Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
stef-- написа:Стани написа:stef-- написа:дифчо бе, дифчо!!! Само името казваш и ти става ясно![]()
![]()
![]()
Ти много не се обаждай!
Тоя па космонавта![]()
![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bavareca_86 написа:борко тез да ги пуснеш покрай бунгалата на ахтопол
Oт тази тема,която 90% е за бисерите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=60

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: ...
bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
ако некой ми преведе думите зад цифрите ше съм благодарен!!! че нещо изоставам със сленга ....
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SKISA написа:bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
ако некой ми преведе думите зад цифрите ше съм благодарен!!! че нещо изоставам със сленга ....
Който е играл Старкрафт знае

- SKISA
-
-
BMWALPINA написа:SKISA написа:bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
бате а сега ти сам се пусна у бисеритеSKISA написа:BMWALPINA написа:SKISA написа:bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

тва не го тийте

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
SKISA написа:а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Колега, предлагам ти да ни спестиш труда и всичките си мнения да ги публикуваш направо в тази тема, пък да слагаш линк към темата, за която се отнасят. Ние ще те разберем.

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне
Tя цялата тема си е за тук. Но това, без алкохол

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
SKISA написа:BMWALPINA написа:SKISA написа:bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
а аз със сичкия си акъл реших ,че са му дошли мутри с 6 кучета , 2 зиготи и 4-5 бивши морски пехотинци и да го изръшкат и колегите са дошли с работниците си от обектите да го спасят!!!!!ебати света живеем!!! вие не сте у ред!!! виртуално ше се възпроизвеждате вече....!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Azrail написа:Най-интересното е, че всички теми трябва да са заключени...
май от толкова модване е му е станал навик да слага на всичко катанеца

- Azrail
- UFO Pilot
-
Ще те замодвам аз тебе... Я ходи прочети правилата първо, ела тогава да пишеш пак. Да не говорим, че още при регистрация си цъкнал "прочел съм и съм запознат с правилата на форума"... Аааа-ма-ха.
Ако още се чудиш за какво говоря, ще дам цитат от Правилата, т.3:
И затова се замислям, защото лично съм проверявал в мод панела всички теми и всички излизат заключени... И ето че от време на време се появява някакъв призрак, който изравя призрачна тема... И то от 2004та... Това да искаш, дота трудно ще го направиш.
Ако още се чудиш за какво говоря, ще дам цитат от Правилата, т.3:
- Код: Избери целия код
Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
И затова се замислям, защото лично съм проверявал в мод панела всички теми и всички излизат заключени... И ето че от време на време се появява някакъв призрак, който изравя призрачна тема... И то от 2004та... Това да искаш, дота трудно ще го направиш.
MORE BEER!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили

Извинявам се за оффтопика и на теб ти се извинявам ако съм те засегнал но просто си беше весело независимо от коя тема е, като единичен пост.
ПС по късно можеш да затриеш този пост

- SKISA
-
-
\MITETO\ DSB написа:SKISA написа:BMWALPINA написа:SKISA написа:bavareca_86 написа:Tano написа:Ванчо и Спудера са дощли в последния момент с работниците и са го отървали от ръша на 6 кучета, 2 зилота и 4-5 марина.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле ще умра от смях.
е ми аз си мислим ,че съм у форум за БМВ-та!!

Последна промяна SKISA на 01 Авг 2008, 9:19, променена общо 1 път
SKISA написа:даже реших,че на мутрата се вика зигота,щото тва нали е първичната клетка,от каято се ражда човека и викам си-щото има най-малко мозък!!
аааааааа неееееееее

Половин час хълцаме в офиса бе

Тука най-слабите вече ги доубиват, да не се мъчат

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
t060 написа:SKISA написа:...
RESPECT
by t060
Присмял се хърбел на щърбел бате...като ти чета след всеки пост тоя респект бай тошо се съдирам от смях...