Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 18 Апр 2022, 15:04

ildivvy написа:
Bogat-Beden написа:нобеловият лауреат за мир, велик лидер и военен стратег :bowdown:
https://blitz.bg/svyat/zelenski-mozhem- ... 80825.html

П.С. Извинявам се на колегите с изтънчен вкус за престижността на информационния източник :oops: :lol:

Това трябва да е някаква печатна грешка! Те, ако решат, за 10 дена са в Москва, особено сега, когато завода за ракети не работи...

Те са там всяка втора седмица. Ама тази ще пропуснат. The Business Insider съобщава, че вече 1/3 от наличните FMG-148 Javelin са предадени на Украйна и се появява недостиг в страните от НАТО като цяло. Поради тази причина ще съкратят доставките на този вид ракети. Командването на Руската армия е изпратило протест, защото така техните наличности се лишават от редовни попълнения. Очакваме украинската позиция по този казус.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Апр 2022, 15:08

Аз не знам кое му е забавното, защото ако до сега американците не можеха да прекарат финансиране за армията си през конгреса и караха на стари лаври... тепърва ще се стартира надпревара във въоръжаването. Нали не мислиш, че като им свършат запасите ще седнат със скръстени ръце? Ако не друго поне ще се раздвижат нашите оръжейни заводи, което не знам изобщо колко е хубаво. Изобщо не съм привърженик на теориите, че военните разработки са някакъв двигател на прогреса.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Апр 2022, 15:29

steeN написа:Аз не знам кое му е забавното, защото ако до сега американците не можеха да прекарат финансиране за армията си през конгреса и караха на стари лаври... тепърва ще се стартира надпревара във въоръжаването. Нали не мислиш, че като им свършат запасите ще седнат със скръстени ръце? Ако не друго поне ще се раздвижат нашите оръжейни заводи, което не знам изобщо колко е хубаво. Изобщо не съм привърженик на теориите, че военните разработки са някакъв двигател на прогреса.

Стинка, чети между редовете. Нямам идея колко хиляди ракети изпратиха в Украйна. 1/3 заминаха, а това е само един локален конфликт с малка интензивност.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 18 Апр 2022, 15:32

Точно това правя, това е сигнал за "робите" да почнат да си променят мнението по въпроса с увеличаване на военните бюджети.
Същата работа както истерията с "хиперзвуковата" руска ракета. Айде да погледнем положително, ние така или иначе нямаме
военен бюджет, та при нас може да е добро развитие.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 18 Апр 2022, 15:35

Ако си поробен или се чувстваш роб пиши на папата .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 18 Апр 2022, 15:36

drago_pavlov написа:
nikola59 написа::mhihi: Когато тръгнеш и на папата да се молиш (това е командира на 36-та отделна бригада на морската пехота на укрите намираща се в Азовстал) :
photo_2022-04-18_14-36-10.jpg

Що за дебил трябва да си, за да се радваш на нещо подобно :shock:
Нямаш ли други забавления в жалкия си живот, че да се радваш на това как едни хора някъде ги избиват като пилци и се молят?

:nono: Хайде по леко с квалификациите,а ? Да, дебил съм когато става въпрос за измислена държава просмукана с нацистка идеология. Измислена държава която си избива години наред мирните граждани и продължава да си ги избива и в момента. Измислена държава която набива идеология на деца още в детската градина последователно и целенасочено години наред.
Всеки е имал шанс и на всеки му е даден шанс да бъде жив - избора е личен. Ако не си го разбрал все още - жалко за твоя измислен живот! :kuku:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Апр 2022, 16:08

steeN написа:Точно това правя, това е сигнал за "робите" да почнат да си променят мнението по въпроса с увеличаване на военните бюджети.
Същата работа както истерията с "хиперзвуковата" руска ракета. Айде да погледнем положително, ние така или иначе нямаме
военен бюджет, та при нас може да е добро развитие.

Водя ли съюзниците каква скрап изпращат в Украйна. М113, не знам от кой музей ги извадиха. Аз лично не знам този клоун, доколко си вярва и кога ще му спретнат инцидент, защото вече не е удобен.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 18 Апр 2022, 16:08

nikola59 написа:
drago_pavlov написа:
nikola59 написа::mhihi: Когато тръгнеш и на папата да се молиш (това е командира на 36-та отделна бригада на морската пехота на укрите намираща се в Азовстал) :
photo_2022-04-18_14-36-10.jpg

Що за дебил трябва да си, за да се радваш на нещо подобно :shock:
Нямаш ли други забавления в жалкия си живот, че да се радваш на това как едни хора някъде ги избиват като пилци и се молят?

:nono: Хайде по леко с квалификациите,а ? Да, дебил съм когато става въпрос за измислена държава просмукана с нацистка идеология. Измислена държава която си избива години наред мирните граждани и продължава да си ги избива и в момента. Измислена държава която набива идеология на деца още в детската градина последователно и целенасочено години наред.
Всеки е имал шанс и на всеки му е даден шанс да бъде жив - избора е личен. Ако не си го разбрал все още - жалко за твоя измислен живот! :kuku:

смятай, най-великата държава на света 8 седмици не може да пребие някаква измислена територия с някакви нацисти.
или още не са пуснали истинската армия, пазят си я за парада на 9 май сигурно.
тва мурзилките сте уникални, сами себе си се нареждате постояно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 LCI 320d XDrive ex E46 330xd
Мечтае да кара: Porsche Cayenne, BMW X5

Мнение от kasho » 18 Апр 2022, 16:19

nikola59 написа:...измислена държава просмукана с нацистка идеология. Измислена държава която си избива години наред мирните граждани и продължава да си ги избива и в момента. Измислена държава която набива идеология на деца още в детската градина последователно и целенасочено години наред...

Пич, понамали малко "первом канале" и започни да се информираш малко от западни източници. Знам, че има пропаганда и от двете страни, обаче България е част от ЕС и НАТО. Времената са разделни и трябва да изберем страна и да се придържаме към нея. На кухите съветски лейки им се привиждат нацисти навсякъде. Ако искат да видят истински нацисти, да вземат да се погледнат в огледалото.

А смешната им пияна и некомпетентна армия изобщо не си струва да се коментира вече. Ако не им бяха ядрените ракети вече щяха да са история. И то само с конвенционални военни средства.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Апр 2022, 16:34

kasho написа: Времената са разделни и трябва да изберем страна и да се придържаме към нея.

Историята показва, че държавата ни винаги е била пълна с предатели :yes: В момента очевидно 70% от пишещите в темата са готови да предадат съюзниците си.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 18 Апр 2022, 16:41

TNT написа:
kasho написа: Времената са разделни и трябва да изберем страна и да се придържаме към нея.

Историята показва, че държавата ни винаги е била пълна с предатели :yes: В момента очевидно 70% от пишещите в темата са готови да предадат съюзниците си.

Точно това е, по темата се изказват 5-6 маргинализирани чичковци и двама трима глупака като мен, които с мислят, че някой им чете писанията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 18 Апр 2022, 16:44

Първата снимка на потъващата Москва, с малко разсъждения по нея.

https://threadreaderapp.com/thread/1515 ... 08961.html

И малко по-техническа информация в този

https://threadreaderapp.com/thread/1515 ... 72194.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Апр 2022, 17:01

TNT написа:

Хем не е , хем е по темата.
Директно питам
АКО съюзниците ни ти кажат да отидеш да воюваш срещу руснаците на страната на Украйна, ти как би постъпил?
Предателски или съюзнически?
Мисля, че въпроса е супер лесен, няма подвеждащи неща и отговора може да е само еднозначен.

Освен това мисля, че който много лае, нищо не прави.
Познавам хора, които помагат с каквото могат в тая обстановка но в нито един момент не сме говорили в детайли и защо или защо не.
Те така виждат нещата и помагат и браво за това!
А други само лаят, турат знамена, привиждат им се леприкони, орки, мурзилки, джуджета елфи и всякакви напушени образи, лъжат, че правят нещо (иначе ако правеха, щяха да са постнали в цял свят делата си) и като цяло са безполезни драскачи.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Апр 2022, 17:16

Този въпрос ми звучи като нещо от 3 клас, малкото междучасие :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 18 Апр 2022, 17:18

Е.Димитров написа:АКО съюзниците ни ти кажат да отидеш да воюваш срещу руснаците на страната на Украйна, ти как би постъпил?
Предателски или съюзнически?
Мисля, че въпроса е супер лесен, няма подвеждащи неща и отговора може да е само еднозначен.

А други само лаят, турат знамена, привиждат им се леприкони, орки, мурзилки, джуджета елфи и всякакви напушени образи, лъжат, че правят нещо (иначе ако правеха, щяха да са постнали в цял свят делата си) и като цяло са безполезни драскачи.

Аз пък имам един елементарен въпрос към всички вас т.нар. русофили, ако трябва да избирате между България и русия на коя страна бихте застанали ???

P.S. Както нещо си се ровех из ютуб случайно попаднах на един изключително приятен спомен от миналото, жалко че такива моменти едва ли ще има в скоро време.

https://www.youtube.com/watch?v=QPpNeEn4y90
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата