14ти... февруари
Модератор: Общи модератори
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Добре де,айде съгласихте ме.....всички сме к**ва и пиявици.Дано да ви е станало по-добре

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Fenka85 написа:///peter написа:Каква е българската реалност слънчице, че повечето жени избирате хора с пари![]()
Как пък една красива романтичка не видях в лада 2107
Еми аз какво да направя,че всички искате БМВ-та,а не лади
А на теб кой ти каза,че си красива романтичка?

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///MapTo написа:Fenka85 написа:///peter написа:Каква е българската реалност слънчице, че повечето жени избирате хора с пари![]()
Как пък една красива романтичка не видях в лада 2107
Еми аз какво да направя,че всички искате БМВ-та,а не лади
А на теб кой ти каза,че си красива романтичка?

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе с брат ми четем на двата компютъра паралелно и се смазваме от смях
Шаро и Азраил си подават сигнали с буквичката М нещо
Георги Пенчев

Шаро и Азраил си подават сигнали с буквичката М нещо

Георги Пенчев
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Тука има ЯКО храна
Аз винаги съм се чуствал ТЪПО на 14-ти феврурари, дори и когато до мен има човек към който имам чувства
Дори и когато този човек има чувства към мен
Просто според мен това си е ни в клин ни в ръкав някъв измислен тъп ден на който трябва да се играе театър!
Предпочитам една събота или неделя в месеца да излезнем някъде за изненада...или на разходка някъде извън София да разгледаме някое много хубаво место, или вечеря в ресторант с скромно букетче цветя, или театър на някоя хубава постановка, или пък на представление на цирк...изобщо може да нямам много свободно време но винаги се старая един ден в месеца да е по-различен, по интересен, по-вълнуващ и да е изненада...е да ама хей тъй на на 14-ти пак трябвало...ами мен не ме кефи така!
Св.Валентин - тъпа работа
Трифон Заарезан - Това е празника!
Вие ако разчитате на тоя ден да направите впечатление - бита ви е картата
Това е някъф гаден комерс и даже е много смотано щото трябва да го плануваш от дни предварително щото всичките хуни са се юрнали кат овци и никъде няма места...да ти е*а и измисления празДник
А жените пък се разтапяли на този ден...на баба ви фърчилото! Ами другите дни със всякакви изненади?!?
Като не ви изнася бийте си камшиците и дим да ви няма

Аз винаги съм се чуствал ТЪПО на 14-ти феврурари, дори и когато до мен има човек към който имам чувства

Предпочитам една събота или неделя в месеца да излезнем някъде за изненада...или на разходка някъде извън София да разгледаме някое много хубаво место, или вечеря в ресторант с скромно букетче цветя, или театър на някоя хубава постановка, или пък на представление на цирк...изобщо може да нямам много свободно време но винаги се старая един ден в месеца да е по-различен, по интересен, по-вълнуващ и да е изненада...е да ама хей тъй на на 14-ти пак трябвало...ами мен не ме кефи така!
Св.Валентин - тъпа работа

Вие ако разчитате на тоя ден да направите впечатление - бита ви е картата

А жените пък се разтапяли на този ден...на баба ви фърчилото! Ами другите дни със всякакви изненади?!?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Новини
-
Azrail написа:С риск темата да се превърне в чат... само аз ли не разбрах кво общо има "българската реалност" с един умопомрачен тип със завидно чувство за хумор? Шизофренията я има навсякъде по света, жените и на запад са си к**ви... М?!
Незнам ве, то е цитат в цитат - всичко след чертата е цитат. Уф че си кух
Кво сте се раз///М-учали с Шаро

Дилян Пенчев написа:Тука има ЯКО храна![]()
![]()
![]()
Аз винаги съм се чуствал ТЪПО на 14-ти феврурари, дори и когато до мен има човек към който имам чувстваДори и когато този човек има чувства към мен
Просто според мен това си е ни в клин ни в ръкав някъв измислен тъп ден на който трябва да се играе театър!
Св.Валентин - тъпа работаТрифон Заарезан - Това е празника!
Вие ако разчитате на тоя ден да направите впечатление - бита ви е картатаТова е някъф гаден комерс и даже е много смотано щото трябва да го плануваш от дни предварително щото всичките хуни са се юрнали кат овци и никъде няма места...да ти е*а и измисления празДник
![]()
Абсулютно съм съгласен с тебе! Искам да добавя, че даже и да го празнува някой тоя празник, защо винаги се очаква от мъжа да направи нещо, да подари нещо? Нали е на влюбените, а влюбените се предполага, че са 2ма, а досега не съм чул и видял некоя жена да направи нещо за 14...ако някоя е ентусиастка да ми купи е60 М5 или да ме води у Мюншен или поне да резервира маса у Най Клуб...е тогава може би ще преосмисля да празнувам Трифон ама пак не е сигурно, щото самата идея на тоя католически и измекярски празник не ми е много по вкуса

А темата е за бест ъф според мене или поне за бисерите, че е яко рънЪ

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Думи нямам...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Чифт гуми за търкане до теловете с реплика :
-Сам ги намерих специално за теб
-Сам ги намерих специално за теб

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Fenka85 написа:SKISA написа:Вичка,да земе да заведеш жената на....ски!!!
Ти пък с тия ски..........аз ски не мога да карам или на теб това ти е идеята да ме пребие с тия ски,а???![]()
![]()
и на мойта ако и кажа ,че ще я водя на ски ше ми заведе дело за опит за убийство първа степен и ше ме осъди. кви сте такива жени бе...!??
иначе мисля,че е важното да има празинк-къвто и да е! имаме повод-празнуваме! са некои като са разочаровани от нежния пол-мое си празневат бай Трифон!...аз не съм! и ше си празневам с мойта си половинка и с приятели и къвто и ще да е повода и празника...! жените били к**ва!!!....к**ва ,ма са си наши!!! ние начи сме к**ва щом те са к**ва! аре недейте са да ги обиждаме-секи си знае кво му е и ква му е!!