Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

Пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
111
23%
Пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
50
10%
Не пуша и съм ПРОТИВ ЗАБРАНАТА
30
6%
Не пуша и съм ЗА ЗАБРАНАТА
265
55%
Не ме интересува
26
5%

Общо гласове : 482
ентусиаст
Аватар

Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)

Мнение от flame » 02 Юни 2012, 12:53

Първи опит - успешен :) Заведението беше демонтирало джамовете (дограма ли, кво ли, не знам точно как се води) - и се беше получило открито място с навес :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 02 Юни 2012, 13:17

До сега, дори само един да е пушач в компания от десет човека, пак се ходеше в залата за пушачи, щот оня почва да се тръшка и да се сърди! Та за тва беха празни залите за непушачи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 02 Юни 2012, 13:48

Снощи бях в Джим Бийм на витошка и О ЧУДО! Заведението на беше фалирало напук на предсказанията на по-ценните клиенти, даже беше пълно до дупка. Опревергавайки още едно твърдение на форумците, че нешушачите ще седят на щъркелите цяла вечер на вода и спрайт, на всяка маса имаше всякакъв алкохол. В заведението можеше да се диша и танцува. Имаше едно момиче с електронна цигара. Другите периодично излизаха навън където имаше маси с пепелници и ако им се пиеше с цигарата си взимаха чашките от долу. Още един разбит мит че пушачите ще си купуват от нон стопа и ще пият пред заведението.
Когато фактите говорят, форумците мълчат. :bowdown:

П.С ризата ми не мирише на коминочистач и съм много доволен :mrgreen:
П.С.С ето ви една цигарка да начешете абстиненцията :smoke:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2012, 14:10

Заведенията в България не се свеждат до "джиййм биййм" колега.Една кръчма в студентски град /която най вероятно ще бъде затворена/ не е представителна извадка.И между впрочем ти колко пъти излизаш вечер с една и съща риза че си толкова доволен ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 02 Юни 2012, 14:19

Jordana написа:Заведенията в България не се свеждат до "джиййм биййм" колега.Една кръчма в студентски град /която най вероятно ще бъде затворена/ не е представителна извадка.И между впрочем ти колко пъти излизаш вечер с една и съща риза че си толкова доволен ?

Сельоо много си отворен с многото ризки, ама вземи научи къде е витошка и къде студентски град! Голям го вадиш във всички теми, ама си проста селска тиква и си представителна извадка за целата простотия в таа държава!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Юни 2012, 14:27

Поредния "толерантен" непушач се напъва да роди нещо умно ама излиза само плява.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 02 Юни 2012, 14:32

Jordana написа:Поредния "толерантен" непушач се напъва да роди нещо умно ама излиза само плява.

То тука не става въпрос за пушач или непушач... а за тва, че си проста гадулка! Не ми трябва да се напъвам, за да го разбера ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 02 Юни 2012, 14:34

Много съм доволен от тази забрана :) Най-после искам да видя смотаните пушачи как ще си държат наркоманските задници през заведенията и да мръзнат навън зимата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 02 Юни 2012, 14:35

alX3m написа:
plradev написа:
alX3m написа:.....

...

Тука става въпрос за познатите! Непознатите е ясно, че никой няма да ги пита! Или искаш да кажеш, че като излезете приятели, всичките сте пушачи. И ако се появи непушач, ако иска да е с вас, ще не ще, ще ви търпи чадела? Ако не познаваш непушачи, хубаво... обаче ако сред тебе има такива и не се съобразяваш с тях, то ти нямаш и уважение към тях!

Разбира се ,че имам познати и приятели непушачи ... Дори тенденцията е да се увеличават непушачите в обкръжението ми като стават бивши чадилници... Адмирирам ги за това ,всъщност ,аз все още нямам волята да опитам да мина от вашия отбор,просто защото пушенето ми доставя удоволствие и само правя планове да го спирам ... На тоя етап съм само с плановете :mhihi:

Та ,към въпроса ...
Ситуация 1 : Аз в присъствието на приятелите ми пушачи,децата им и други непушачи в затворено помещение (на гости някъде) - Никой не пуши вътре при децата/детето ,всички излизат навън и дори през ум не ми е минало да си поискам пепелник вътре !

Ситуация 2 : като горната ,но домакините/родителите пушат пред децата си вътре,никой непушач не предявява претенции ,аз на светец ли трябва да се направя ?! Не съм се правил и паля ...

Ситуация 3 : Излизане на заведение в комапния на непушачи и пушачи . До тоя момент никой непушач от обкръжението ми не е повдигал дори въпрос в коя част на заведението ще бъдем и то не от неудобство или от притеснение ,че ще бъде анатемосан от пушещите демони в компанията ,като изключвам приятелката ми ,ма тя ме търпи,кво да прави горката :mhihi: Усещам,че няма да изтрае още дълго с тия новости и това ,че ще забегвам за по цигарка :mhihi:

Ситуация 4 : Компанията се намира в дом в който не се пуши ,всеки се съобразява и пуши на балкона или навън според зависи от ситуацията и това е съвсем нормално за мен .

Надявам се бях достатъчно изчерпателен в отговора си по отношението на познатите и порока ми ... ;)
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Юни 2012, 14:42

alX3m написа:
Jordana написа:Поредния "толерантен" непушач се напъва да роди нещо умно ама излиза само плява.

То тука не става въпрос за пушач или непушач... а за тва, че си проста гадулка! Не ми трябва да се напъвам, за да го разбера ;)

Един съвет, престани да използваш този език на писане.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 02 Юни 2012, 14:44

plradev написа:
alX3m написа:
plradev написа:
alX3m написа:.....

...

Тука става въпрос за познатите! Непознатите е ясно, че никой няма да ги пита! Или искаш да кажеш, че като излезете приятели, всичките сте пушачи. И ако се появи непушач, ако иска да е с вас, ще не ще, ще ви търпи чадела? Ако не познаваш непушачи, хубаво... обаче ако сред тебе има такива и не се съобразяваш с тях, то ти нямаш и уважение към тях!

Разбира се ,че имам познати и приятели непушачи ... Дори тенденцията е да се увеличават непушачите в обкръжението ми като стават бивши чадилници... Адмирирам ги за това ,всъщност ,аз все още нямам волята да опитам да мина от вашия отбор,просто защото пушенето ми доставя удоволствие и само правя планове да го спирам ... На тоя етам съм само с плановете :mhihi:

Та ,към въпроса ...
Ситуация 1 : Аз в присъствието ми на приятелите ми пушачи,децата им и други непушачи в затворено помещение (на гости някъде) - Никой не пуши вътре при децата/детето ,всички излизат навън и дори през ум не ми е минало да си поискам пепелник вътре !

Ситуация 2 : като горната ,но домакините домакините/родителите пушат пред децата си вътре,никой непушач не предявява претенции ,аз на светец ли трябва да се направя ?! Не съм се правил и паля ...

Ситуация 3 : Излизане на заведение в комапния на непушачи и пушачи . До тоя момент никой непушач от обкръжението ми не е повдигал дори въпрос в коя част на заведението ще бъдем и то не от неудобство или от притеснение ,че ще бъде анатемосан от пушещите демони в компанията ,като изключвам приятелката ми ,ма тя ме търпи,кво да прави горката :mhihi: Усещам,че няма да изтрае още дълго с тия новости и това ,че ще забегвам за по цигарка :mhihi:

Ситуация 4 : Компанията се намира в дом в който не се пуши ,всеки се съобразява и пуши на балкона или навън според зависи от ситуацията и това е съвсем нормално за мен .

Надявам се бях достатъчно изчерпателен в отговора си по отношението на познатите и порока ми ... ;)

Според мен е въпрос на характер и възпитание някой да ти направи забележка, че му пречиш. На мен винаги ми е било неприятно и почти никога не съм се оплаквал... Винаги като ме питат пречи ли ти дима, отговарям - не, свикнал съм. :dunno: Просто не искам да карам човека да се чувства неудобно... Малко са хората, които биха казали обратното и за това всички си мислят, че дима не пречи!

LiTtLeRoCk написа:Един съвет, престани да използваш този език на писане.

:yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 02 Юни 2012, 14:54

alX3m написа:Според мен е въпрос на характер и възпитание някой да ти направи забележка, че му пречиш. На мен винаги ми е било неприятно и почти никога не съм се оплаквал... Винаги като ме питат пречи ли ти дима, отговарям - не, свикнал съм. :dunno: Просто не искам да карам човека да се чувства неудобно... Малко са хората, които биха казали обратното и за това всички си мислят, че дима не пречи!

Ама виж сега ... и на мен ми е неприятно някой като не се е къпал и смърди на тиня или има дъх все едно нещо му е умряло в устата при все ,че не е пушач,но няма как да го изгоня навън ... Давам примера ,щото имам такива колеги в работата. Какво правя аз в случая ... Страня от тях и избягвам дълготрайни контакти с такива хора . Точка . Нищо повече не мога да направя ,въпреки ,че ги познавам. За подобни непознати индивиди ,още по малко мога да реагирам поради възпитанието ми ...

Същото е и с познатите ми непушачи. Ако не ги кефи компанията им,защото им преча с дима си ,няма как да ги принудя да се съобразяват с пушенето им ... Преценяват за себе си ,че съм "наркомански задник" и ме игнорират . Точка ....

Толкова е елементарно ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 02 Юни 2012, 15:06

plradev написа:
alX3m написа:Според мен е въпрос на характер и възпитание някой да ти направи забележка, че му пречиш. На мен винаги ми е било неприятно и почти никога не съм се оплаквал... Винаги като ме питат пречи ли ти дима, отговарям - не, свикнал съм. :dunno: Просто не искам да карам човека да се чувства неудобно... Малко са хората, които биха казали обратното и за това всички си мислят, че дима не пречи!

Ама виж сега ... и на мен ми е неприятно някой като не се е къпал и смърди на тиня или има дъх все едно нещо му е умряло в устата при все ,че не е пушач,но няма как да го изгоня навън ... Давам примера ,щото имам такива колеги в работата. Какво правя аз в случая ... Страня от тях и избягвам дълготрайни контакти с такива хора . Точка . Нищо повече не мога да направя ,въпреки ,че ги познавам. За подобни непознати индивиди ,още по малко мога да реагирам поради възпитанието ми ...

Същото е и с познатите ми непушачи. Ако не ги кефи компанията им,защото им преча с дима си ,няма как да ги принудя да се съобразяват с пушенето им ... Преценяват за себе си ,че съм "наркомански задник" и ме игнорират . Точка ....

Толкова е елементарно ...

Всъщност не е... сам каза, че тенденцията е да се увеличават непушачите! Така че в един момент ще останеш без приятели :mhihi: А потните хора не са вредни или поне не е доказано :mhihi: но дори и с тях има начин да се справи обществото ;) Изобщо спрете да сравнявате пушенето с пот, изгорели газове, пръдни и други летливи субстанции :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 02 Юни 2012, 15:14

alX3m написа:Всъщност не е... сам каза, че тенденцията е да се увеличават непушачите! Така че в един момент ще останеш без приятели :mhihi: А потните хора не са вредни или поне не е доказано :mhihi: но дори и с тях има начин да се справи обществото ;) Изобщо спрете да сравнявате пушенето с пот, изгорели газове, пръдни и други летливи субстанции :mhihi:

Аз дали ще остана без приятели,дори да остана единствен пушач е доста спорен въпрос :winky: Ти недей бери грижа :)

Относно лошия дъх и потта съществуват малоумни закони в държави ,дето гореизброените се квалифицират като телесна повреда ;) Звучи щуро,но е факт... Та така ...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от julandroid » 02 Юни 2012, 16:34

Днес бях на спортно мероприятие - гледаш хората с голямо желание да поритат футбол а непосредствено до терена десетки пушещи индивида. Питаш го защо пуши - "Тази забрана за нищо я нямам". Нищо, че от години на спортният комплес си има надписи "Забранено пушенето!" :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата