Дамите зад волана :)
Модератор: Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Turbo_Ted написа:абе то има и мъже дето гладят... ама
Ееее тука просто ме закова , като на Митко Ангелов бъбреците от 36-цата на стената

Ма не съм от ... де

п.с. Колежката да дава газ на еденицата ,да не се стеснява

Георги Пенчев
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- Penchev
- Сватбаря
-
bawarka написа:Така е момчета, жените не можем да караме , пълни кофи сме
Опа , точно ти ли го каза

п.с. 1-вата ...
Георги Пенчев
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Penchev написа:Turbo_Ted написа:абе то има и мъже дето гладят... ама
Ееее тука просто ме закова , като на Митко Ангелов бъбреците от 36-цата на стената![]()
Аз си гладя дрехите и не съм убеден ,че друг може така както аз искам
![]()
Ма не съм от ... де![]()
![]()
п.с. Колежката да дава газ на еденицата ,да не се стеснява![]()
Георги Пенчев
това беше сравнението на годината

а към колежката bawarka - ето че и Пенчев си глади дрехите

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Абе важното е да се обичаме... кво като жените са ни "взели" карането. Сякаш ние (мъжете де... не аз и още някой, да не си помислите нещо
) не им взехме епилаторите, обеците, прашките и не знам още кво... (аз удържам още фронта, щото си се харесвам с естествения потник, пък и зимата си топли
). А пък кво по-хубаво от това да си се наковеш в дискотеката и после гаджето да те извози до вкъщи
И сериозно по темата... днешно време книжката не е предимство, тя си е необходимост. И няма вече мъжка/женска професия. Както ще ти скрие шапката някой педер@с гримьор/фризьор, така и гледай как някоя тираджийка ще паркира назад тир с ремарке и пак ще се оплезиш. Всичко останало е предубеждение....
P.S. Подкрепям Пенчев - на никой не му се разрешава да ми глади дрехите
Ай със здраве
Поздрави, Митака!

И сериозно по темата... днешно време книжката не е предимство, тя си е необходимост. И няма вече мъжка/женска професия. Както ще ти скрие шапката някой педер@с гримьор/фризьор, така и гледай как някоя тираджийка ще паркира назад тир с ремарке и пак ще се оплезиш. Всичко останало е предубеждение....
P.S. Подкрепям Пенчев - на никой не му се разрешава да ми глади дрехите

Ай със здраве

Поздрави, Митака!
---
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Мойте наблюдения са, че мъжете са по-съсредоточените шофьори, съдя по моя мъж. Аз като седна зад волана и като се разпея примерно и губя ориентация за време и пространство
Признавам си го.
За по-бързото каране, не че не мога, но не искам. И това стана след като станах свидетел на ужасна катастрофа, може би преди година на Вакарел ... по шосето бяха разхвърляни човешки останки, а марката на колата не можеше да бъде разпозната изобщо. От този момент нататък карам по съвсем различен начин, особено, ако возя хора със себе си. Та както казах, не че не мога да се развихря, но инстинкта за самосъхранение е по-силен от мен явно.

За по-бързото каране, не че не мога, но не искам. И това стана след като станах свидетел на ужасна катастрофа, може би преди година на Вакарел ... по шосето бяха разхвърляни човешки останки, а марката на колата не можеше да бъде разпозната изобщо. От този момент нататък карам по съвсем различен начин, особено, ако возя хора със себе си. Та както казах, не че не мога да се развихря, но инстинкта за самосъхранение е по-силен от мен явно.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Преди 20мин я видях! Зелено е30, комби, джантички, за мотор.. добре бръмчеше
А мацката зад волана и тя караше.. само дето бях с 2ма приятели и трябваше да ги прибирам.. иначе сигурно до тях щях да карам отзад

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Сигурен съм, че има много жени, които карат по-добре от мен примерно. Само дето за 8 години шофьорски опит в 2 държави не успях да срещна такава
Като видя жена на пътя в Америка гледам да се разкарам максимално бързо, защото многократно съм бил свидетел на невероятни изпълнения от жени-шофьорки
Даже и ме е удряла жена (16 годишно момиче по-точно). Моят опит разбира се не е достатъчен да се направят каквито и да е изводи и аз ще продължа да вярвам, че някой ден на някой светофар до мен ще спре BMW карано от "супер-мацка" и докато успея да се освестя от поразителния ефект на гледката ще запали гумите и ще ме остави на светофара с една единствена мисъл в главата ми...мисълта да се опитам да я настигна и да и взема телефонния номер 

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Plamen_335i написа: BMW карано от "супер-мацка" .... ще запали гумите и ще ме остави на светофара с една единствена мисъл в главата ми...мисълта да се опитам да я настигна и да и взема телефонния номер
взимай 335-цата и идвай

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
чшшт, че спирачките ми още помнят твойте маневри с 316ката
п.с
са да не се обидиш пак

п.с
са да не се обидиш пак
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Penchev
- Сватбаря
-
Psyxodelia написа:Лудница правя с моята 316ка![]()
![]()
Една късна вечер по времето на мъглите с нея пързаляхме из София ,та на Деницата в Младост и двамата един след друг изкочихме срещу полицаите с вратите и те като се уплашиха та взеха да криволичат с астрата а наляво а надясно

Георги Пенчев