Вижте с какво 340 коня животно се сдобих

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Юни 2008, 21:50

"Z261" - това х3 е минало през адеса ;) само че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D

Мнение от tol4o » 03 Юни 2008, 22:44

alx написа:"Z261" - това х3 е минало през адеса ;) само че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите... ;)

Е няма я вече, беше края на февруари. От къде имаш достъп до ADESA да не внасяш коли от САЩ?
There is nothing but BMW!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 03 Юни 2008, 23:30

ейййй русенците сме си русенци... винаги се оправяме... :) 4естито за красавицата колега... я кажи ако не е тайна какви пари4ки излезе ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tol4o » 03 Юни 2008, 23:36

Ами ето една малка задачка, виж колко струва в България, раздели на 2.5 и ще получиш цената и :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Юни 2008, 23:59

tol4o написа:
alx написа:"Z261" - това х3 е минало през адеса ;) само че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите... ;)

Е няма я вече, беше края на февруари. От къде имаш достъп до ADESA да не внасяш коли от САЩ?

... не се занимавам със такива работи. имам достъп до адеса и менхайм просто ако си харесам нещо...

по въпроса за цената на колата ти - предполагам че си платил около $31-32к.

цената на едро (wholesale) е 27-28к. дилъра е фърлил около $1к да я приготви и е направил около 3к от сделката- което звучи нормално за бмв галерията във норууд...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tol4o » 04 Юни 2008, 1:55

alx написа:
tol4o написа:

... не се занимавам със такива работи. имам достъп до адеса и менхайм просто ако си харесам нещо...

по въпроса за цената на колата ти - предполагам че си платил около $31-32к.

цената на едро (wholesale) е 27-28к. дилъра е фърлил около $1к да я приготви и е направил около 3к от сделката- което звучи нормално за бмв галерията във норууд...

В района ли живееш?

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 04 Юни 2008, 23:58

Честито колега и със здраве да си го караш,само хубави моменти да имате заедно :)
Niki Lauda

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kompressor » 05 Юни 2008, 21:37

Така аз съм фен и на американките и на БМВ.БМВ ми лежът повече на сърце ама нека погледнем това клипче просто заради автора и alx го слагам.Моля да ме извини автора ако му развалям темата!
http://youtube.com/watch?v=fzLN22h3HPE
П.П.Честита кола колега само хубави моменти да имаш, и наистина си се сдобил с един расов автомобил! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mk4 » 06 Юни 2008, 16:23

страшна! :shock: :shock: :shock: :twisted:
да ти е честита брат, само радости с количката и никакви ядове!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 06 Юни 2008, 16:54

Sharo-вска работа :mhihi: Се пак честито ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 08 Юни 2008, 16:51

alx написа:
tol4o написа:А за американските коли мнението не мога да си сменя в какъвто и клуб да участвам. Просто хората не могат да правят коли

друга ми беше мисълта. запиши се за да се запознаеш и учиш от хора които могат да карат. и за да разбереш че "ти" да се убиеш не можеш да караш по-бързо технично от някои които знае как да кара такъв американски кашон. щото ще ти дойде много изтрезняващо като установиш че на 1:30 трасе си 15 секунди след някои със някое първобитно камаро... а тез - старите з06 (405 коньовите) ще ти изглеждат непобедими независмо със какава кола ще се пуснеш... ;)

винаги има полза да си сравниш часовниците със други такива като тебе ми беше простичката мисъл ;)

Ти май нещо не си наясно или симпатизираш на американските бракми който са доста по назад от европейските автомобили. Момчето ти разправя колко по добре му е в БМВ-то от колкото в американският боклук а ти обясняваш как щели да го издухат разни по опитни шофиори. Ще ти кажа че бимите там са за предпочитане и най-богатите и зарибени типове с пари и с по няколко ферарита си купуват бими и мерцедеси а не шевролет или додж. Истината е че ако караш едно ферари или ламбо хората в щатите не биха ти обърнали толкова внимание колкото ако минеш с една Г-класа , ЕС-класа или Мковите баварци. Тези коли са на много по голяма почит там стигаща до култ.
Изображение

Изображение

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 08 Юни 2008, 18:39

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Юни 2008, 19:36

DroW написа:...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

казА ли му го бате?!

п.с. смях се искренно

към автора: ЧЕСТИТО! Красива е. Со здраве и Со кеф да я возиш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 08 Юли 2008, 23:48

vicho написа:
DroW написа:...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

казА ли му го бате?!

п.с. смях се искренно

към автора: ЧЕСТИТО! Красива е. Со здраве и Со кеф да я возиш.

Живял съм няколко години в NYC. Хич да не ми разправят колко са добри тия американски кошници дето като си я купиш ти дават гаранция на колата 100к км. а гаранция на двг. 20к км. И разбира се на 25к. км. имаш криви клапани вече, а това е кола 270 кончета за маса парици. Ферари, порше и ламбо са доста масово явление. Рядко се срещат американски коли като се има предвид че това е америка основно се виждат по улицата коли на японски и европейски фирми. Пояснявам само че говорим за коли а не пикапи и джипки.
Може да ми се смеете на мнението но познавам хора които имат поршета в гаража си но предпочитат да си карат 6цата или 7мацата БМВ и почти само с тях излизат като това не са един и двама.
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Юли 2008, 0:14

честито колега колата е уникална
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата