Протест против високите цени 16 .04 . 2011

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Протест против високите цени 27.03.2011

Мнение от TPAKTOP » 26 Мар 2011, 22:11

Е.Димитров написа:
TPAKTOP написа:
Е.Димитров написа:
Веселин|Василев написа:Замислете се дали трябва да клатиме и бутаме ГЕРБското правителство заради боклуци като БСП и 3-ната коалиция или трябва да даваме напътствия на сегашното правителство да направи нещата както трябва и да започнат да слушат българският народ занапред!

Бе не ме интересува кой е на власт,но само да вметна некой работи по тоя въпрос,защото журналистите никога не задават правилните въпроси,а въпроса е следният,защо след като магистралите се строят с европейски пари,после ще ги дадат на концесия и некой ше се облажва,все едно ес да построят нещо и да не се даде на народа а на частник и той да си прибира печалбата,мани ги тея популистки глупотевини,аман,писнами,магистрали та магистрали,били най-важните и били всичко,то нема какво да се работи,за чии ше са ти магистралите като бензина стане 3 лева ,заплатата 400 лева,няма работа а и на всичкото отгоре до бургас некоя часна фирма ше ти прасне 20 лева тол такса...Мерси от такива магистрали

Магистралите се отдават на концесия за да се поддържат от въпросната фирма и да не бъдат в тежест на държавата за напред!

Е даде,то тогава що се плаща % от горивата за пътната мрежа,че винетките за какво са,ми данъците,бах тая държава,само на прибиране и се иска да работи,да се храни ебаси и администрацията и да си се тътрузат само администрацията безплатно по тея магистрали...

Що се плаща процент и данъци?! Щото като ти направят платената магистрала София - Бургас трябва задължително да има алтернатива за без пари! За администрацията съм съгласен че са прекалено много като цяло не само в Агенция Пътища но когато Симеон Дянков тръгне да ги съкращава пък го изкарват егати злодея! Ни тъй - ни тъй! Няма угодия!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 27 Мар 2011, 17:41

Привет, колеги :D Май съм първият докладващ, току-що се прибирам от протеста. Аз бях в групата, която тръгна от Метро на Цариградско, отбиха ни на Горубляне с обратен завой, и не ни дадоха да блокираме детелината на Тракия. След това при Експо центъра полицаите започнаха нарочно да ни разбиват на групички по 30-40 коли, а ние бяхме поне 250 коли общо. Ама ние спирахме да си ги изчакаме другите, след което започнахме да си тикаме колите пеша по Цариградско от Дружба до Плиска, правихме живи вериги в насрещното на няколко пъти, имаше скандали и щети :mhihi: . Общо взето 3 часа се влачихме до Орлов мост, там се събрахме с другите групи, окупирахме центъра, после пред парламента, после разходка до Орлов мост и обратно до колите и така.

Като цяло имаше повече хора от предния път, с по-добра организация, ушатите постоянно ни дуднеха да побързаме, ама ние им викаме че няма бензин и ще тикаме колите :mhihi: И тъй като най-вероятно пак няма да получим желаното, с нетърпение чакам следващата дата, на която съм сигурен че ще сме още повече :yes: А пък пред парламента скандирахме 'Дянков - прасе, жена ти се е*е, а ти стоиш и к*ра ми държиш' :mhihi:

Но най-хубавото е, че се забелязва пробуждане на народа, има наченки на гражданско и обществено мислене, а докато я има искрата, я има и надеждата :yes: Ще дерзаем, и някой ден съм убеден, че ще успеем :yes:

ПП: в групата имаше доста е36-ци и е39-ки, някои от тях със стикери от форума, да докладват веднага кои са, и да пращат снимките, които нащракаха :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 27 Мар 2011, 18:10

браво бе простестантите ... :mhihi: надухте ми главата 2 часа.. бензина поне стана ли 1 лв :ok:
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 27 Мар 2011, 18:14

Лудницааааааааааааа :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 27 Мар 2011, 18:16

Следващия протест, който ще бъде организиран, ще бъде в работно време и в работен ден, заявиха присъстващите.
Сетиха се :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 27 Мар 2011, 18:41

M3 E92 написа:
Следващия протест, който ще бъде организиран, ще бъде в работно време и в работен ден, заявиха присъстващите.
Сетиха се :mrgreen:

Нее според мен е по-добре през нощта....но не до много късно,че някой са на работа :mhihi: .
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 27 Мар 2011, 18:44

Аз бях на Околовръстното и Цар Борис и бях разочарован от числеността на хората, дали имаше 50-100 човека. Едно момче спря на кръстовището с колата и му прибраха документите ушатите :bang: . За около 30мин блокирахме кръстовището, но бяхме мн малко хора и беше смешна работа, полицайте колкото нас :mhihi: . След това поехме леко леко надолу по Борис и това беше, имаше и ексцесий, не без тях неможе. Чета че по източните точки на София е имало хора ,но при мен беше слаба работа, нали всеки е тарикат и неусеща. Предния път имаше повече ентусиазъм и хора. Аз бях сложил туба от бензин на тавана :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 27 Мар 2011, 18:48

Аз бях в групата на Борис и околовръстното.Първоначално блокирахме околовръстното за около час,но куките се разпищяха прекалено,задържаха един пич и накрая уж се разбрахме да тръгнем към НС,ако го пуснат.Писаха нещо,правиха и го пуснаха.Следващия час се смъквахме по борис бутайки,влачейки,почивайки :mhihi: и ни "ескортираха" до Ал.Невски.Там видяхме,че няма какво да правим и самоинциативно тръгнахме към орлов мост,като упорито се опитваха да ни попречат да стигнем,но накрая додрапахме до канала и не им оставихме избор.На самия орлов мост спряхме и позапушихме към жълтите павета и накрая направихме лека парадна обиколка по цариградското с 10км/ч.Кофти беше,че куките много успешно ни разделяха на групички и от около 100 коли на околовръстното по цариградско накрая бяхме не повече от 20-30.
Организаторите говореха следващия протест да е в делничен ден и пеша за да не могат да ни казват от къде да минаваме и какво да правим.
vankatagsi,тебе те видях с тубата,много идейно :yes:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Мар 2011, 19:07

Тая държава НИКОГА няма да се оправи :banghead: ...с такъв народ :cry:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 27 Мар 2011, 19:09

Кой беше тоз убавец дето го даваха по БТВ Новините сега в 19:00 (тъмно синьо е36 купе с предни златисти джанти) :lol: :lol: :lol: Евала му добре я развъртя :ok:
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 27 Мар 2011, 19:11

Този път полицията беше много повече организирана и по-строга, аз се скарах с тях, но успешно :D Ето една снимка и от мен
Изображение
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 27 Мар 2011, 19:12

А някой гледа ли е36цата как се върти по бтв-то :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 27 Мар 2011, 19:14

bojanov-is написа:А някой гледа ли е36цата как се върти по бтв-то :mhihi: :mhihi:

Точно за нея имах в предвид малко по нагоре :D :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 27 Мар 2011, 19:23

djkita написа:
bojanov-is написа:А някой гледа ли е36цата как се върти по бтв-то :mhihi: :mhihi:

Точно за нея имах в предвид малко по нагоре :D :D :D

А писали сме коментарите явно по едно и също време и несъм го видял ;) Иначе яко я развъртя :mhihi: :mhihi:интересно ми е дали е някой съфорумец :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 M3 Turbo
Мечтае да кара: e60 M5 е21 s54b32 turbo
Детайли за колата: s50b30 Turbo

Мнение от Alpine_Power » 27 Мар 2011, 19:28

ей ни и нас
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата