Какво да правим, когато започне война?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Какво да правим, ако започне война?

Мнение от BMW_POWER » 07 Сеп 2016, 22:38

Алоу, спамърите, оцвъкали сте всички теми с безумните си коментари, нямащи нищо общо със заглавията. Направете си една тема само за вас двамата и си обсъждайте. 25-та година няма да ви помогне ни най-малко, когато "мигрантите" извадят оръжието от джамиите. Нито някой с фамилия "Смит" или който и да е. Успокойте топката!

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 07 Сеп 2016, 22:41

Интересно ми стана, колко от вас притежават оръжие в момента? Все пак темата е "Какво да правим, ако започне война?". Едно от основните предимства за оцеляване при конфликт си е оръжието...Та?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 07 Сеп 2016, 23:17

Phil написа:Интересно ми стана, колко от вас притежават оръжие в момента? Все пак темата е "Какво да правим, ако започне война?". Едно от основните предимства за оцеляване при конфликт си е оръжието...Та?

За какво оръжие говориш
Нож
пистолет
бухалка
мачете
лък/арбалет
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 08 Сеп 2016, 0:02

Пресни, пресни, изберете българското :mhihi: :mhihi:

Изображение
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 08 Сеп 2016, 8:43

N.Mihaylovski написа:
Phil написа:Интересно ми стана, колко от вас притежават оръжие в момента? Все пак темата е "Какво да правим, ако започне война?". Едно от основните предимства за оцеляване при конфликт си е оръжието...Та?

За какво оръжие говориш
Нож
пистолет
бухалка
мачете
лък/арбалет

За огнестрелно или лък/арбалет. Някак си не е сериозно да се включиш в престрелка с нож :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2016, 9:12

Имам харпун ама сега като взех да събирам багажа за море се оказа, че не помня къде съм му сложил ластиците. Въобще лошо поддържам бойната готовност. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 08 Сеп 2016, 10:52

bum_bum написа:Имам харпун ама сега като взех да събирам багажа за море се оказа, че не помня къде съм му сложил ластиците. Въобще лошо поддържам бойната готовност. :mhihi:

Несериозна работа :mhihi: Имаш до 15.10, за да се поправиш, че след това лошо :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от DaGa » 08 Сеп 2016, 11:27

Абе бъзикате се вие, ама тоя действително след 15.10 ако ги пусне хич няма да ни е до смях

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 09 Сеп 2016, 9:40

Няма да посмее да ги пусне масово, но ще пуска конторлирано порции, за да демонстрира, че е сериозен. Турция също има какво да губи от влошаване на отношенията с ЕС. Те може и да се сдобриха с императора в Москва (макар да ми се струва, че е повече поза за туризма, че и в двете страни недоволстват), но да си в изолация от САЩ и ЕС не е оферта, дори за Турция и добрите им връзки с арабите.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Сеп 2016, 16:25

Ако ги пусне на ачика ще загуби пръчката с която рекетира , така че това няма да се случи но ще нагнетява напрежение под предлог че не може да ги удържи . Ако имаме достатъчно твърда позиция и границата се пази няма как да ескалира тоя проблем .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Сеп 2016, 19:53

... аз имам доста. и практикувам редовно... научил съм и семейството на основни положения и практики...

но да се върнем на темата - ако нещо стане - единствения шанс е да се съберете и да се покриете някъде из горите и да имате умения и снаряжение за оцеляване.

аз имам малък неприкосновен запас от храна, вода, гориво, аптечка, два снопа с оръжие- тези които ще вземеме и тези които ще оставиме ... и план с приятелите ми които живеят в околията къде да се събереме със семействата си ако нещо се случи. нещата сме ги смятали за гражданска война разбира се - не за официална война- това ако стане... шансовете ни да оцелееме са още по-нищожни...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Сеп 2016, 20:25

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 09 Сеп 2016, 21:17

alx написа:

... аз имам доста. и практикувам редовно... научил съм и семейството на основни положения и практики...

но да се върнем на темата - ако нещо стане - единствения шанс е да се съберете и да се покриете някъде из горите и да имате умения и снаряжение за оцеляване.

аз имам малък неприкосновен запас от храна, вода, гориво, аптечка, два снопа с оръжие- тези които ще вземеме и тези които ще оставиме ... и план с приятелите ми които живеят в околията къде да се събереме със семействата си ако нещо се случи. нещата сме ги смятали за гражданска война разбира се - не за официална война- това ако стане... шансовете ни да оцелееме са още по-нищожни...

Ти явно си от малкото хора, които са подготвени. Наскоро имаше една подобна тема, която мистериозно изчезна :mhihi: и там бях споменал за една поредица - Doomsday preppers. Общо взето повечето хора, които даваха там имаха подобна подготовка, като твоята. Запас от храна и вода (ама мнооооого), запас от гориво и някакъв safehouse, който е in the middle of nowhere.
Хората даже си правеха сухи тренировки за евакуация от града.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Сеп 2016, 21:34

Ключа е да не си сам в подобна ситуация, а да си част от някаква общност.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 09 Сеп 2016, 21:36

Elesar74 написа:Ключа е да не си сам в подобна ситуация, а да си част от някаква общност.
На следващия дом съвет почвам с ацитациите...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата