Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Top Gun Maverick написа:Честно казано не видях някой да му казва, че това е конспирация, дори Джордана.Но като писа колегата къде били болните и как здрави умирали, аз все още не познавам човек, който да има загинал близък или да има познат, който да има загинал близък. Единственият, който знам със сигурност, че го хвана корона след като влезе в болницата с диабет и бая други заболявания свързани със сърце и т.н. беше на 69 години и 160 кила някъде като в последните години презскочи трапа няколко пъти. Влезе без Ковид, там го хвана и за няколко дена тоя Ковид се развил и почина. То го бях споменал де. От друга страна знам за няколко починали, които си отидоха и се опитваха да ги пишат Ковид по думи на техни роднини.
И сега не обяснявам колко е ала-бала всичко, просто 1:1 това съм видял, другите неща са от медиите, които неща повтаря всеки.
Сега по радиото казаха, че от Гугъл дали изявление как най-търсената дума за 2020 в БГ е коронавируса като най-много са търсили това и всички производни неща от сорта симптоми, мерки, маски, последствията върху нашия живот и все такива не психиращи неща. Най-търсената личност в Гугъл за 2020 е Васил Божков, след това Тръмп, Байдън и Ким Чен Ун.
Викате психоза нямало...
Ето имаш познат, на който е загинал близък - както писах и преди, приятел здрав, прав на 32 години се рязболя, разви пневмония и за общо 15 дни почина ОТ коронавирус или както вече го наричат лекарите -" ковид пневмония"
Ако ти се гледат умрели, мога да ти кажа, от къде изписват най-много трупове. Също местата за болни от ковид се знаят и който не е влизал не знае какъв кошмар е. Там също може да идеш да провериш. Той нали един колега то тук е пускал проби от банани на ПСР, така че ето как може да ти дадат достъп.
И пак да кажа - аз съм от тези които на ден се срещат с поне 20-30 човека, та не съм се скатал. Приел съм че ще го мина по някаква форма и си работя. Само че не съм си заврял главата в пясъка и да се самозалъгвам с глупости.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Радвам се за теб, че бях почнал да се притеснявам вече да не се криеш.
Поне си проумял, че ще го изкараш под някаква форма защото много хора се самозалъгват, че като се пазят и няма да ги хване. На ден сигурно 100 човека ми минават през колата без да преувеличавам, пипам пари, маска не слагам и за една секунда, освен ако не влизам в магазин или нещо да не стряскам народа. Половината пътуващи и те са без маски, но го имам като лично убеждение, а не като липса на отговорност, понеже никой нищо не доказа за тия маски, а моето е, че с маска мога по-скоро да се разболея. Не се имам за терминатор или нещо, нито имам вируса за конспирация и не мисля, че някой тук го има или поне не вярва твърдо в това защото дори да е изкуствен, ние няма как да знаем.
Със сигурност обаче дори без конспирация, този вирус се превърна в една огромна спекулация, което и сляп няма да отрече. Спекулация във всеки един аспект на живота.
П.п: И аз знам къде има умрели бол, ама кой от какво точно не вярвам защото и там спекулират, та на никой за нищо не вярвам. Иначе медицински лица са ми казвали как се усложняват някои, други обаче са ми казвали как е не майтапчийски, но вирус като вирус и както се внимава
с другите така и с тоя. Това последното по повод, че написа как вярваш на лекари или предпочиташ на тях. Аз и на тях не вярвам защото хора способни да те приспят и срежат уж, че нещо са ти ровили, а те само те зашиват, понеже са направили всичко без да е нужно само за да изпишат пари по здравна каса...

Със сигурност обаче дори без конспирация, този вирус се превърна в една огромна спекулация, което и сляп няма да отрече. Спекулация във всеки един аспект на живота.
П.п: И аз знам къде има умрели бол, ама кой от какво точно не вярвам защото и там спекулират, та на никой за нищо не вярвам. Иначе медицински лица са ми казвали как се усложняват някои, други обаче са ми казвали как е не майтапчийски, но вирус като вирус и както се внимава
с другите така и с тоя. Това последното по повод, че написа как вярваш на лекари или предпочиташ на тях. Аз и на тях не вярвам защото хора способни да те приспят и срежат уж, че нещо са ти ровили, а те само те зашиват, понеже са направили всичко без да е нужно само за да изпишат пари по здравна каса...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В случай, че не си чел в тази тема или не си ходил до голяма болница - навсякъде е препълнено с болни от остра пневмония и толкова препълнено не е било никога, нито някога е имало толкова пневмония, и цитирани от вирус и водещи до смърт. Това е като да се тресне човек с кола, да умре и да започне да се обяснява, че е умрял не заради катастрофа, а от сили на претоварване, защото тялот не е било достатъчно тренирано на претоварване.
А колкото по-късно се разболееш, толкова по-вероятно е да се мине леко или просто да има кой да те лекува или междувременно да е открита ефективна ваксина.
А колкото по-късно се разболееш, толкова по-вероятно е да се мине леко или просто да има кой да те лекува или междувременно да е открита ефективна ваксина.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
don_gori написа:Жалко е но същите хора, които сега разправят че вируса не бил толкова страшен и че е нормално здрави хора да си отидат, Март-Април месец се смееха и питаха къде са болните от вируса. След това като положението започна да се сговнясва, същите започнаха да ги виждат тея болните но пък всеки го карал супер леко и било просто "грипче". Сега като се видя и другата страна на вируса(с много болни и смъртни случай), започнаха да познават много здрави хора на по 35 отишли си от едни грипчеВерно трябва ножа да опре до гърлото, човек да преосмисли малко нещата
После обикновено на същите хора докторите са им виновни

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
acho.rs написа:В случай, че не си чел в тази тема или не си ходил до голяма болница - навсякъде е препълнено с болни от остра пневмония и толкова препълнено не е било никога, нито някога е имало толкова пневмония, и цитирани от вирус и водещи до смърт. Това е като да се тресне човек с кола, да умре и да започне да се обяснява, че е умрял не заради катастрофа, а от сили на претоварване, защото тялот не е било достатъчно тренирано на претоварване.
Болниците са пълни,защото за 30години много белодробни болници се закриха и не само белодробни,няма болници,няма персонал..оттам идва проблема с вируса.Тук в Тревненския балкан има запустяла болница за 700 човека,над Своге същата работа и още и още.
Слаба ни е системата,нищо че Боко казва че мерките дали резултат????по 4000 новозаразени...смях
- TNT
- младши ентусиаст
-
Те нашите нещо леглата ги броят грешно. Щото излизат как някъде се водят 15 легла примерно, ама нито апаратура има там, нито кислород има там, нито персонал. Ми то и в Икеа има легла
Те сигурно и тях броят.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
TNT написа:Те нашите нещо леглата ги броят грешно. Щото излизат как някъде се водят 15 легла примерно, ама нито апаратура има там, нито кислород има там, нито персонал. Ми то и в Икеа има леглаТе сигурно и тях броят.
Точно така е...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Днес говоря с един познат военен и вика как чул Каракачанов да казва, че ги били тествали за коронавирус всичките и взе да се смее като казва, че тях никой не ги е тествал, ама ги водят тествани. Явно вика пак са обрали някой лев от тия тестове и взе да разправя за ваксините. Имало предварително проучване сред тях и от неговата рота, която е 36 човека само един изявил желание да се ваксинира, ама те му скочили всичките да му обясняват да не е луд и т.н. и онзи и той се отказал, та засега са 36 на 0.
Сред полицаите общо 11 000 са заявили желание да се ваксинират от около 40 000.
Най-интересното обаче идва сред докторите Джордане.
Оказало се, че сред тях имало ожесточени спорове дали да се ваксинират или не, но цифри засега не съобщават, защо ли?
Да не изкарат сега, че всички нежелаещи да се ваксинират доктори ще се водят преболедували и да оставят някакъв мизерен процент не желаещи, които нямат анти-тела, колкото да не бие на очи? 

Сред полицаите общо 11 000 са заявили желание да се ваксинират от около 40 000.
Най-интересното обаче идва сред докторите Джордане.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Барман, таксиджия и фризьорка. Но ако при последните може да чуеш само клюки от жени, то при бармани и при нас нещата са неописуеми. Не можеш да си представиш на колко хора историите и проблемите съм изслушал и дал мнение ако ми искат. При барманите в дискотеките няма такова нещо защото е много шумно, може би в по-тихите, но те в БГ много не виреят.
Някак се отпускат в таксито, пък и сигурно ги предразполагам.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За докторята няма и да чуете цифра на ваксинираните според мен . Аз доктор не съм чул да заяви желание за ваксина , даже наопаки говорят . От няколко месеца ги разпитвам уж случайно да видя накъде е работата . Само по телевизията може да се чуят такива високопарни лозунги "всеки ваксиниран доктор пирон в ковчега на вируса " 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Барман, таксиджия и фризьорка. Но ако при последните може да чуеш само клюки от жени, то при бармани и при нас нещата са неописуеми. Не можеш да си представиш на колко хора историите и проблемите съм изслушал и дал мнение ако ми искат. При барманите в дискотеките няма такова нещо защото е много шумно, може би в по-тихите, но те в БГ много не виреят.
Сигурно има такива хора, за каквито говориш, но аз лично дори не мога да си представя да тръгна да разказвам каквото и да е на бакшиша, още по-малко за някакви проблеми, че и съвет да му искам..
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами някои почват от раз без да те познават ако са пийнали, а други като са ти редовни клиенти, което го няма в много голям град, но това далеч не са всички хора. Пък и в някои случаи като виждаш особено разстроена жена, бягаща дори от някого...ама да оставим сега бакшишите. 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
За Pfizer и BioNTech
https://www.rtl.be/info/monde/europe/le ... 64523.aspx
https://www.rtl.be/info/monde/europe/le ... 64523.aspx
- TNT
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:Top Gun Maverick написа:Барман, таксиджия и фризьорка. Но ако при последните може да чуеш само клюки от жени, то при бармани и при нас нещата са неописуеми. Не можеш да си представиш на колко хора историите и проблемите съм изслушал и дал мнение ако ми искат. При барманите в дискотеките няма такова нещо защото е много шумно, може би в по-тихите, но те в БГ много не виреят.
Сигурно има такива хора, за каквито говориш, но аз лично дори не мога да си представя да тръгна да разказвам каквото и да е на бакшиша, още по-малко за някакви проблеми, че и съвет да му искам..
Зависи колко си я закъсал