BiteFight - коментари, стратегия и помощ.
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nightmare написа:Ами ако искате можем да се понапънем ама трябва всички заедно.26 бона не са малко ама за 2-3 дена максимум се събират9 човека сме все пак
Ako ще събираме кинтите казвайте- мотат ми се около 2000 в момента и ще ги дам веднага. Решавайте, че нещо са ме метнали едни по-яки от мен и не се знае докога ще имам стотинки...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе, много смело ги държите тия пари у вас. Как не са ви надушили хиените?
Аз задържам пари само когато събирам за ъпгрейд. Иначе съм все около 200-250. То не, че някой ме напада, ама аз дасъм си сигурен
А ако решите да турим по едни 2000 казвайте и да събера за една нощ и да ги даря. Но май 2,9773333333333333333333333333333 на човек ще трябва да дадем. Тези с по-високо ниво ще ги съберем, но Стефчо например не е влизал от доста време, и сега трябва да наваксва с изоставането. Решавайте!!! Аз мога да спра за малко с развитието си и да давам всички пари в Клана. И без това ми е страшно скучно, никой не ме напада(изключвам камикадзетата 1-во ниво).

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз на лов вече пускам само по 10 минути или максимум 20,за 10 минути събирам по 3-4 точки опит и 300 и нещо месо,ма има и кофти момент,когаот чакам 10 минути и ми пише,че съм си одарил главата в няква лампа и 10 минути съм лежал 

Tux0 Ca !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
TheBoss написа:... Стефчо например не е влизал от доста време, и сега трябва да наваксва с изоставането. ...
Ми на моренце бях и сега верно съм доста назад

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Ловът ви води в голям град. Плячкосахте 417.95 кг месо, 417.95 злато и спечелихте 5 точки опит!
хаха за 10 минути лов,тва ми е новият рекорд

Tux0 Ca !

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
SpUd3r написа:Ловът ви води в голям град. Плячкосахте 417.95 кг месо, 417.95 злато и спечелихте 5 точки опит!
на мене рекорда ми е за два часа:
Ловът ви води в Малко селище.Плячкосахте 71.81 кг месо,71.81 злато и 1 точки опит.

преди за 10мин печелих 567 злато и 6 точки опит

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Stanchev написа:на мен ми стана скучна тая игра, та скоро мога да предоставя моя ник на някой ентусиаст
Като гледам и аз май на там отивам. Има още 10-тина дена платен акаунт и после май ще го дам на някой да играе докато се приберем с децата от море, т.е. до към 10-ти септември. Ако Стеф иска ще и го оставя на нея(малко множко ще и дойде с 2 акк, ама тя е оправна

Здравейте маняци.Не съм от никой от тези съюзи тука,но имам една молба з апомощ:
Някав тъпак с ник - Hylk ме е набрал нещо и ме мачка и се заканва даже.Не е много силен 7 левел с по 20 сила и защита, ама аз съм слабичък още до 5 левел съм
Айде някой да го набере на око малко и да го тупа по-редовно че може и да го предупреди да не се заяжда с мене.Barni_P съм в играта.
Мерси предварително и успех!
Някав тъпак с ник - Hylk ме е набрал нещо и ме мачка и се заканва даже.Не е много силен 7 левел с по 20 сила и защита, ама аз съм слабичък още до 5 левел съм
Айде някой да го набере на око малко и да го тупа по-редовно че може и да го предупреди да не се заяжда с мене.Barni_P съм в играта.
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
BarniPPP написа:Здравейте маняци.Не съм от никой от тези съюзи тука,но имам една молба з апомощ:
аз го ступах тоя
са ще си го сложа в черния списък

Hylk
Ниво: 7
Сила: 20 (+16)
Защита: 20 (+17)
Ловкост: 21
Издържливост: 20
Харизма: 18
Опит: 189
Здраве: 208
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
Mixi написа:BarniPPP написа:Здравейте маняци.Не съм от никой от тези съюзи тука,но имам една молба з апомощ:
аз го ступах тоя
са ще си го сложа в черния списък![]()
Hylk
Ниво: 7
Сила: 20 (+16)
Защита: 20 (+17)
Ловкост: 21
Издържливост: 20
Харизма: 18
Опит: 189
Здраве: 208
Пичове аре ве тоа пак ме тупал 2 пъти от сутринта баси.Дайте едно рамо помощ.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
uuuu написа:SpUd3r написа:Ловът ви води в голям град. Плячкосахте 417.95 кг месо, 417.95 злато и спечелихте 5 точки опит!
на мене рекорда ми е за два часа:
Ловът ви води в Малко селище.Плячкосахте 71.81 кг месо,71.81 злато и 1 точки опит.
преди за 10мин печелих 567 злато и 6 точки опит

Ловът ви води в Малко селище. Плячкосахте 50.83 кг месо, 50.83 злато и спечелихте 0 точки опит!
...и тва е за 100 минути...

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия