Вижте с какво 340 коня животно се сдобих
Модератор: Общи модератори
- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2008 Е92 М3 6sp, 2011 E70 X5 35D
alx написа:"Z261" - това х3 е минало през адесасамо че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите...
Е няма я вече, беше края на февруари. От къде имаш достъп до ADESA да не внасяш коли от САЩ?
There is nothing but BMW!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ейййй русенците сме си русенци... винаги се оправяме...
4естито за красавицата колега... я кажи ако не е тайна какви пари4ки излезе ?

- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
Ами ето една малка задачка, виж колко струва в България, раздели на 2.5 и ще получиш цената и 

tol4o написа:alx написа:"Z261" - това х3 е минало през адесасамо че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите...
Е няма я вече, беше края на февруари. От къде имаш достъп до ADESA да не внасяш коли от САЩ?
... не се занимавам със такива работи. имам достъп до адеса и менхайм просто ако си харесам нещо...
по въпроса за цената на колата ти - предполагам че си платил около $31-32к.
цената на едро (wholesale) е 27-28к. дилъра е фърлил около $1к да я приготви и е направил около 3к от сделката- което звучи нормално за бмв галерията във норууд...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- tol4o
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:tol4o написа:alx написа:"Z261" - това х3 е минало през адесасамо че е било поне преди 2 месеца щото не мога да я намеря във регистрите...
... не се занимавам със такива работи. имам достъп до адеса и менхайм просто ако си харесам нещо...
по въпроса за цената на колата ти - предполагам че си платил около $31-32к.
цената на едро (wholesale) е 27-28к. дилъра е фърлил около $1к да я приготви и е направил около 3к от сделката- което звучи нормално за бмв галерията във норууд...
В района ли живееш?
- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
Така аз съм фен и на американките и на БМВ.БМВ ми лежът повече на сърце ама нека погледнем това клипче просто заради автора и alx го слагам.Моля да ме извини автора ако му развалям темата!
http://youtube.com/watch?v=fzLN22h3HPE
П.П.Честита кола колега само хубави моменти да имаш, и наистина си се сдобил с един расов автомобил!
http://youtube.com/watch?v=fzLN22h3HPE
П.П.Честита кола колега само хубави моменти да имаш, и наистина си се сдобил с един расов автомобил!

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
alx написа:tol4o написа:А за американските коли мнението не мога да си сменя в какъвто и клуб да участвам. Просто хората не могат да правят коли
друга ми беше мисълта. запиши се за да се запознаеш и учиш от хора които могат да карат. и за да разбереш че "ти" да се убиеш не можеш да караш по-бързо технично от някои които знае как да кара такъв американски кашон. щото ще ти дойде много изтрезняващо като установиш че на 1:30 трасе си 15 секунди след някои със някое първобитно камаро... а тез - старите з06 (405 коньовите) ще ти изглеждат непобедими независмо със какава кола ще се пуснеш...
винаги има полза да си сравниш часовниците със други такива като тебе ми беше простичката мисъл
Ти май нещо не си наясно или симпатизираш на американските бракми който са доста по назад от европейските автомобили. Момчето ти разправя колко по добре му е в БМВ-то от колкото в американският боклук а ти обясняваш как щели да го издухат разни по опитни шофиори. Ще ти кажа че бимите там са за предпочитане и най-богатите и зарибени типове с пари и с по няколко ферарита си купуват бими и мерцедеси а не шевролет или додж. Истината е че ако караш едно ферари или ламбо хората в щатите не биха ти обърнали толкова внимание колкото ако минеш с една Г-класа , ЕС-класа или Мковите баварци. Тези коли са на много по голяма почит там стигаща до култ.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
DroW написа:...

казА ли му го бате?!
п.с. смях се искренно
към автора: ЧЕСТИТО! Красива е. Со здраве и Со кеф да я возиш.
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
vicho написа:DroW написа:...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
казА ли му го бате?!
п.с. смях се искренно
към автора: ЧЕСТИТО! Красива е. Со здраве и Со кеф да я возиш.
Живял съм няколко години в NYC. Хич да не ми разправят колко са добри тия американски кошници дето като си я купиш ти дават гаранция на колата 100к км. а гаранция на двг. 20к км. И разбира се на 25к. км. имаш криви клапани вече, а това е кола 270 кончета за маса парици. Ферари, порше и ламбо са доста масово явление. Рядко се срещат американски коли като се има предвид че това е америка основно се виждат по улицата коли на японски и европейски фирми. Пояснявам само че говорим за коли а не пикапи и джипки.
Може да ми се смеете на мнението но познавам хора които имат поршета в гаража си но предпочитат да си карат 6цата или 7мацата БМВ и почти само с тях излизат като това не са един и двама.