Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Re: iOS тема
Препоръчайте ми добър протектор за екрана на 5S.
Искам нещо качествено което да го сложа веднъж и да не се занимавам повече.

AVK написа:Препоръчайте ми добър протектор за екрана на 5S.Искам нещо качествено което да го сложа веднъж и да не се занимавам повече.
протекторите са твърде 2010-та, честно казано
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
iOS тема
Много са си добре, особено ако водиш по-активен живот... докато не изкарат саприфени или нещо такова стъкла просто няма алтернатива. Аз взех някакви китайски абсолютно прозрачни и дори не го забелязвам (а мен мен дразнят доста по-малки детайли).
Изглежда, че всички са едни и същи вече.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Слагай темперирано стъкло 

Аз както бях писал по-напред взех някакво евтино стъкло от ибей. Ходих на море, използвам калъф т.е. това стъкло постоянно се стърже в пясъци и каквото още се сетите и му няма нищо. Не знам дали е толкова здрав и екрана на телефона, но това е нещо страшно издръжливо. Въпреки това от едната страна се е появил въздух, който дразни. Предполагам стъклото се е изкривило
Сега ще сложа някакво фолио докато пристигне следващото стъкло.
Доста се лутах из cydia, разбрах че някакви хакери са пуснали всички приложения, туиквое и каквото още има там безплатно. Пробвах много, но не можах да докарам хубава икона за времето при заключен екран
Нещо да препоръчате? Телефона е 5s със 7.1.2 и за съжаление там много от нещата не са съвместими. За сега съм вкарал времето с хубави икони единствено в Notification Center-а

Доста се лутах из cydia, разбрах че някакви хакери са пуснали всички приложения, туиквое и каквото още има там безплатно. Пробвах много, но не можах да докарам хубава икона за времето при заключен екран

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Това така ли пристигна? 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не, тва е за четворката ама го бяха пуснали така в плика. И като извадих това за петицата, което си беше в опаковка стиснах леко плика, щото помислих, че са го пратили отделно и мяу 

Моето го бяха сложили между две дебели плочи стиропор, виждам че е имало защо
От вчера съм с един много полезен туик akAuto3G - спира 3G и мобилните данни при заключен телефон. Може да се настройва кои приложения все пак да ползват нет при заключен телефон. Оставил съм само e-mail. Стоя с постоянно включен 3G и батерията издържа невероятно дълго или поне така ми се струва на втория ден от ползването

От вчера съм с един много полезен туик akAuto3G - спира 3G и мобилните данни при заключен телефон. Може да се настройва кои приложения все пак да ползват нет при заключен телефон. Оставил съм само e-mail. Стоя с постоянно включен 3G и батерията издържа невероятно дълго или поне така ми се струва на втория ден от ползването
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
добра тема сте спретнали, сори ако повтарям нещата
ще ми се наложи да се присъединя към сектата с 4S, обаче е заключен към Globul, а ми трябва за VIVACOM

това ще ми свърши ли работа?
тенкю вери мач предварително
ще ми се наложи да се присъединя към сектата с 4S, обаче е заключен към Globul, а ми трябва за VIVACOM

това ще ми свърши ли работа?
тенкю вери мач предварително

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Да, пишат че става, но за всеки случай обясни добре на този от който го купуваш за какво ще го ползваш
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bam-bam написа:Ще бачка, но има и по-евтини оферти.
например?
You said: "Time will change!" What if it changes you?