14ти... февруари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 13 Фев 2008, 0:29

Добре де,айде съгласихте ме.....всички сме к**ва и пиявици.Дано да ви е станало по-добре :1: :yes:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Фев 2008, 1:06

Fenka85 написа:
///peter написа:Каква е българската реалност слънчице, че повечето жени избирате хора с пари ;)
Как пък една красива романтичка не видях в лада 2107 :mhihi:

Еми аз какво да направя,че всички искате БМВ-та,а не лади ;)

А на теб кой ти каза,че си красива романтичка? :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Фев 2008, 1:09

Аз за тва с мойта ще празнувам Трофон Зарезан :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Фев 2008, 1:18

///MapTo написа:
Fenka85 написа:
///peter написа:Каква е българската реалност слънчице, че повечето жени избирате хора с пари ;)
Как пък една красива романтичка не видях в лада 2107 :mhihi:

Еми аз какво да направя,че всички искате БМВ-та,а не лади ;)

А на теб кой ти каза,че си красива романтичка? :roll:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: доброооо хаха

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Фев 2008, 2:40

:mhihi: :mhihi: аиде поне си признаите , пиявици сте всичките до 1, да се знаем от неска от вчера да се лъжем :mhihi: :mhihi: ама кво да правим нито ние можем без жени нито вие без мъже та ще се търим :mhihi: :mhihi: иначе по темата на моита съм решил да и пратя един голям букет с рози , вътре ще сложа една картичка с покана за вечера , и като доиде на вечерята някое подаръче , засега съм се спрял на златно синджирче с висулка. :mhihi: ( засега и викам че нищо няма да правим та да и е по интересно , да има малко изненада )
It`s party time !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Фев 2008, 3:00

Абе с брат ми четем на двата компютъра паралелно и се смазваме от смях :mhihi: :mhihi:

Шаро и Азраил си подават сигнали с буквичката М нещо :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 13 Фев 2008, 3:03

Тука има ЯКО храна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз винаги съм се чуствал ТЪПО на 14-ти феврурари, дори и когато до мен има човек към който имам чувства ;) Дори и когато този човек има чувства към мен :roll: Просто според мен това си е ни в клин ни в ръкав някъв измислен тъп ден на който трябва да се играе театър!

Предпочитам една събота или неделя в месеца да излезнем някъде за изненада...или на разходка някъде извън София да разгледаме някое много хубаво место, или вечеря в ресторант с скромно букетче цветя, или театър на някоя хубава постановка, или пък на представление на цирк...изобщо може да нямам много свободно време но винаги се старая един ден в месеца да е по-различен, по интересен, по-вълнуващ и да е изненада...е да ама хей тъй на на 14-ти пак трябвало...ами мен не ме кефи така!

Св.Валентин - тъпа работа :idea: Трифон Заарезан - Това е празника!

Вие ако разчитате на тоя ден да направите впечатление - бита ви е картата ;) Това е някъф гаден комерс и даже е много смотано щото трябва да го плануваш от дни предварително щото всичките хуни са се юрнали кат овци и никъде няма места...да ти е*а и измисления празДник :evil:

А жените пък се разтапяли на този ден...на баба ви фърчилото! Ами другите дни със всякакви изненади?!?
Като не ви изнася бийте си камшиците и дим да ви няма :evil:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 13 Фев 2008, 3:19

[quote="Дилян Пенчев"][/quote] :bowdown: :bowdown: :bowdown: По точно и да искам, не мога да го кажа :)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Фев 2008, 3:35

Azrail написа:С риск темата да се превърне в чат... само аз ли не разбрах кво общо има "българската реалност" с един умопомрачен тип със завидно чувство за хумор? Шизофренията я има навсякъде по света, жените и на запад са си к**ви... М?!

Незнам ве, то е цитат в цитат - всичко след чертата е цитат. Уф че си кух

Кво сте се раз///М-учали с Шаро :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 13 Фев 2008, 4:15

Дилян Пенчев написа:Тука има ЯКО храна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз винаги съм се чуствал ТЪПО на 14-ти феврурари, дори и когато до мен има човек към който имам чувства ;) Дори и когато този човек има чувства към мен :roll: Просто според мен това си е ни в клин ни в ръкав някъв измислен тъп ден на който трябва да се играе театър!

Предпочитам една събота или неделя в месеца да излезнем някъде за изненада...или на разходка някъде извън София да разгледаме някое много хубаво место, или вечеря в ресторант с скромно букетче цветя, или театър на някоя хубава постановка, или пък на представление на цирк...изобщо може да нямам много свободно време но винаги се старая един ден в месеца да е по-различен, по интересен, по-вълнуващ и да е изненада...е да ама хей тъй на на 14-ти пак трябвало...ами мен не ме кефи така!

Св.Валентин - тъпа работа :idea: Трифон Заарезан - Това е празника!

Вие ако разчитате на тоя ден да направите впечатление - бита ви е картата ;) Това е някъф гаден комерс и даже е много смотано щото трябва да го плануваш от дни предварително щото всичките хуни са се юрнали кат овци и никъде няма места...да ти е*а и измисления празДник :evil:

А жените пък се разтапяли на този ден...на баба ви фърчилото! Ами другите дни със всякакви изненади?!?
Като не ви изнася бийте си камшиците и дим да ви няма :evil:

Абсулютно съм съгласен с тебе! Искам да добавя, че даже и да го празнува някой тоя празник, защо винаги се очаква от мъжа да направи нещо, да подари нещо? Нали е на влюбените, а влюбените се предполага, че са 2ма, а досега не съм чул и видял некоя жена да направи нещо за 14...ако някоя е ентусиастка да ми купи е60 М5 или да ме води у Мюншен или поне да резервира маса у Най Клуб...е тогава може би ще преосмисля да празнувам Трифон ама пак не е сигурно, щото самата идея на тоя католически и измекярски празник не ми е много по вкуса :mhihi: :mhihi:
А темата е за бест ъф според мене или поне за бисерите, че е яко рънЪ :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 13 Фев 2008, 9:09

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Думи нямам... :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Фев 2008, 9:39

Ако имаше с кой да празнувам деня на влюбените - щях да празнувам.
Ако в петък не бях на работа щях и трифон зарезан да празнувам :)

Най-много на колата да подаря нещо ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 13 Фев 2008, 9:54

Чифт гуми за търкане до теловете с реплика :
-Сам ги намерих специално за теб :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Фев 2008, 10:07

Fenka85 написа:
SKISA написа:Вичка,да земе да заведеш жената на....ски!!! :mhihi:

Ти пък с тия ски..........аз ски не мога да карам или на теб това ти е идеята да ме пребие с тия ски,а??? :mhihi: :shock:

и на мойта ако и кажа ,че ще я водя на ски ше ми заведе дело за опит за убийство първа степен и ше ме осъди. кви сте такива жени бе...!??
иначе мисля,че е важното да има празинк-къвто и да е! имаме повод-празнуваме! са некои като са разочаровани от нежния пол-мое си празневат бай Трифон!...аз не съм! и ше си празневам с мойта си половинка и с приятели и къвто и ще да е повода и празника...! жените били к**ва!!!....к**ва ,ма са си наши!!! ние начи сме к**ва щом те са к**ва! аре недейте са да ги обиждаме-секи си знае кво му е и ква му е!!

Аватар

Мнение от saarak » 13 Фев 2008, 10:41

Мням - ние с мойта любофф, зарезан ша празнуваме - Валентина нещо не го тачим и двамата май май. :mhihi:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата