Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 30 Юли 2008, 12:31

stef-- написа:
Стани написа:
stef-- написа:дифчо бе, дифчо!!! Само името казваш и ти става ясно :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ти много не се обаждай!

Тоя па космонавта :help: :help: :help:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 31 Юли 2008, 7:02

bavareca_86 написа:борко тез да ги пуснеш покрай бунгалата на ахтопол :mhihi:

Oт тази тема,която 90% е за бисерите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=60
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Ох, на баба!
Аватар

...

Мнение от bavareca_86 » 31 Юли 2008, 9:41

Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: ...

Мнение от SKISA » 31 Юли 2008, 9:43

bavareca_86 написа:
Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.

ако некой ми преведе думите зад цифрите ше съм благодарен!!! че нещо изоставам със сленга ....

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 31 Юли 2008, 10:37

SKISA написа:
bavareca_86 написа:

ако некой ми преведе думите зад цифрите ше съм благодарен!!! че нещо изоставам със сленга ....

Който е играл Старкрафт знае :)

Аватар

Мнение от SKISA » 31 Юли 2008, 10:41

BMWALPINA написа:
SKISA написа:
bavareca_86 написа:

а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 31 Юли 2008, 10:55

SKISA написа:
BMWALPINA написа:
SKISA написа:
bavareca_86 написа:

а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
бате а сега ти сам се пусна у бисерите :mhihi: :mhihi:
тва не го тийте :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 31 Юли 2008, 15:21

SKISA написа:а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah:

Колега, предлагам ти да ни спестиш труда и всичките си мнения да ги публикуваш направо в тази тема, пък да слагаш линк към темата, за която се отнасят. Ние ще те разберем. :mhihi:

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне :mhihi:

Tя цялата тема си е за тук. Но това, без алкохол :mhihi: :mhihi: :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 31 Юли 2008, 23:00

SKISA написа:
BMWALPINA написа:
SKISA написа:
bavareca_86 написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Леле ще умра от смях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Юли 2008, 23:36

Azrail написа:Най-интересното е, че всички теми трябва да са заключени...

май от толкова модване е му е станал навик да слага на всичко катанеца :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 01 Авг 2008, 0:30

Ще те замодвам аз тебе... Я ходи прочети правилата първо, ела тогава да пишеш пак. Да не говорим, че още при регистрация си цъкнал "прочел съм и съм запознат с правилата на форума"... Аааа-ма-ха.
Ако още се чудиш за какво говоря, ще дам цитат от Правилата, т.3:
Код: Избери целия код
Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие.

* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).

И затова се замислям, защото лично съм проверявал в мод панела всички теми и всички излизат заключени... И ето че от време на време се появява някакъв призрак, който изравя призрачна тема... И то от 2004та... Това да искаш, дота трудно ще го направиш.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Авг 2008, 8:23

:OT: :OT: :OT: Азраиле не съм искал да се заяждам просто това изречение казано от теб звучи доста комично и затова е тук
Извинявам се за оффтопика и на теб ти се извинявам ако съм те засегнал но просто си беше весело независимо от коя тема е, като единичен пост.

ПС по късно можеш да затриеш този пост
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 8:27

\MITETO\ DSB написа:
SKISA написа:
BMWALPINA написа:
SKISA написа:
bavareca_86 написа:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Леле ще умра от смях.

е ми аз си мислим ,че съм у форум за БМВ-та!! ;) не за комп-игри!! и понеже повечето тука сме некви бабаити-нали караме БМВ-та и си викам-тия са се били-даже щех да питам за куки,арести...!!! от де ад ви знам ,че висите по нощите да цъкате с мишките ,та ча и благодарности си изразявате по нета... :mhihi: :mhihi: смех голем-и аз се смех после,но тва ми беше първата мисъл!!! даже реших,че на мутрата се вика зигота,щото тва нали е първичната клетка,от която се ражда човека и викам си-щото има най-малко мозък!! а бе ебати асоциацията напраих...!!! спирам да коментирам ,че па ше заключат темата с бисерите лошите батковци-модове и треа да си берем срама...!!! радвам се ,че ви забавлявам-в крайна сметка и тва е ,заради което си пишем... :winky:
Последна промяна SKISA на 01 Авг 2008, 9:19, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Авг 2008, 9:12

SKISA написа:даже реших,че на мутрата се вика зигота,щото тва нали е първичната клетка,от каято се ражда човека и викам си-щото има най-малко мозък!!

аааааааа неееееееее :mhihi:

Половин час хълцаме в офиса бе :mhihi:

Тука най-слабите вече ги доубиват, да не се мъчат :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Авг 2008, 23:40

t060 написа:
SKISA написа:...

RESPECT

by t060

Присмял се хърбел на щърбел бате...като ти чета след всеки пост тоя респект бай тошо се съдирам от смях... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата