Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
От 1:05:50 до края:
https://www.youtube.com/live/0X7ScWi6Nx ... 8BhSfoDve4
Ако на някой му е интересно защо щата Канзас(и не само, още пет щата)съди Пфайзер за ваксините. Също едни такива въпроси от сорта защо неваксинирания практически континент Африка не измря от страшната болест, за корупцията, за забраните да се съдят компаниите производители на ваксини върху човешкото тяло, за вредите върху бременните евентуално и въобще всякакви евентуалности против които корумпираните правителства се обявиха за да скатаят компаниите производители на ваксини. Как ни убеждаваха, че имунитета изграден след преболедуване е по-слаб от този от ваксината
и как много време лъгаха, че вируса не е от лаборатория, ами там от някой прилеп, който паднал в супата на някой и се превърнал в Батман...примерно.
Голям експеримент си направиха с всички нас.
https://www.youtube.com/live/0X7ScWi6Nx ... 8BhSfoDve4
Ако на някой му е интересно защо щата Канзас(и не само, още пет щата)съди Пфайзер за ваксините. Също едни такива въпроси от сорта защо неваксинирания практически континент Африка не измря от страшната болест, за корупцията, за забраните да се съдят компаниите производители на ваксини върху човешкото тяло, за вредите върху бременните евентуално и въобще всякакви евентуалности против които корумпираните правителства се обявиха за да скатаят компаниите производители на ваксини. Как ни убеждаваха, че имунитета изграден след преболедуване е по-слаб от този от ваксината

Голям експеримент си направиха с всички нас.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На мен не ми е интересно , щото съм го коментирал 100 пъти в тая тема преди Канзас да се накани да иска от биг фармата пари . Че нямаха право силово да налагат тия ваксини като направиха хората опитни свинчета за една нова технология а именно РНК ваксините това стана ясно дори на агнешките главички .
https://www.zdrave.net/%D0%9D%D0%BE%D0% ... %B0/n30356
Само не забравяйте че не всички ваксини срещу ковид са матрична РНК , повечето разработки като астра зенека , янсен , китайската ваксина Sinovac, индийската , руската на института Гамалей и още други които бяха около 200 различни проекта са векторни и ваксини от жив вирус . Тоест като говорим за ваксини срещу ковид трябва да се има предвид че става въпрос за цяла група продукти с различен механизъм на действие и различни качества . Просто това поголовно ваксиниране на добитъка беше световен заговор съшит с бели конци
а не самите ваксини като ваксини .
https://www.zdrave.net/%D0%9D%D0%BE%D0% ... %B0/n30356
Само не забравяйте че не всички ваксини срещу ковид са матрична РНК , повечето разработки като астра зенека , янсен , китайската ваксина Sinovac, индийската , руската на института Гамалей и още други които бяха около 200 различни проекта са векторни и ваксини от жив вирус . Тоест като говорим за ваксини срещу ковид трябва да се има предвид че става въпрос за цяла група продукти с различен механизъм на действие и различни качества . Просто това поголовно ваксиниране на добитъка беше световен заговор съшит с бели конци
а не самите ваксини като ваксини .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp

Животите на стотици хиляди хора и икономиките на десетки страни бяха унищожени от вирус, пуснат умишлено.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
nikola59 написа::banghead: Вече е официално: COVID-19 е създаден изкуствено!
Животите на стотици хиляди хора и икономиките на десетки страни бяха унищожени от вирус, пуснат умишлено.
Къде е публикувано това?
Е.Димитров написа:nikola59 написа::banghead: Вече е официално: COVID-19 е създаден изкуствено!
Къде е публикувано това?
колегата пак е залитнал по некви опорки...

това е корицата на списанието от май 2021...
а че китайците си го направиха и го пуснаха (най- вероятно без да искат) - самата истина- не мисля, че някой разумно мислещ човек си въобразява нещо друго...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alx написа:Е.Димитров написа:nikola59 написа::banghead: Вече е официално: COVID-19 е създаден изкуствено!
Къде е публикувано това?
колегата пак е залитнал по некви опорки...![]()
а че китайците си го направиха и го пуснаха (най- вероятно без да искат) - самата истина- не мисля, че някой разумно мислещ човек си въобразява нещо друго...
Вярно, че е дърто това.
Помислих си, че са хвАнали паразита, дето е пуснал вируса

Е.Димитров написа:... Помислих си, че са хвАнали паразита, дето е пуснал вируса
Отворих видях, че е поредната проста опорка и подминавам. Който каквото си мисли си е за него.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
alx написа:Е.Димитров написа:nikola59 написа::banghead: Вече е официално: COVID-19 е създаден изкуствено!
Къде е публикувано това?
колегата пак е залитнал по некви опорки...![]()

- Triforce
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD, 2015
- Детайли за колата: 530XD, 2015
Това не е вирус - това е отрова!
Като дете много болесувах от грипове и последният ми грип беше на около 15 годишен. След това грип никога не ме е повалял, в най-лошият случай лягам един следобед да поспя и на другият ден съм като нов. Това нещо освен че ме събори, ами и не можех да дишам, а главоболието беше на ненормално ниво. Аз си имам болежки и цял живот нещо ме е боляло и имам доста голяма база данни за болките по тялото.
Пак казвам - това е отрова, интегрирана във вирус. Това не е просто вирус.
Като дете много болесувах от грипове и последният ми грип беше на около 15 годишен. След това грип никога не ме е повалял, в най-лошият случай лягам един следобед да поспя и на другият ден съм като нов. Това нещо освен че ме събори, ами и не можех да дишам, а главоболието беше на ненормално ниво. Аз си имам болежки и цял живот нещо ме е боляло и имам доста голяма база данни за болките по тялото.
Пак казвам - това е отрова, интегрирана във вирус. Това не е просто вирус.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Отдавна в САЩ признаха, че вируса е създаден изкуствено в тяхна лаборатория. Че е пуснат умишлено няма кой да признае, няма и кой да отрече, понеже няма кой да му вярва, тоест може да е пуснат умишлено или не, всеки може да си разсъждава. Истината няма кой да я признае каквато и да е тя пак казвам.
Може би беше тренировка за нещо по-сериозно, някога.
Може би беше тренировка за нещо по-сериозно, някога.
Последна промяна Top Gun Maverick на 05 Дек 2024, 10:24, променена общо 1 път
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Отново ли гръмна новината? А казаха ли отново как ваксинираните мрат поголовно?

Аз вече три четири пъти омрях.
Иначе имам отворен бас, с приятел. Ако се докаже несъмнено, че вирусът е изкуствено направен, дължа му каса Корона. Всеки ден се виждаме и така и не си я е поискал. Когато си я поиска, тогава ще се съглася и аз.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Според мен е редно да занесеш каса бира на тоя прЕател , след като не можеш да докажеш че вируса е с естествен произход . Тоест не идва от епруветка в генетична лаборатория .Иначе имам отворен бас, с приятел. Ако се докаже несъмнено, че вирусът е изкуствено направен, дължа му каса Корона. Всеки ден се виждаме и така и не си я е поискал. Когато си я поиска, тогава ще се съглася и аз.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- nikola59
- младши ентусиаст
-
alx написа: колегата пак е залитнал по некви опорки...![]()
bmwfan3 написа: Отворих видях, че е поредната проста опорка и подминавам. Който каквото си мисли си е за него.

- https://www.firstpost.com/world/amid-sc ... 34655.html
- https://www.foxnews.com/politics/covid- ... ttee-finds
- https://www.yahoo.com/news/congressiona ... HTtH2ZDVw5
- Код: Избери целия код
In around 2,800 pages of communication between New York-based non-governmental organisation EcoHealth Alliance and US government-funded One Health Institute at the University of California, Davis (UC-Davis), researchers discuss pathogen research across the world, including in China, and funding for such work. The emails reveal that the work was being done without adequate safeguards and oversight.
Та викате вие двамцата сладури чия опорка е това?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Стига сега и ти, разваляш историята за Батман попаднал в супата или прасето Порки, което е разнесло случайно вируса по целия свят. Защо се мъчите да убедите някой, който има твърдо мнение за нещо? На другият случаен вирус пак ще спорим докато всичко не стане ясно. Дотогава разбира се такива случайни вируси няма да има, докато не минат мнооооого години и случайно не се появи друг случаен. Понеже вирусите през това време си дават почивка както виждаме години след онзи, който преборихме в крайна сметка сами, без животоспасяващите ваксини. Ние, Африка(как не измряха без ваксини тия)и още там няколко държави. Вярвайте на цифрите, че всеки ваксиниран наистина е ваксиниран даже, не е проблем. Въпреки многото хора, които сложиха ваксина на хартия само за да не ги ограничават като чумави. Канада и Австралия пък не измряха само защото НАСИЛСТВЕНО ги ваксинираха.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Значи работата с тия ваксини е като работата с оня дето ръсел с отрова против крокодили . Като го питали защо ръси с отрова , крокодили няма по улиците ? той отговорил - "Няма , защото ръся против крокодили !"