кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол
ogata написа:slatanic написа:Оня драгозов го зарежи. Той му разбира да си продава техниката дето я внася тъст му. Толко разбира.
Иначе за мъника съм съгласен, ако се търси качеството на фрониус за тая цена няма как да стане.
За домашно е екстра да си вършиш работа.
Аз затова съм го взел. Иначе имам каквото е нужно за профи работа ама там цената и идеята други.
За маска съм харесал това Заваръчен шлем фотосоларен Weldcap RC 3/9-12 OPTREL
Пробвах го оня ден и е супер удобно за монтажна работа и кофти места.
За стационар на маса само най-големия визьор обаче.
Добре, това го забелязвам при доста хора, които се занимават със заварки - било то хоби или професионално.
Защо не си купите някъв комбинират ММA/MIG за примерно 2-3 пъти повече пари, пък пак да си го ползвате само за MMA ?
Пак е лек и компактен, но с условието, че му закачате една бутилка, ролка, друг шланг вече сте в другата лига ...
Аз си взех това.
https://redkotg.com/zavarchni-mashini/k ... etail.html
Доволен съм. Парапетите ги направих - който шие дебело, после шлайфа смело
Ами аз имам и телоподаващо и електрожени лични та това ми е добавка.
Служебно имам машини за една производствена линия ама ония нито ми трябват за у нас нито има смисъл от тях.
500А телоподаващо кемпи с водно с какво да го натоваря у нас.А и къде да го мъкна примерно да си прикапя нещо.
Или да си взема фрониуса да си заварявам нещо по асмата както каза Джорданката.
Та затова не съм си взел подобен апарат.
Виж на ВИГ апарата определено съм хвърлил око и само се ослушвам да останат 3к свободни да окомплектовам една машинка и да почвам експериментите вкъщи.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Не знам.
Не мога да си се представя да чукам шлака
Не мога да си се представя да чукам шлака

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Не мо'А сА 'зАпра 
Една печка не чак от скъпите, та най-вече доволен откъм цена (не реална в днешно време, но то поне пазарна)
От перформънс - тепърва ще видим
Има си и приличен пад за мишка, както и яка стойка за тоя туч

Една печка не чак от скъпите, та най-вече доволен откъм цена (не реална в днешно време, но то поне пазарна)

От перформънс - тепърва ще видим

Има си и приличен пад за мишка, както и яка стойка за тоя туч

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
От где и на каква цена?
Нали уж се чудя между настолно и лафтоп. 

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
slatanic написа:От где и на каква цена?Нали уж се чудя между настолно и лафтоп.
Имаш ЛС

Лето две и седемнаесто.
slatanic написа:Вече не се чудя. Лаптоп ще е.
Разбирам те, лаптоп с 3060ка и хубав процесор струва колкото 3070ка сама

nxn написа:slatanic написа:Вече не се чудя. Лаптоп ще е.
Разбирам те, лаптоп с 3060ка и хубав процесор струва колкото 3070ка сама![]()
Баш.

Вярно,че 3070ката е доста по-сериозна хардуерно за настолна машина отколкото за лаптоп ама такива пари за нещо което ще ползвам основно за кеф...не бих дал баш за тоя кеф.

По темата слушалки SE MJ722T Pioneer за мен купих за коледа и едни блутут JBL ли за госпожицата ама са някъде оттатък да им видя модела.
Моите свирят екстра като има кой да им даде достатъчно як сигнал по кабела,а тия на детето са ок като качество на звука и издръжливост.
Като за парите си екстра.
….
44 mag
44 mag
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Eдно "кухненско обзавеждане" за гаража си взех.
Rockforce не ми говореше нищо, ма викам айде .. при положение, че са просто необорудвани шкафове. Няма драма.
Оказа се обаче много културно направено. Първо опаковката е опаковка, боята е боя. Стикерчета, надписчета, малките детайли.
Второ сглобката е абсолютно прецизна. Нит гайки навсякъде, скрит монтаж, 0 фуга.
Чекмеджетата издържат бая товар, а механизмите за плъзгане са от скъпите.
На снимката съм я снимал до един HBМ, който също сглобих вчера и като цяло е ОК в класа си .. и rockforce не отстъпва грам
Единствено, че е бая занимавката за сглабяне. Общо са 9 шкафа, до момента съм направил ... 1
.. останалите се виждат отзад
Rockforce не ми говореше нищо, ма викам айде .. при положение, че са просто необорудвани шкафове. Няма драма.
Оказа се обаче много културно направено. Първо опаковката е опаковка, боята е боя. Стикерчета, надписчета, малките детайли.
Второ сглобката е абсолютно прецизна. Нит гайки навсякъде, скрит монтаж, 0 фуга.
Чекмеджетата издържат бая товар, а механизмите за плъзгане са от скъпите.
На снимката съм я снимал до един HBМ, който също сглобих вчера и като цяло е ОК в класа си .. и rockforce не отстъпва грам

Единствено, че е бая занимавката за сглабяне. Общо са 9 шкафа, до момента съм направил ... 1

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Абе някой може ли да каже някой органайзер за шкаф, става дума за редовен шкаф с голямо пространство долу. Просто искам да сложа всички инструменти, документи, фактури, гаранции и подобни тъпотии на едно място по културен начин, а не както сега в кутии за обувки...
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
В баумакса има такива мини стелажчета дето се редят едно върху друго, дето ги ползват по офиси за документация и т.н. Не знам дали ще ти свършат работа за инструменти, освен ако не са леки, ама за документите трябва да станат.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Външна батерия Baseus. Телефона взе да прави магарии и да се изключва под 20% заряд, но понеже не ми се харчат пари за нов ще го държа на системи до когато мога
За 29лв май няма по-добър избор: бърза зареждане, зарежда 2 устройства едновременно...само да беше по-малка и лека ама в раницата на гърба не се усеща

За 29лв май няма по-добър избор: бърза зареждане, зарежда 2 устройства едновременно...само да беше по-малка и лека ама в раницата на гърба не се усеща

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Панелчета за едно RGB кубче на детето да натворя и едно RTL-SDR комплектче за дебъг на LoRa комуникациите и да си слушкам радиоефира. Осъзнах, че не искам да работя РВД, баси скучното ми звучи 

Лето две и седемнаесто.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Купих ей тАва преди десетина дни.. за подарък е, за баща ми. Амиии покарах около 350-400км, общо взето доволен, разходът на гориво е смешен с белгийските ограничения, доста е тихо в купето, вози малко твърдичко, но се свиква
Дано и баща ми да свикне 
П.п. Никеле следя твоята тема с интерес, някои неща грам не ги разбирам, но евала за всичко което правиш

П.п. Никеле следя твоята тема с интерес, някои неща грам не ги разбирам, но евала за всичко което правиш