Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Larbi » 18 Фев 2016, 17:17

Vra4anin написа:
larbi написа:
Vra4anin написа: [size=150]защо

Защото...

Всичките тези неща които написа са интересни. Но аз пак питам като бавнозагряващ, неук и просто казано "просто човек", а именно - какъв е смисъла и каква е ползата от тези неща ? Или нека задам по друг начин въпроса въпрос - [b]това добро или лошо е ? Добро или лошо е, като разчитаме скритите "илюминатски" знаци, които ни обкръжават ? Добро или лошо е да сме един вид "канибали" ядейки свинско ?
Питам от гледна точна на най-обикновен прост човек, краен потребител. Не съм масон, сатанист или илюминат, самоопределям се за вярващ в господ Бог и неговия син Исус Христос (пък до колко съм наистина такъв.... кой знае).

1. Никой не е прекалено умен, така че няма такова понятие ти да питаш като бавнозагряващ, а пък някой да отговаря като много знаещ или да отхвърля всичко с лека ръка като също много знаеш само че на противополжната страна.

2. Добро или лошо е... Добро или лошо е човек да се нахрани за да е сит? По същият начин тези същности не си задават въпроса добро или лошо е да се наям с енергия.

3. Не е хубаво явно да сме канибали и да ядем свинско ритуално или не, да поемаме течности ритуално, да се чукаме с яйца за Великден, да ядем шоколадови зайчета. Това с чукането пак е вид ритуал, зайчетата също. Това е вече по друга линия - линията на отдаването на енергия чрез сексуалната мощ. Много силно застъпена в магията е раздела от сексуална магия. В много от заклинанията се споменава, че в замяна на еди кое си което молиш дадена същност ти обещаваш цялата енергия произведена от сексуалните ти актове да я отдадеш на дадената същност. Не случайно всички медии и всички инструменти толкова напористо рекламират секса в ритуали замаскирани като вековни традиции, безразборен секс и т.н. Всичко това не е хубаво защото по този начин храним същности в ниския астрал и душите ни не могат да се "извисят".

За радост или тъга и аз съм месояден и въпреки, че съм наясно с тези неща по-горе нищо не може да ме откаже от хубавата пържола :mhihi:

От една гледна точка не е хубаво да можеш да разчиташ символи и и подобни неща, защото от една страна си просветен (илюминат) за нещата до някъде и задаващ въпроси и търсиш още отговори. На хората които нито виждат символи, нито вярват в извънземни, демони, ангели и прочее им е по-лесно щото си слагат големите капаци, казват няма нищо подобно, каквото каже официалната наука е вярно, а всички останали са луди (луди са щото мислят различно от зададената от обществото норма и матрица), спят спокойно и не си напрягат умните мозъци.

П.П. Обаче странно впечатление прави това че автора на темата само я е пуснал и е седнал отстрани да гледа сеир. Странни хора са повечето. Сеирджии страхуващи се да изразят позиция която е различна с наложените от обществото и официалната наука (ако имат такава) :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Фев 2016, 17:49

Аз съм толкова свикнал да изразявам непопулярни мнения, че сега някакси се чувствам приятно да съм от мейнстрийма, поне един път. :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 18 Фев 2016, 17:57

steeN написа:Аз съм толкова свикнал да изразявам непопулярни мнения, че сега някакси се чувствам приятно да съм от мейнстрийма, поне един път. :mhihi:

Приятно е нали? Като човек седнал на удобно кресло, галещ с една ръка галейки огромното си шкембе, а с другата дърпа дълбоко от голяма лула. И се провиква: "Дайте от тия новите ястия, които не са одобрени от Френската класическа кухня да ги опитам аз тях. Ах, това не става, това не може да се яде, това е в разрез с класическата кухня и нормите и" и т.н. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Мнение от AngelG » 18 Фев 2016, 23:17

Отделих около 2 часа да чета темата и установих едно - larbi , наистина трябва да се прегледаш при специалист ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 18 Фев 2016, 23:24

AngelG написа:Отделих около 2 часа да чета темата и установих едно - larbi , наистина трябва да се прегледаш при специалист ...

Мерси за съвета. Какво ще кажеш да ме придружиш и ако установят че съм напълно нормален да изтърпиш 100 пръчки на голо на събора заради хубавата идея?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 19 Фев 2016, 8:50

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Фев 2016, 12:31

Луди хора, кде ще ги търсят тия извънземни, то няма :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Фев 2016, 12:32

Икономиката се задъхва... трябва държавата да инвестира в нещо, да създаде работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Keep the stimulus flowing :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Фев 2016, 12:41

larbi написа:Луди хора, кде ще ги търсят тия извънземни, то няма :mhihi:

Не правиш разлика между "Няма" и "Не разполагаме с данни, потвърждаващи съществуването им", нали? :)

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Фев 2016, 13:10

Fear написа:
larbi написа:Луди хора, кде ще ги търсят тия извънземни, то няма :mhihi:

Не правиш разлика между "Няма" и "Не разполагаме с данни, потвърждаващи съществуването им", нали? :)

Кои сте тия, които нямате данни? Толкова документи се разсекретиха от ЦРУ, Британските служби и къде ли не, толкова транскрипции на Аполо изтекоха, обаче Вие които и да сте нямате данни потвърждаващи...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Фев 2016, 13:16

larbi написа:
Fear написа:Кои сте тия, които нямате данни? Толкова документи се разсекретиха от ЦРУ, Британските служби и къде ли не, толкова транскрипции на Аполо изтекоха, обаче Вие които и да сте нямате данни потвърждаващи...

Покажи ми едно, само ЕДНО от тези неща, за което можеш да кажеш с абсолютна сигурност: "Да, това са извънземни". ;)
Надявам се си наясно, че ако това беше възможно, нямаше изобщо да водим тази дискусия, а щяхме да обсъждаме къде да си пием бирата тази събота с въпросните извънземни?

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 19 Фев 2016, 13:19

Ти дори да пиеш бира с рептил, нисък и висок сив и каквито се сетиш пак ще кажеш че няма :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Фев 2016, 13:24

larbi написа:Ти дори да пиеш бира с рептил, нисък и висок сив и каквито се сетиш пак ще кажеш че няма :D

Грешно предположение, както обикновено.
И както обикновено, отклоняваш отново темата, когато ти поискам нещо, потвърждаващо думите ти.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 19 Фев 2016, 15:35

По същата логика, дай един факт, с който можеш да кажеш с абсолютна сигурност, че си произлязал от маймуната.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 19 Фев 2016, 15:39

Сондьора написа:По същата логика, дай един факт, с който можеш да кажеш с абсолютна сигурност, че си произлязал от маймуната.

Никакъв проблем, само ми цитирай мнението, където твърдя такова нещо. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата