Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
drevnia написа:Petrolhead написа:още малко фейкове от тази сутрин.
украинците сами са си хвърлили ракета искандер по ЖП гарата в крематорск.
внимавайте със снимките, фейкът е много добре направен и не е подходящ за чувствителни
https://www.pravda.com.ua/news/2022/04/8/7338073/?fbclid=IwAR37zbAOzZhg0rkP2y6Cn-nHc7cmN-ibO1PKR2MSf_IoA4VzqkYsCAJpIm4
Степане осъзнай се.
Атака с точка-у по гарата на Краматорск. Укрите се опитват да изкарат руснаците виновни отново, но не им се получава. Арестович (министъра на пропагандата Smile ) твърди, че ракетата е искандер. Снимките говорят друго обаче
https://t.me/warfakes/2051
степане я виж се и тука какви сте https://t.me/swodki/63148
Даже и от каква посока е стреляно ( югозапад), а там са предимно ВСУ . Не падат от Марс, има достатъчно военни експерти и от двете страни дет знаят и кътните зъби на оръжията си .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да попитам.
Какво стана с онзи преговарящ от украинска страна, който беше арестуван от украинците и екзекутиран от тях.
Какво се каза за него, предател ли е бил, стори ми се, че някъде чух, че май не бил предател и бил посмъртно произведен в герой.
В крайна сметка какво се оказа?
Какво стана с онзи преговарящ от украинска страна, който беше арестуван от украинците и екзекутиран от тях.
Какво се каза за него, предател ли е бил, стори ми се, че някъде чух, че май не бил предател и бил посмъртно произведен в герой.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Това обяснява много неща, за това какви са хората от едната страна и какви "мудаки" са от другата:arrow:
https://www.youtube.com/watch?v=Mg5bM4qhkOo
Който разбрал-разбрал...
Да се надяваме, че поне не са ги разстреляли, малоумните украински говеда...
https://www.youtube.com/watch?v=Mg5bM4qhkOo
Който разбрал-разбрал...
Да се надяваме, че поне не са ги разстреляли, малоумните украински говеда...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Е.Димитров написа:Само да попитам.
Collateral damage се оказа...
Ако разбереш нещо за свалените румънски Миг и хеликоптер, пиши тука....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мамито им американски и нашия "елит".
Няма нормален народ и човек да иска война, мръсните и алчни богати олигарси и продажни политически к**ва искат да богатеят през трупове...
Няма нормален народ и човек да иска война, мръсните и алчни богати олигарси и продажни политически к**ва искат да богатеят през трупове...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Petrolhead
- Потребител
-
Още сутринта ви казах че е фейк и че украинците се избиват сами.
Сега може ли някой да ми каже, какво ще правим когато победи Московия?
Още никой не ми е отговорил
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Petrolhead написа:Още сутринта ви казах че е фейк и че украинците се избиват сами.
На хохльовците ще им сведат какво и що , не знам ти що се интересуваш едва ли не от тебе искат нещо да правиш

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Petrolhead
- Потребител
-
Съдържателни отговори.
На Данчо пак не му разбирам
На Данчо пак не му разбирам
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
да, ще го с държаш
ахмат - сила!

ахмат - сила!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Petrolhead написа:Още сутринта ви казах че е фейк и че украинците се избиват сами.
Хубав въпрос. Аз щях да питам същото само че ако Украинските военни удържат и победят . Така или иначе нищо няма да е същото, но все пак какво ще последва .
Едно е ясно и да победи и да загуби путягата няма да го бъде след това. Половин България ще скърби...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Тук призовавам(за десети път) всички колеги, които страстно желаят да и се разкаже играта на Русия- Спрете да мечтаете! Това просто няма как да се случи... По-добре почнете да мислите:
1. Къде е България в тази война!? Това наша война ли е, необходимо ли да се намесваме индиректно!?
2. НА НАС как ще ни се отрази тази война, а не на Русия!
Незнам защо си правя труда, още...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Grozdanoff написа:Незнам защо си правя труда, още...
По-добре недей, моля те!

- Petrolhead
- Потребител
-
Тъй като директен отговор явно няма да получа, използвайки вашите думи ще опитам да формулирам такъв.
1. Москва печели, Украйна подписва капитулация. България гризва дървото заради санкциите, пратените каски и като цяло слабите управляващи
2. Украйна печели, Путин умира в кенефа, САЩ стават императори на света. България гризва дървото, защото губи най-ценния си съюзник, братята московци. Но това е малко вероятно, защото ако Путин тръгне да губи ще пусне всичките сто милиона ядрени бомби и всички ще умрем. България пак гризва дървото
Кажете дали пропускам нещо
1. Москва печели, Украйна подписва капитулация. България гризва дървото заради санкциите, пратените каски и като цяло слабите управляващи
2. Украйна печели, Путин умира в кенефа, САЩ стават императори на света. България гризва дървото, защото губи най-ценния си съюзник, братята московци. Но това е малко вероятно, защото ако Путин тръгне да губи ще пусне всичките сто милиона ядрени бомби и всички ще умрем. България пак гризва дървото
Кажете дали пропускам нещо
Хелс Гелето, кажи на децата, защо не трябва да пипат или настъпват това зеленото, дето е на снимката. Масово разхвърляно след остсъплението на урките