една и много патрони, които после ще ми вземат се прицелвах в основата на последната и заварявал пръста на спусъка. Поне 3-4 са в мишената.
.
Ако успееш да вкараш три и повече на автоматична стрелба в мишената, то не е лошо да се обадиш на фабриката призводител и на авторите на рекордите на Гинес. Ти ще си първият и единствен, кйто е успял да го направи

Вижте видеа от Донбас. Там рядко дори стрелят на автоматична. Защо ли??? Не знаят, не могат или???
BMW_POWER написа:bum_bum написа:Става. Аз като си свалях мишените и ми остава само една и много патрони, които после ще ми вземат се прицелвах в основата на последната и заварявал пръста на спусъка. Поне 3-4 са в мишената.
.
Ако успееш да вкараш три и повече на автоматична стрелба в мишената, то не е лошо да се обадиш на фабриката призводител и на авторите на рекордите на Гинес. Ти ще си първият и единствен, кйто е успял да го направи![]()
Вижте видеа от Донбас. Там рядко дори стрелят на автоматична. Защо ли??? Не знаят, не могат или???
Да взема аз да им се обадя,щот в казармата съм вкарвал в мишената три на автоматична

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Всичко очаквах от бум_бум, но не си представях, че може да е рекордьор на Гинес по стреляне с Калашник
пп. Гепила те е и тебе модернизацията, не вярваш на човек стрелял за сметка на клипове от тубата

пп. Гепила те е и тебе модернизацията, не вярваш на човек стрелял за сметка на клипове от тубата

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз разбрах от тази тема,че най-подготвеният (направо казано единственият такъв) за евентуална война българин,не живее в България
Смейте се виЯ,ама като падне атомната бомба-аз ще се смея

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
А стига де.K_Ilkov написа:Всичко очаквах![]()

Bogat-Beden написа:Аз разбрах от тази тема,че най-подготвеният (направо казано единственият такъв) за евентуална война българин,не живее в България![]()
От един друг форум, дето BMW_POWER пусна линк на предната страница

Мой познат живееше в Луганск, голям фен на оцеляване и стрелби, с подготвен бункер и т.н. Като започна патакламата там, той изчезна от връзка. Обозначи се след двайсетина дни от Краснодар. Питах го - какво става, що не оцеляваш в Луганск и не се бориш с врага? Каза ми - охуел, что ли? Като запукат градовете и артилерията, а отгоре хеликоптерите, като спрат тока и водата и се задръсти канализацията и плъзнат говна навсякъде, ходи ти оцелявай в града
Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
hell's angel написа:А стига де.K_Ilkov написа:Всичко очаквах![]()
Айде да пробвам да перифразирам за последно и ви оставям (да си цъкате CS-a
![]()
![]()
).
Аз за жалост отдавна не съм пуцал на ЦС, ама гледам повечко дискавъри

Та там викат, че в сравнение с по-прецизния и точен М-намсиколко Калашника е по-доброто оръжие за война ...
Мощен, лесен за поддръжка, некаприцзен и тн.
На стрелбището американския автомат е по-добър, точен и с по-малко откат, но на бойното поле е обратното
Американците във Виетнам ги опаковали с капути да не се цапат

С две думи, който сее той ще жъне

+1 за автоматичната стрелба от мен

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Оня ден поцъках малко CS и аз

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
DaGa написа:Да взема аз да им се обадя,щот в казармата съм вкарвал в мишената три на автоматична
Номер 3 and still counting

...