Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Мар 2022, 15:18

При вас парата върви по различен начин. :mhihi: Пък и какви мерки след като вече сте взели ваксините, плана е изпълнен. От тука насетне понеже никой няма да се търкаля и да умира, всеки може пожелание да си инжектира каквото му душа иска.
Последна промяна Top Gun Maverick на 16 Мар 2022, 15:20, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 16 Мар 2022, 15:18

KoolyO написа:
ivoo написа:...

Кажи честно, че СЗО контролира правителствата по света. :shock: :mhihi:

Аз само да кажа, че тук (ОАЕ) за последните седмици пак сме на под 400-500 новозаразени дневно, по 0 до 1 починали и 100% ваксинирани. (като започнеш от милионите работари, през инфлуеЦАрите, обикновенните хора, милионерите/милиардерите, чалми, забулени, шейхове и който още се сетите)
Всички хора които познавам и които бяха с две дози Синофарм, са вече и с две дози Пфайзер. Аз съм от скоро с три Пфайзер, че първите две ми бяха още през 2020.
Мерки няма вече почти никакви. (Останаха само маските на закрито, а и те не са много стрикнтно спазвани/прилагани)
Тълпи народ са на всякъде. Миналата седмица на Тиесто карфица не можеше да се пусне между хората...
Както искате си го смятайте.
Изобщо не е ставало дума за четвърта ре-ваксинация с Пфайзер. Ще бъде препоръчана, в случай че е необходима.
Корупция, конспирации, взривяване на влакове...
Баце, и уличните кучета вече разбраха, че 'тук' е ОАЕ.. забрави да напишеш, че отиваш да се развиваш.. а имаш нужда.. успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Мар 2022, 16:47

Аз на Колето отдавна не му обръщам внимание. Има си такива хора, някои им казват хипохондрици. Това си е психическо състояние. Обяснява как било блъсканица на некво техно парти и биле без маски :mhihi: Ами Коле, да не те разочаровам ама тук (България) по принцип си е така много отдавна. А некъде даже ше те бият, ако си с маска и забележи ваксинирани с по ТРИ ДОЗИ аз лично не познавам и едва ли има такива хухавелници. Па сме живи и здрави Коле още не сме умрелЕ. Така че кой се преевал - преевал, чичо Вова ни излекувА да се свети името му!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 17 Мар 2022, 1:04

Кривото на оксиморона е, че повтаря всички, които са карали делта, гама, бета и т.н. По този начин всички дето караха делтата са един вид прецакани, защото се разболяват пак сега. Е по-леко, но и тези, които не са се разболявали пак минават леко, с изключение на по-възрастните. Та аз лично взех да се чудя тоя оксиморон дали е вариант или си е нещо направо друго. Иначе не знам Маверика защо е такъв оптимист. Не ми зучи много логично. Да припомня, че с всеки изминал ден правителство ще се сваля все по-трудно, тъй като нещата стават все по-форс мажорни. Даже го обявиха го и официално де. Само трябва да направят като един вожд на юг от нас и могат да ги свалят на кукуво лято. А и за колко може да направим президентска република - няма и месец може да не отнеме. Не са казали, не са го направили.
Та да не се отклонявам от темата - нали дядо ви Гейтс каза, че ще пускат нов вирус? Това ходене на свобода е ясно, че ще е временно. Не знам защо ама усещам, че това, дето са приготвили май няма да е толкова безобидно като ковитчето. Все пак да докарат до 1 милиард населението с война няма да стане. Поне не и така, че да да може тоя милиард да я ползва след това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i N42B20AB
Мечтае да кара: хората да мислят
Детайли за колата: свежа и поддържана!

Мнение от ivoaudi » 17 Мар 2022, 1:35

Тоест, да се съгласяваме, или да лягаме и да умираме? Кое от двете?
По принцип пишеш смислено и ти бе човек, странно е как сега сгъна, дано съм те разбрал грешно. Ако ще трябва да има истински, кървави революции, редно е да има и ще ги направим!
Самозабравилите се върхушки винаги са си плащали с лихвите, тоя път няма да е различно.
9K714 OKA SS-23

ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 17 Мар 2022, 8:10

NGneer4eto написа:Кривото на оксиморона е, че повтаря всички, които са карали делта, гама, бета и т.н. По този начин всички дето караха делтата са един вид прецакани, защото се разболяват пак сега. Е по-леко, но и тези, които не са се разболявали пак....

Алоооо, я си наплискайте лицето с вода бе хора, вие не сте ли се разболявали през годините на живота си, че си броите сега колко пъти сте шмръкнали, изкашляли и т.н.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2022, 9:55

Според мен не го разбрахте. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 17 Мар 2022, 9:58

NGneer4eto написа:Кривото на оксиморона е, че повтаря всички, които са карали делта, гама, бета и т.н. По този начин всички дето караха делтата са един вид прецакани, защото се разболяват пак сега. Е по-леко, но и тези, които не са се разболявали пак минават леко, с изключение на по-възрастните. Та аз лично взех да се чудя тоя оксиморон дали е вариант или си е нещо направо друго.

"Омикрона" има същите свойства, симптоми, смъртност и като цяло всичко като на ГРИП-а. В момента единствената разлика между грип и ковид, е че второто звучи по-страшно и дава право на правителствата да си правят квото си искат.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Мар 2022, 10:53

:weed:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Мар 2022, 15:10

Във връзка с увеличения брой на заболелите от остри респираторни заболявания и грип( :mhihi: )в област Благоевград от днес обявявали епидемична обстановка. :mhihi: Спирали се планови операции и не знам си какво, щели да следят за броя отсъстващи ученици и още някакви неща.
Абе да питам, зимата на 2020-та и 2021-ва защо никой не говореше за тия неща заболели от ОРЗ и грип като до 2019-та включително няколко години поред говореха и сега пак почват? :mhihi: Мъка, мъка, мъка...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 330d
Мечтае да кара: по Аутобан
Детайли за колата: снегорин

Мнение от NGneer4eto » 17 Мар 2022, 21:18

Jorixa написа:
NGneer4eto написа:Кривото на оксиморона е, че повтаря всички, които са карали делта, гама, бета и т.н. По този начин всички дето караха делтата са един вид прецакани, защото се разболяват пак сега. Е по-леко, но и тези, които не са се разболявали пак минават леко, с изключение на по-възрастните. Та аз лично взех да се чудя тоя оксиморон дали е вариант или си е нещо направо друго.

"Омикрона" има същите свойства, симптоми, смъртност и като цяло всичко като на ГРИП-а. В момента единствената разлика между грип и ковид, е че второто звучи по-страшно и дава право на правителствата да си правят квото си искат.

Вероятно си прав. Теоретично да, но ако съдя по личния опит аз грип съм карал грип през последните 20 години точно 2 пъти. Поне със симптомите на истински грип. Иначе не е като да не е супер заразно. Не е като да мога да се опазя, тъй като кашлящи мизерници навсякъде наоколо през деня. Нямаше и мерки през годините. Но омикрона излезна и го хванах след няма и месец, въпреки, че се пазя доста. Изводи засега не искам да си правя, но едното е сезонно заболяване - трае месец-месец и половина, другото е нон-стоп цяла година. Разлика си има голяма. Ама като цяло и двете се ползват за контрол и психиране не населението. В това спор няма.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 23 Мар 2022, 7:03

E34 написа:Аз на Колето отдавна не му обръщам внимание. Има си такива хора, някои им казват хипохондрици. Това си е психическо състояние. Обяснява как било блъсканица на некво техно парти и биле без маски :mhihi: Ами Коле, да не те разочаровам ама тук (България) по принцип си е така много отдавна. А некъде даже ше те бият, ако си с маска и забележи ваксинирани с по ТРИ ДОЗИ аз лично не познавам и едва ли има такива хухавелници. Па сме живи и здрави Коле още не сме умрелЕ. Така че кой се преевал - преевал, чичо Вова ни излекувА да се свети името му!

Да. Вижда се. Нито внимание му обръщаш на Колето, нито пък ти е ясно кой е хипохондрикът в случая. Хухавелници колкото искаш навсякъде. В България при живи и здравите и където бият заради маски, починалите от ковид все още са по няколко на час. От 28 февруари до днес, тук има един. При почти двойно по-голямо население и приходящи около 20 милиона туристи между Октомври и Април. Яко сме се преевали всички тука. :mhihi: А любимият ти чичко вова само ти смени новините по канала на телевизията, която гледаш. Пък и не можеш да отидеш да му стиснеш ръката, че раша е единствената държава, в която ковид ваксинацията е задължителна. Добре, че поне тях СЗО не ги контролира. Ама нищо. Няма да се плашиш от това, че те е страх да се ваксинираш. Ако не излезе нов щам, ще си си жив и здрав. Искрено ти го пожелавам.
Другите конспиративни писаници в последните няколко мнения няма нужда и да се коментират.
А! И добре, че FaceOff ме подсети! Отивам да продължавам да се развивам. И ви оставям под контрола на СЗО. :mhihi:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Мар 2022, 9:25

Само не разбрах ако/като излезе нов щам защо да не е жив и здрав пак? Нали не си пропуснал, че за тая пандемия излезнаха всякакви нови и всеки следващ е по-слаб откъм поражения? Та следващия вече предполагам ще е такъв в който повече хора просто карат нещо като грипче. Макар то и с оня кон стана така.
Ей тука едни интересни клипове има, които Пламен е свалил от някъде си(колкото и да не се харесва той заради фанатичното му поведение понякога)и в които се задават много хубави въпроси без отговори:
https://youtu.be/5B9gGH_SEiU

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 23 Мар 2022, 11:30

Бих желал да не ми се лепят неща, които нито съм казвал, нито съм мислел.
Единствено и най-искрено съм пожелал да е жив и здрав.
Този ютюбър палячо е пълна загуба на време. Въпроси, които може да ти се струват интересни, могат да са просто сбор от думи, които само изглеждат като въпроси. Например, как мирише синьото?
Такива ги задава и той...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Мар 2022, 11:54

KoolyO написа:
E34 написа:...и забележи ваксинирани с по ТРИ ДОЗИ аз лично не познавам и едва ли има такива хухавелници. Па сме живи и здрави Коле още не сме умрелЕ. Така че кой се преевал - преевал, чичо Вова ни излекувА да се свети името му!

... Ако не излезе нов щам, ще си си жив и здрав. Искрено ти го пожелавам.

Ами не знам кое, как ти се лепи, може би си искал да го кажеш по-различно, но аз не мисля, че така написано може да се тълкува по два начина. :dunno: Явно казваш, че ако има нов щам неваксинираните няма да са ок. Другият път го прочети след като го напишеш да видиш как звучи и тогава ще видиш, че може би и синьото мирише някак(например синия фулмастер или химикал)просто трябва да се уточни кое синьо.
А тоя не задава той въпросите, въпросите се задават от другите в клипа, той просто ги пуска. Но ти си от тези, които обичат да вярват в добрите намерения на елита.
Аз обаче вярвам в ей тоя текст, който е казан в един клип преди много години и няма нищо общо с Ковида, но пък може да се обяснят някои неща:

https://www.goodreads.com/quotes/964648 ... s-a-reason
Очевидно интелигентен човек като теб мисля ще вникне написаното. :yes:
И в света е така, истинските собственици на всичко искат повече за тях и по-малко за теб. Но сложи и факта, че САЩ управляват почти целия свят, поредното доказателство е Украйна.
И само да кажа, че синьото освен миризма някаква, може да се окаже, че има някаква илюзия и не е баш синьо. Това е важния въпрос синьо ли е наистина, понеже и небето уж е синьо и категорично, но като се замислиш реално какво е и защо се вижда синьо осъзнаваш...че то не е синьо, ама изобщо не е. Просто то го виждаш като такова при определено време(климат)през определен диапазон от денонощието, при определено разстояние най-вече. :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата