Какво да правим, когато започне война?
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Какво да правим, ако започне война?
И на кой ще му притрябва да си прехебе глока като го направи full auto... тва чудо рита като изоглавено - първия куршум е в целта, от втория до края всичко е сватбарската...
Si non confectus, non reficiat.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Хаос написа:селектора се държи на единична стрелба, защото в паниката натискаш спусъка, поливаш, свършват ти патроните и те гръмват
За какво ти е тогава тоя автомат

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Хаос написа:селектора се държи на единична стрелба, защото в паниката натискаш спусъка, поливаш, свършват ти патроните и те гръмват
За какво ти е тогава тоя автоматС единична стрелба, можеш да го играеш снайперист или да стреляш по близка, добре видима, неподвижна и маловажна цел. И когато имаш време и трябва да икономисваш патрони на всяка цена. По принцип, стрелбата от автоматично оръжие винаги е на редове, колко да са ти дълги редовете и дали ще стреляш непрекъснато, вече зависи от много неща ...
остава и да обясниш как ще уцелиш каквото и да е със третия и нататък патрони
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
„Стратфор”: Войната Чука На Вратата! ЕС И Русия Се Разпадат, САЩ Въдворяват Ред
Изненадващо приемане в края на миналия месец от немското правителство на нов план за гражданска защита, който бе възприет от медиите и обществеността като подготовка за война, е поводът на актуалния прогностичен анализ на авторитетната частна разузнавателна агенция „Стратфор“. Перспективите пред сигурността в света никак не са розови, смятат експертите.Анализаторите от „Стратфор“ смятат, че през следващите 10 години Европа ще бъде изправена пред значително повишаване на войнстващия национализъм, което ще доведе до протекционизъм на капитала и на пазара на труда. Сепаратистките партии в ЕС ще стават все по-популярни. Тази тенденция в съчетание с икономическата криза, може да доведе до разпадането на ЕС.
Особено мрачна картина рисува докладът за Германия, където „ще започне продължителен икономически спад, който ще доведе до вътрешна социална и политическа криза и ще намали нейното влияние в Европа през следващите 10 години.“
Постепенно ще отслабва и ролята на САЩ като пазители на световния мир. „Макар да остават основна политическа, икономическа и военна сила, те „ще бъдат по-малко ангажирани, отколкото в миналото, тъй като ще са научили някои важни уроци от историята“, посочват експертите в анализа на „Стратфор”.
Но на САЩ ще им се наложи поне още веднъж да влязат в ролята на световен жандарм, за да въведат ред в безкрайните територии на разпадащата се Русия. Анализаторите от „Стратфор” смятат, че тази страна няма никакъв шанс да оцелее в сегашния си вид и най-вероятно ще бъде разделена на много автономни региони, които ще изпаднат във вътрешни вражди.
Нещо повече, много от страните, граничещи с Русия, ще се стремят да възстановят територии, които са загубили поради исторически причини в миналото. По този начин Полша, Унгария и Румъния ще се опитат да си върнат своето от Украйна и Беларус, а в Далечния изток земи, които в миналото са принадлежали на Китай и Япония, по естествен начин ще се придвижват към обединение с тях.
http://vesti365.info/?p=82851
хахахаха Русия щяла да се разпадне
днес да не е 1-ви април?
за кво въобще я постваш тая х*йня
днес да не е 1-ви април?
за кво въобще я постваш тая х*йня
Аз нямам кристална топка, но съм много убеден, че нещата отиват не на лошо, а на много лошо. Не ме питай откъде знам, но Щатите много сериозно се готвят за война с Русия. Знам че троловете пак ще ме налазят, но досега не им се е удало да ме оборят нито веднъж. Само ще дам жокер, че подразделението за производство на самолетни двигатели на фирмата Ролс Ройс в Монреал е натоварено на 100%. Това не се е случвало от много години насам. Авиационният пазар съвсем не е във форма на цъфтеж и сътресенията в Бомбардие го доказват:
https://www.thestar.com/business/2016/0 ... ction.html
Мигрантите не искам да ги коментирам. Просто идете в центъра на София или по-добре в Харманли. В мирно време хората ги е страх да излизат.
Мигрантите не искам да ги коментирам. Просто идете в центъра на София или по-добре в Харманли. В мирно време хората ги е страх да излизат.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Че за какво са им на САЩ самолетни двигатели ? Супер дупер изтребителя им F35 на който възлагат надежди за следващите 50 години е вече провален проект - наричан от самите експерти в САЩ най големия провал на ВВС до сега . Освен да продават дърти изтребители на България за другаде за къде са им двигатели ?
https://sites.google.com/site/demokratu ... ata-na-sas
https://sites.google.com/site/demokratu ... ata-na-sas
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
BMW_POWER написа:Аз нямам кристална топка, но съм много убеден, че нещата отиват не на лошо, а на много лошо. Не ме питай откъде знам, но Щатите много сериозно се готвят за война с Русия. Знам че троловете пак ще ме налазят, но досега не им се е удало да ме оборят нито веднъж. Само ще дам жокер, че подразделението за производство на самолетни двигатели на фирмата Ролс Ройс в Монреал е натоварено на 100%. Това не се е случвало от много години насам. Авиационният пазар съвсем не е във форма на цъфтеж и сътресенията в Бомбардие го доказват:
войната е неизбежна, въпрос на време е, прав си
но печелившите със сигурност няма да са от страната на НАТО!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Абе малко се изхвърляте с тия войни. Търкания винаги е имало, напоследък малко се обостриха, но гореща война би означавала трета световна... Сериозно? Тия подготовки дето ги пишете в темата съм 99% сигурен, че няма да се развият както си ги представяте и в крайна сметка винаги има нещо за което не си подготвен. Притежанието на оръжие помага, но и пречи, защото хората с оръжие ще бъдат първите мишени. И понеже в хаоса агресорът лесно се превръща в жертва, резултатите са непредвидими. Дори за барикадирани в гората. Не дай Боже да ни се налага да разбираме. От това по-лошо не се сещам и не вярвам да бъде допуснато лесно...
Never mistake motion for action...
То вече е допуснато..както каза колегата по-горе - разходете се вечер в района на Женския пазар,кво вечер...то през деня са на тълпи. И с всеки изминал ден стават все повече и повече....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
+1 ,Народът просто търси драмата,навремето като обясняваше защо ТеВето ни залива с драма и помия,че е въпрос на търсене,не вярвах,ама сега съм склонен да се съглася...Leon написа:Абе малко се изхвърляте с тия войни. Търкания винаги е имало, напоследък малко се обостриха, но гореща война би означавала трета световна... Сериозно? Тия подготовки дето ги пишете в темата съм 99% сигурен, че няма да се развият както си ги представяте и в крайна сметка винаги има нещо за което не си подготвен. Притежанието на оръжие помага, но и пречи, защото хората с оръжие ще бъдат първите мишени. И понеже в хаоса агресорът лесно се превръща в жертва, резултатите са непредвидими. Дори за барикадирани в гората. Не дай Боже да ни се налага да разбираме. От това по-лошо не се сещам и не вярвам да бъде допуснато лесно...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Хаос написа:hell's angel написа:Хаос написа:селектора се държи на единична стрелба, защото в паниката натискаш спусъка, поливаш, свършват ти патроните и те гръмват
За какво ти е тогава тоя автоматС единична стрелба, можеш да го играеш снайперист или да стреляш по близка, добре видима, неподвижна и маловажна цел. И когато имаш време и трябва да икономисваш патрони на всяка цена. По принцип, стрелбата от автоматично оръжие винаги е на редове, колко да са ти дълги редовете и дали ще стреляш непрекъснато, вече зависи от много неща ...
остава и да обясниш как ще уцелиш каквото и да е със третия и нататък патрони
Нещо не ме разбра, ама карай....
Т'ва да не е Dust II, та да си броим фраговете и хеадшотите

Ubi dubium, ibi libertas
Bogat-Beden написа:+1 ,Народът просто търси драмата,навремето като обясняваше защо ТеВето ни залива с драма и помия,че е въпрос на търсене,не вярвах,ама сега съм склонен да се съглася...Leon написа:Абе малко се изхвърляте с тия войни. Търкания винаги е имало, напоследък малко се обостриха, но гореща война би означавала трета световна... Сериозно? Тия подготовки дето ги пишете в темата съм 99% сигурен, че няма да се развият както си ги представяте и в крайна сметка винаги има нещо за което не си подготвен. Притежанието на оръжие помага, но и пречи, защото хората с оръжие ще бъдат първите мишени. И понеже в хаоса агресорът лесно се превръща в жертва, резултатите са непредвидими. Дори за барикадирани в гората. Не дай Боже да ни се налага да разбираме. От това по-лошо не се сещам и не вярвам да бъде допуснато лесно...
Абе търси драмата.... ама може щом казвате.... само да не ревнете след месец-два....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Какво да правим, ако започне война?
Всеки уважаващ себе си играч на CS знае, че с калашника се стреля на откоси по 3 хахаха
Последна промяна steeN на 11 Сеп 2016, 22:36, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Ама кви глави се е раздаваха с какалашката

hell's angel написа:
Нещо не ме разбра, ама карай....
Т'ва да не е Dust II, та да си броим фраговете и хеадшотитеБая каше си отвисел, с тая параноя да не ти свършат патроните паникьосан
![]()

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...