Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
Лошото е, че и да обръщаш внимание, единствения начин да ги "накажеш" за тая политика е да им дадеш повече пари за по-висок план. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По принцип е важно човек да се простира според нуждите си... а не според... егото си 
Ако трябва да си към определен МО (Мобилен Оператор), тогава избираш каквото ти дава този МО, като избираш план според нуждите си... и колкото струва - толкоз.... иначе... ако можеш да "тичаш" и върху трите МО, тогава вече може да си играеш на оферти, на блъфиране (да ходиш с оферта от един МО при друг, дори в различни магазини и да опитваш да изкрънкаш някоя по-яка оферта - не е като да не се случва)
И в крайна сметка да получиш това, което ти искаш, на максимално добрата (за даденият момент) цена 

Ако трябва да си към определен МО (Мобилен Оператор), тогава избираш каквото ти дава този МО, като избираш план според нуждите си... и колкото струва - толкоз.... иначе... ако можеш да "тичаш" и върху трите МО, тогава вече може да си играеш на оферти, на блъфиране (да ходиш с оферта от един МО при друг, дори в различни магазини и да опитваш да изкрънкаш някоя по-яка оферта - не е като да не се случва)

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако си нов клиент се борят да те вземат. Ако си съществуващ на никой не му дреме за теб.
А А1 колкото и пъти да си смениха името си останаха все същите мазни лъжци каквито си бяха от ден първи, поне по мое мнение.
15 години им бях клиент, после се махнах. След това им позволих да ме излъжат по най-балъшкия начин и се зарекох, че ако ще и без пари да ми дават карта повече да не стъпвам там.
А А1 колкото и пъти да си смениха името си останаха все същите мазни лъжци каквито си бяха от ден първи, поне по мое мнение.
15 години им бях клиент, после се махнах. След това им позволих да ме излъжат по най-балъшкия начин и се зарекох, че ако ще и без пари да ми дават карта повече да не стъпвам там.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Преди малко ми звъннаха, да ми предложат х2 скорост интернет х2 канали, всички споратни канали и т.н. и т.н. за 2лв отгоре на активния ми план, що па не.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Прочети хубаво договора за преподписване - не вярвам без такъв да ти променят условията толкова генерално. По телефона одобрена оферта - в повечето случай с куриер пращат договор и набързо човек подписва и не гледа . После започват изненадите . Непрестанно звънят от А1 - гонят си таргети хората 
Sent from my iPhone using Tapatalk

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
аз имам некъв корпоративен план- оня ден го гледах- $2 на ден в америка и $20 на ден извън америка. всичко и навсякъде без ограничения. кой го е договарял от телеком отдела- не знам ма явно си разбира човека/ хората... но не е 5г.. което не знам добре или зле е... щото на лте в америка аз проблеми със скороста нямам
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Смятам да си сменя батерията на телефона SE2 и ще го давам на роднина.
Някой сменял ли е с оригинална или казано в официален магазин на apple?
Има разни китайци, сменял съм преди на други телефони и след 6ия месец приключват, ама чувам, че и след 2-3 месеца се случва, ако нямаш късмет.
Та дали в apple батерията ще е читава или ще е като другите боклуци, които се продават?
Има разни китайци, сменял съм преди на други телефони и след 6ия месец приключват, ама чувам, че и след 2-3 месеца се случва, ако нямаш късмет.
Та дали в apple батерията ще е читава или ще е като другите боклуци, които се продават?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Аз веднъж смених батерията на старата ми седмица и изкара почти две години 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Сменял съм няколко пъти с оригинални и след това си изкарват още поне по 2 години без проблем.
Вероятно и повече, ако през това време се им се случваха фатални падания

Вероятно и повече, ако през това време се им се случваха фатални падания

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Оригинална батерия, само в оторизиран сервиз. Всичко останало на което има лого на Епъл, серийни номера и холограми е менте. На много места има и ментета на ментетата. Случвало ми се е 2 дни след смяната да се надуе. Беше от replacebase.co.uk. Пратиха ми друга и вече биваше. Следващата от там отново беше калпава. Друга батерия от ifixit изкара доста, може би над 2 години. Но откакто свалиха цените (ако не са ги вдигнали пак) мисля, че не си струва с тия китайските.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Като гледам в istyle, 125лв за батерия... много ми се струва. По-добре всяка година по 20лв от Алиекспрес 

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
НЕ слушай колегите и не ходи при тея педе**** симпатяги в айстайл , оставих телефон за смяна на батерия , казаха че нямат налични и ще чакам минумум 2 седмици , викам няма проблем , на другия ден звънят телефона е готов викам баси супер , и какво се оказа нашите симпатяги ресетнали брояча и толкова след седмица батерията пак беше на същите проценти като преди, не си вдигат телефона а с писане ми казаха че сори ама това е положението….. сложихме друга нова на друго място и вече всичко е точно …alekangg написа:Смятам да си сменя батерията на телефона SE2 и ще го давам на роднина.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
TNT написа:Като гледам в istyle, 125лв за батерия... много ми се струва. По-добре всяка година по 20лв от Алиекспрес
Отварянето на тия по-новите не е вече като преди май. Прецаква се IP индекса. Иначе аз на 6-цата за 6 години дори изгубих бройката на батериите, които смених.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
На новите батериите са доста по-читави и държат доста без проблеми. На Xs Max-а, на който счупих дисплея батерията до последно преди месец си държеше по един ден и нещо с прилично ползване. А вече е на 4 години, или почти 4
На жената последния Xs също е 6, а тя направо го съсипваше от цъкане и зареждане. Сега малката си играе с него и още държи! Имам и една 5-ца, малката подмята и нея, и там батерията още не е заминала. Работи си
На 14 Pro Max му я зареждам на 2, или 3 дни
Та при повечето нови телефони батериите вероятно ще издържат повече от самия телефон. Щото за 4-5 години все ще му нанесеш толкова демидж, че да искаш да го смениш. След компютрите, това са най-ползваните джаджи, но за разлика от тях се ползват във всякакви условия. Падат, хвърчат и т.н. 

На 14 Pro Max му я зареждам на 2, или 3 дни

Последна промяна zAcK на 12 Фев 2023, 18:46, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На жената 11 про вече май взе да дава фира. Показва 83%, което е май ОК, но държи малко.