Дамите зад волана :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 20 Фев 2008, 0:22

Има доста жени които карат добре,дори познавам една такава ;)
Niki Lauda

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 20 Фев 2008, 0:24

абе то има и мъже дето гладят... ама :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Фев 2008, 0:29

Turbo_Ted написа:абе то има и мъже дето гладят... ама :mhihi:

Ееее тука просто ме закова , като на Митко Ангелов бъбреците от 36-цата на стената :mhihi: :mhihi: Аз си гладя дрехите и не съм убеден ,че друг може така както аз искам :help:

Ма не съм от ... де :mhihi: :mhihi:

п.с. Колежката да дава газ на еденицата ,да не се стеснява ;)

Георги Пенчев
Изображение

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 20 Фев 2008, 0:31

Така е момчета, жените не можем да караме , пълни кофи сме :ok:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 20 Фев 2008, 0:36

bawarka написа:Така е момчета, жените не можем да караме , пълни кофи сме :ok:

Опа , точно ти ли го каза ;) :bowdown:

п.с. 1-вата ...

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 20 Фев 2008, 0:41

Penchev написа:
Turbo_Ted написа:абе то има и мъже дето гладят... ама :mhihi:

Ееее тука просто ме закова , като на Митко Ангелов бъбреците от 36-цата на стената :mhihi: :mhihi: Аз си гладя дрехите и не съм убеден ,че друг може така както аз искам :help:

Ма не съм от ... де :mhihi: :mhihi:

п.с. Колежката да дава газ на еденицата ,да не се стеснява ;)

Георги Пенчев

това беше сравнението на годината :bowdown:
а към колежката bawarka - ето че и Пенчев си глади дрехите :arrow: следователно и жените могат да карат, ама не е тяхна работа ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 20 Фев 2008, 13:53

Абе важното е да се обичаме... кво като жените са ни "взели" карането. Сякаш ние (мъжете де... не аз и още някой, да не си помислите нещо :mhihi: ) не им взехме епилаторите, обеците, прашките и не знам още кво... (аз удържам още фронта, щото си се харесвам с естествения потник, пък и зимата си топли :mhihi: ). А пък кво по-хубаво от това да си се наковеш в дискотеката и после гаджето да те извози до вкъщи 8)

И сериозно по темата... днешно време книжката не е предимство, тя си е необходимост. И няма вече мъжка/женска професия. Както ще ти скрие шапката някой педер@с гримьор/фризьор, така и гледай как някоя тираджийка ще паркира назад тир с ремарке и пак ще се оплезиш. Всичко останало е предубеждение....

P.S. Подкрепям Пенчев - на никой не му се разрешава да ми глади дрехите :mhihi:

Ай със здраве :winky:

Поздрави, Митака!
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lidiyailieva » 20 Фев 2008, 14:38

Мойте наблюдения са, че мъжете са по-съсредоточените шофьори, съдя по моя мъж. Аз като седна зад волана и като се разпея примерно и губя ориентация за време и пространство :mhihi: :mhihi: :mhihi: Признавам си го.
За по-бързото каране, не че не мога, но не искам. И това стана след като станах свидетел на ужасна катастрофа, може би преди година на Вакарел ... по шосето бяха разхвърляни човешки останки, а марката на колата не можеше да бъде разпозната изобщо. От този момент нататък карам по съвсем различен начин, особено, ако возя хора със себе си. Та както казах, не че не мога да се развихря, но инстинкта за самосъхранение е по-силен от мен явно.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Фев 2008, 19:31

lidiyailieva написа:За по-бързото каране, не че не мога, но не искам. И това стана след като станах свидетел на ужасна катастрофа

не си само ти така.. и на мъжете дето са видяли това-онова така им действа... ако не им подейства - той дарвин си знае работата...
алекс
трабант 601с
разни други возила

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 20 Фев 2008, 19:41

Преди 20мин я видях! Зелено е30, комби, джантички, за мотор.. добре бръмчеше :twisted: А мацката зад волана и тя караше.. само дето бях с 2ма приятели и трябваше да ги прибирам.. иначе сигурно до тях щях да карам отзад :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Plamen_335i » 21 Фев 2008, 1:05

Сигурен съм, че има много жени, които карат по-добре от мен примерно. Само дето за 8 години шофьорски опит в 2 държави не успях да срещна такава :( Като видя жена на пътя в Америка гледам да се разкарам максимално бързо, защото многократно съм бил свидетел на невероятни изпълнения от жени-шофьорки :) Даже и ме е удряла жена (16 годишно момиче по-точно). Моят опит разбира се не е достатъчен да се направят каквито и да е изводи и аз ще продължа да вярвам, че някой ден на някой светофар до мен ще спре BMW карано от "супер-мацка" и докато успея да се освестя от поразителния ефект на гледката ще запали гумите и ще ме остави на светофара с една единствена мисъл в главата ми...мисълта да се опитам да я настигна и да и взема телефонния номер :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 21 Фев 2008, 10:04

Plamen_335i написа: BMW карано от "супер-мацка" .... ще запали гумите и ще ме остави на светофара с една единствена мисъл в главата ми...мисълта да се опитам да я настигна и да и взема телефонния номер :mhihi:

взимай 335-цата и идвай :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 21 Фев 2008, 12:34

Лудница правя с моята 316ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 21 Фев 2008, 13:00

чшшт, че спирачките ми още помнят твойте маневри с 316ката :mhihi:

п.с
са да не се обидиш пак
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 21 Фев 2008, 13:05

Psyxodelia написа:Лудница правя с моята 316ка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Една късна вечер по времето на мъглите с нея пързаляхме из София ,та на Деницата в Младост и двамата един след друг изкочихме срещу полицаите с вратите и те като се уплашиха та взеха да криволичат с астрата а наляво а надясно :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата