Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
bmw maniqk ivo bmw написа:Интересно свърши последния епизод.Мисля че нарочно беше ареса за да си помисли Иво че се е объркал за Мартин че е ченге
абе Иво се е обадил да го арестуват ... много добре знае, че Марто е обявен за национално издирване и за това изчака да види дали ще го арестуват.
И аз в началото помислих че е десняк даже ме напуши на смях

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

Convertible написа:въпросите са: дали Джаро повярва, че Иво го топи, тоест дали плана на Попов и Мартин проработи?
и дали Иво повярва, че Шмекера не е ченге?
П.П. колко хора си помислиха, че аЛдито е десняк, и аз видях, че не е, ма след като се вгледах.. иначе се смях бая в началото ...
знаеш ли кое е тъпото
че в края на предишния сезон Попов изтри базата данни за марто..
и сега ще е доста трудно да се докаже, че работи под прикритие
това е единственото, което ме притеснява.. а и до колкото познавам шмекера, той няма да има нерви да търпи в затвора и би избягал по най-бързия начин.. докато джаро ще си уреди излизането от затвора съвсем законно
и иво ще го отнесе.. хем от джаро, хем от марто..
No bling at the Ring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
европеизацията на България явно тръгва от киното..
НЕ говорим повече!!
НЕ говорим повече!!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Интересно е кво ще стане с джаро, може да реши да бяга от панделата

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
" Няма Джаро, няма Маро... всичкия кукуруз при мене идва. "
Иво не можеше да си мечтае за по-добър завършек.
Дано да няма трети сезон, защото ще започнат да разтягат локуми и ще се изс*рат на метеното, което впрочем доста добре изметоха.

Дано да няма трети сезон, защото ще започнат да разтягат локуми и ще се изс*рат на метеното, което впрочем доста добре изметоха.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
то какво стана там, не възстановиха ли файловете, какво беше, че не помня.. все пак Мартин даде показания пред съдия...
колкото до затвора на Джаро.. може да обжалва предполагам и да смали присъдата или изобщо да я отмени...
интересно е и дали Попов, след като измъкне Мартин, няма да иде при Св. Петър с тия хапчета.. и един вид единия в затвора другия платил цената да го вкара там...
и тоя генерала, не знаем още колко високо и за кой го играе...
бе варианти много.. чакаме с нетърпение новия сезон...
колкото до затвора на Джаро.. може да обжалва предполагам и да смали присъдата или изобщо да я отмени...
интересно е и дали Попов, след като измъкне Мартин, няма да иде при Св. Петър с тия хапчета.. и един вид единия в затвора другия платил цената да го вкара там...
и тоя генерала, не знаем още колко високо и за кой го играе...

Последна промяна Convertible на 05 Фев 2012, 22:12, променена общо 1 път

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
разпитите на косъма и близнаците ги направиха доста комични ... много се смях: "търсих аптека и влязох тук"; "фен съм на вестника и дойдох да видя как се печата"; "а какво ще кажете за полицейското насилие"?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Попов ще умре, Иво и Мартин в общ бизнес с/у Джаро.. така виждам 3-тият сезон 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Convertible написа:то какво стана там, не възстановиха ли файловете, какво беше, че не помня.. все пак Мартин даде показания пред съдия...
даде... ама анонимни, а и все пак е убил човек и то пред полицай
хапчетата са с продуктово позициониране

малко е дразнещо, че всички карат АУДИ-та, а като видях че от СОБТ карат а8ци направо паднах на земята..

No bling at the Ring
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
///Maximalniq написа:" Няма Джаро, няма Маро... всичкия кукуруз при мене идва. "Иво не можеше да си мечтае за по-добър завършек.
![]()
Ще има 3-ти 100% защото се запази интригата.
И не съм съгласен че ще разтягат лукуми.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Баш разтягане на локуми ще е, ако има 3-ти сезон. Кво му е интересното на "битката" Иво-Мартин - нищо, Попов, ако умре къде ще е полицейската част - няма да я има. Е, къде ще е заигравката?
Не трябва да има 3-ти сезон. Ще пуснат 2 епизода локуми, няма да им хареса рейта и глей как набързо набързо привършват за 3-4 епизода целия "сезон"
Не трябва да има 3-ти сезон. Ще пуснат 2 епизода локуми, няма да им хареса рейта и глей как набързо набързо привършват за 3-4 епизода целия "сезон"

xpl0d написа:Баш разтягане на локуми ще е, ако има 3-ти сезон. Кво му е интересното на "битката" Иво-Мартин - нищо, Попов, ако умре къде ще е полицейската част - няма да я има. Е, къде ще е заигравката?
защо мислиш така??
до момента публиката не знае нищо за Иво.. какво е правил преди да дойде при джаро, какъв е бил и т.н.
представи си какви интересни истории могат да изникнат.. по подобие на историята за 4те ченгета от времето на МУТРИТЕ
според мен може да бъде интересно.. все пак зад андонов седи Генерала.. а той също е нов образ.. тони от АМАД груп ще се възстанови и ще си търси и той своето и така..
No bling at the Ring
на куката не можаха ли да дадат някоя Е30-ка на газ
това ли беше най-евтината кола за чупене?
тия от ауди са окупирали всичко, не може друга марка да се промъкне, единствено за микробусчетата се учудих, че не са някои Q7 с по седем седалки например

това ли беше най-евтината кола за чупене?
тия от ауди са окупирали всичко, не може друга марка да се промъкне, единствено за микробусчетата се учудих, че не са някои Q7 с по седем седалки например