Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от c04 » 25 Ное 2020, 11:59

Тъкмо да почна фитнес и то... еми съдба :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2020, 12:07

Народа е прекалено прост просто. Познавам хора без обоняние, които си обикалят в магазините без маски :dunno: :ok: А за Нова година ми казаха 170лв куверт за някъв ресторант, така че предполагам са им обещали всичко да е отворено.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 25 Ное 2020, 12:21

силно подозирам че това ще продължи до март ама за даскалето в градините е супер

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2020, 12:24

streetz написа:Който е с малки деца голям уй го чака тия 3 седмици. Аз поне мога да съм вкъщи и пак не ми го побира главата как ще работя и ще гледам 3 годишно, правещо поразии нонстоп, а за хората, които трябва да ходят на работа дори не мога да си представя как ще се справят.

А представи си първокласник с онлайн уроци и покрай него още едно на 2.5 години...
Дори да си вкъщи как ще гледаш и двете?
Не ми се мисли за тия дето са 7-ми или 12-ти клас и им предстои кандидатстване...
Тия малоумници просто еб@ха майката на всичко...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Ное 2020, 12:29

drifty написа:
slatanic написа:Сега ако кажеш,че са ти дали тая диагноза в Токуда и при определен лекар мисля да ходя да го линчуваме. :mhihi: Така за спорта,че го играх и аз миналата година тоя филм... :mhihi:

Хаха, не. Всъщност отидох в болницата тук В Търново с оплаквания, които ме преследват от 4-5 години вече и след 15 специалиста никой нищо .. та напрежение в коремната област, точно под гърдите + още доста неща свързани с нередовен стомах и черва, та влязох в болница и след гастроскопия лекарката ми каза, че имам малка херния и общо взето ме приключи с вдигане на тежести до де съм жив :D. Та така се озовах в София при доц. Атанасов, който отхвърли диагнозата :OT:

Сега покрай цялата тая работа с пандемията да ви кажа хич не ми се припарва до болница, въпреки, че така и не реших въпросните проблеми, макар и да имам някакъв малък напредък през годините.

Почти съм сигурен, че е някакъв гастрит.
Опитай с ранитидин от 150 или фамотидин, само една таблетка и вероятно ще ти мине.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Мнение от choio » 25 Ное 2020, 12:37

drago_pavlov написа:
streetz написа:Който е с малки деца голям уй го чака тия 3 седмици. Аз поне мога да съм вкъщи и пак не ми го побира главата как ще работя и ще гледам 3 годишно, правещо поразии нонстоп, а за хората, които трябва да ходят на работа дори не мога да си представя как ще се справят.

А представи си първокласник с онлайн уроци и покрай него още едно на 2.5 години...
Не ми се мисли за тия дето са 7-ми или 12-ти клас и им предстои кандидатстване...

Аз съм точно в същия диапазон две алтави едното на 2,9 другото на 6 ....страхотно ще си прекараме ...ма важното е че сега всички ще се спасят,и няма да умират повече хора,и след 3 седмици ни вирус ни нищо нема да има само напред и нагоре :mhihi: :mhihi: По коледа стават чудеса явно след 21 декември нема да заразява ковидий :paranoid:
Последна промяна choio на 25 Ное 2020, 12:40, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2020, 12:39

c04 написа:Тъкмо да почна фитнес и то... еми съдба :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахаха :lol: :ok:
Е. Димитров, тея без рецепта може ли да се пият, че аз на 100 про имам гастрит.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 25 Ное 2020, 12:40

Е.Димитров написа:Почти съм сигурен, че е някакъв гастрит.
Опитай с ранитидин от 150 или фамотидин, само една таблетка и вероятно ще ти мине.

ранитидин е спрян от производство и продажба в БГ, фамотидина и др. не вършат работа както ранитидина (поне при мен)
забравих за зантака, но и него спряха.
Последна промяна andy на 25 Ное 2020, 12:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2020, 12:42

choio написа:
drago_pavlov написа:

Аз съм точно в същия диапазон две алтави едното на 2,9 другото на 6 ....страхотно ще си прекараме ...ма важното е че сега всички ще се спасят,и няма да умират повече хора,и след 3 седмици ни вирус ни нищо нема да има само напред и нагоре :mhihi: :mhihi: По коледа стават чудеса явно след 21 декември нема да заразява ковидий :paranoid:

Пичове, един сериозен въпрос. На лекарите кой им гледа децата ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 25 Ное 2020, 12:44

andy написа:

ранитидин е спрян от производство и продажба в БГ, фамотидина и др. не вършат работа както ранитидина (поне при мен)

Имаше добър заместител, но се даваше само с рецепта, ще проверя довечера как се казваше и ще докладвам, но аптекаря (този е луд по темата за съставки на лекарства :mhihi: ) твърдеше че съставките са на 99% еднакви.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 25 Ное 2020, 12:47

Добавих го но и той е спрян. - Зантак
Няма друго лекарство да съдържа ранитидин и да се продава в БГ.
В Турция бол

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Ное 2020, 12:50

ivanski_2 написа:
andy написа:

Имаше добър заместител, но се даваше само с рецепта, ще проверя довечера как се казваше и ще докладвам, но аптекаря (този е луд по темата за съставки на лекарства :mhihi: ) твърдеше че съставките са на 99% еднакви.
Да не е това?
https://apteka.puls.bg/bg/hranosmilatel ... x-28-34100
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 25 Ное 2020, 12:51

5 гастроентеролога да не са го решили тоя проблем, бахти и гастрита ..

Тия лекарства до колкото гледах са с рецепти, аз личната не мога да се свържа с нея от месеци.

PS. от горния линк : Гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ)
:D :D :D :OT:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Ное 2020, 13:22

Фамотидина мисля, не е с рецепта, но винаги трябва консултация с лекар или фармацевт.
Ранитидина наистина го спряха и аз и аз си взех фамотидин, Наистина, не е като ранитидина, но аз го пия много рядко, когато имам такива болки.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 25 Ное 2020, 13:26

TNT написа:
choio написа:
drago_pavlov написа:

Пичове, един сериозен въпрос. На лекарите кой им гледа децата ?

Пич, на лекарите им дават по 1000 лв на месец от март насам.
С тоя стимул всичко живо иска да е на първа линия - скоро ще напълнят и ветеринарните клиники с болни от Ковид.
Кихнеш, пръднеш и айде с ковид си, а аз съм на първа линия. Да не говорим с какви са пълни болниците, но са писани с ковид, че пътеката е най-скъпа...
А ако аз не ходя на работа откъде ще дойдат парите за лекарите и пътеките?

Главата си залагам, че ако от ЕС кажат "отпускаме пари на база кой най-добре овладява пандемията" за една седмица ще преборим ковида, ще опразним болниците и няма да имаме нито един нов случай до следващата Коледа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата