Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Benord » 06 Юли 2015, 16:41

Зарежи химията и всякакви съвети в тази посока.Трябва ти почивка! Времето е точно затова.Едно море или балкан с як мързел и яка храна ще те върнат отново на върха.Вземи си и нещо женско с теб! Помага в пъти.Може и да си пресолил манджата с всякакви страхотни вещества?!? Трябва ти много вода,вредна храна,чист въздух,секс и як сън.
Последна промяна Benord на 06 Юли 2015, 16:42, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Юли 2015, 16:41

А бе с почивка и по-леки тежести не се получава. Не е силна болката, но вече продължава няколко седмици и ми пречи да тренирам на макс. Go hard or go home :mhihi: Досега съм пил 2 пъти Енимел Флекс и бях супер доволен. Питах дали няма нещо по-добро вече. За Оринджа и аз съм чувал добри мнения, но и той не е нещо ново. Май май ще изпивам една кутия Флекс. Доста по-силни болки са ми изчезвали за 2-3 седмици от него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 07 Юли 2015, 8:42

Това,че болката изчезва не означава,че и травмата я няма.....Искаш не искаш почивка си трябва две седмици поне....Аз така има болка в едното рамо няколко месеца поред....разгрявах яко,но все се усеща болка...почивах по два три дни уж отшумява и като се метна пак-яко болка..вечер се събуждах от болка....химии и препарати не съм ползвал през живота си....та затова един месец пауза и после бях като нов....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Юли 2015, 10:45

Вече направих една почивка почивка от 2 седмици. Рамо от години не ме е боляло. При мен обикновено са мускулни проблемите :lol: Рамо леко тренирам, че заради мускул... 2 пъти съм ходил на физиотерапия заради същото рамо. Сега обаче от тренировка за гърди се прецака. Никакво напрежение не усетих по време на упражненията - на следващия ден ужас :mhihi: Флекса е силен. Преди години бяха започнали да ме болят и двете китки + лакътя. Ама стабилно :lol: Китките за 1 седмица, лакътя за 2 мина.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: A6 4G 3.0T Stage 2

Мнение от speedaddict » 08 Юли 2015, 17:48

Колега, не знам до колко би било полезно мнението ми, но ето го. Аз страдах много време от силна болка в лактите. Пробвах Флекс, глюкозамин и какво ли не. Дори в София една лекарка беше 100% сигурна, че кортикостероид ще ме оправи.. да, ама не :D . След това започнах по 3 пъти на седмица да ходя на класически масажи на гърба (по около 50 минути) и се оказа, че гърба ми е бил с доста възпаления, които притискали нерви по гърба и така болката се пренасяла по крайниците. Та, ако не помогнат препаратите, може да опиташ и това. :)

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 08 Юли 2015, 21:47

@TNT Ако проблема със раменната ти става се коренеше в ставния хрущял,болката нямаше да идва и да отзвучава,а щеше да е при всяко,дори и не голямо,физическо натоварване.По спомен от предишни постове си около 24-5 години,т.е трудно на подобна възраст ще си увредил ставния хрущял.Ако мислиш,че е мускулен проблема можеш да включиш малко калций и магнезий,ако евентуално се касае за крампа,но надали е и това.По-скоро,както колегата от горния пост е споменал-вероятно е да се касае за периодично възпаляващ се периферен нерв,който травмираш като натоварваш раменния пояс.В случая препарати с глюкозаминогликани,хондроитин сулфат и колаген няма да помогнат кой знае колко,техния ефект е по-скоро с цел укрепване на ставния хрущял и отлагане на износването.Ако нямаш проблеми със стомаха можеш да приемаш нестероиден медикамент по твой избор-кетопрофен,ибупрофен,Melbek forte ; също и витамини от група B,но най-вече помисли за алтернативни упражнения или позиции при изпълнението на сегашните ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Юли 2015, 16:51

loadrunner написа:@TNT Ако проблема със раменната ти става се коренеше в ставния хрущял,болката нямаше да идва и да отзвучава,а щеше да е при всяко,дори и не голямо,физическо натоварване.

То си е така. В спокойно състояние не ме боли, но когато го местя... ме боли дори и без тежести. Флекса вече пристигна, надявам се до 3-4 седмици да спря да се лигавя във фитнеса.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 10 Юли 2015, 17:10

Да не те отчайвам ама аз имам същата болка от години..в лявото рамо и точно при лежанката я усещам и след това е една тъпа, гадна болка дето както викаш - се будя от нея. Пих какво ли не и няма и няма..при по интензивно натоварване пак се връща болката..
Никога не съм претърпявал травма в рамото и аз бая време отделих ама накрая просто я приех и гледам най-вече като тренирам гърди да не го зора с килограми
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Юли 2015, 19:23

Времето ще покаже :ok: Не се притеснявам, понеже през годините бая по-лошо ме е боляло. Интересно ми беше дали е излязло нещо ново като добавка за стави, но Флекса и Триада са си топ от години. И има защо.

П.П. Хванах някаква партида, в която има супер як пилбокс подарък. Има няква нацепена батка, която прави клекове и пише Animal :smoke: :ok: 8) 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Юли 2015, 11:51

spower написа:
TNT написа:За стави... Animal Flex още ли е номер 1 ? Че рамото вече притеснително дълго време ме боли :D

Ето това "Controlled Labs - Orange Triad " ми купуват най-много клиентите. Препоръчано от лекари за хора с проблемни стави и сухожилия. С няколко човека говорих, които поръчваха повече от веднъж за резултата и мненията са само положителни. Само да спомена продукта не е използван като превенция, а с вече съществуващ ставен проблем и резултатите са много обещаващи.

Като съставки изглежда добре, но се пият по 6 хапчета на ден... :shock: Аз имам хроничен проблем със ставите от година и като спра да пия нещо, се почва слабост, дискомфорт и тъпа бола. Понатрупах някакъв опит с тези препарати за последната година и като че ли това ми е най-полезно до момента - NATURAL FACTORS Osteo Move Joint Care. Точно в момента поръчвам нова опкаовка. Но тази Триада не съм я ползвал, та нямам сравнение.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 16 Юли 2015, 13:26

Е то флекса са по 8 в пакет :ok:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Юли 2015, 19:08

Leon написа:Като съставки изглежда добре, но се пият по 6 хапчета на ден...
аз само първия път пих 6,после се усетих,че това не е мойта доза :lol: Излиза в десетки пъти над препоръчвания дневен прием (предполагам за неспортуващи де)
и почнах само по 2 само в тренировъчни дни
Но съм много доволен от тях и не палят толкова на вода като Animal Pack (те и съставките там са други де,в пака има и аминокиселини..)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 18 Юли 2015, 11:13

аз от дестина дни също имам болка в рамото отляво, но е странна - в смисъл - мога да вдигам тежко и т.н., но ако изпъна ръката плътно до тялото и стегна трицепса, точно между горния му край и рамото все едно някой ми нахаква нагорещено желязо.. сега вече и самото рамо ме боли с типичната мускулна болка.... мажа с антивъзпалителен гел, и хапчета пих, и витамини б-комплекс - файда няма.

болката я усетих един ден като станах, на предния ден ми нямаше нищо.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 20 Юли 2015, 19:12

Колеги, кое рамо е най-удачно да правя с гърдите и по колко упражнения?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Юли 2015, 21:13

DiMIcha84 написа:Колеги, кое рамо е най-удачно да правя с гърдите и по колко упражнения?

По принцип, рамото не е удачно да се прави с гърдите като комбинация, още повече част от него да се комбинира с тренировката за гърди.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата