Помогнете на Мануела!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 12 Фев 2008, 23:02

Andonov написа:
320i_coupe написа:1 смс и от мен :arrow:

:yes:

...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 13 Фев 2008, 0:09

Жената^на^шефа написа:
Andonov написа:
320i_coupe написа:1 смс и от мен :arrow:

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ajaxus » 15 Фев 2008, 16:55

пратих и пак ще пратя!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 17 Фев 2008, 1:19

ajaxus написа:пратих и пак ще пратя!

:yes: аз също
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 17 Фев 2008, 13:32

sonny написа:и 1 от мен, макар, че това с СМСите е пълен шит, дефакто при Мануела отиват само половината, а може и по-малко, така пълним гушите на операторите, най-добре по сметка, макар, че тогава ще има по-малко дарили, но с повечме пари и реално ще отива всичко за нея

Между другото не си прав защотото доколкото видях аз единствените 2 събития от които мобилните оператори се отказват от печелбата са онова предаване великолепната шесторка и инициативата за Мануела , доколкото разбрах аз тъй че всички пари отиват при нея :winky: А отказването от печалбата операторите май го направиха след филма на Карбовски :yes: :yes: Успех
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 17 Фев 2008, 14:30

3+ от мен

Дано се оправи !

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 17 Фев 2008, 19:55

Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 17 Фев 2008, 22:04

XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион

Защото шампиона е мижав страхливец който неиска да поеме отговорност!!! :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 18 Фев 2008, 11:05

Navi_Bmw написа:
XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион

Защото шампиона е мижав страхливец който неиска да поеме отговорност!!! :evil:

именно, събираме $$ за да плаща по-малко оня... с което не искам да кажа, че не трябва да се помага, просто живеем в егати цирка

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 18 Фев 2008, 11:37

поправка .....не оправяме бъкиите на който и да било, той ще си плати квото трябва...това което ние правим се нарича човещинка!!!!!

Не помагаме на него, а на НЕЯ!!!!!!!!!!!!!

;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 18 Фев 2008, 11:45

PeBaLs написа:

поправка .....не оправяме бъкиите на който и да било, той ще си плати квото трябва...това което ние правим се нарича човещинка!!!!!

Не помагаме на него, а на НЕЯ!!!!!!!!!!!!!

;)

Точно! Аз не пращам с мисълта за него, пращам с мисълта, че може би ще помогна на момичето. По тая логика "що да му опраям бакиите на тоя", ако всички мислят така, никой няма да помага. Нали идеята е да оздравее момичето, с каквито и да е начини, трябва някак да се съберат пари за лечението и. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

с

Мнение от BeXTMaN » 18 Фев 2008, 11:51

хубаво пращаме ами някой следи ли колко са събрани и докаде е стигнало лечението :?:

Потребител
Аватар

Мнение от Didka » 18 Фев 2008, 12:11

и от мен 3 смс дано се оправи момичето и някой знае ли дали е заминала за Израел :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 18 Фев 2008, 12:46

el_nino написа:
sonny написа:и 1 от мен, макар, че това с СМСите е пълен шит, дефакто при Мануела отиват само половината, а може и по-малко, така пълним гушите на операторите, най-добре по сметка, макар, че тогава ще има по-малко дарили, но с повечме пари и реално ще отива всичко за нея

Между другото не си прав защотото доколкото видях аз единствените 2 събития от които мобилните оператори се отказват от печелбата са онова предаване великолепната шесторка и инициативата за Мануела , доколкото разбрах аз тъй че всички пари отиват при нея :winky: А отказването от печалбата операторите май го направиха след филма на Карбовски :yes: :yes: Успех

Аз също имам въпрос? Защо, например за децата в Могилино всички са се отказали от печалба в полза на децата, а държавата прибира 20 % ДДС от всеки SMS?
Вижте когато ги дават вечер или в реклама как пише за 1 SMS-1,20 с ДДС!
Копелета!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 23 Фев 2008, 21:17

Вдигам темата, че се присетих одеве като пратих SMS.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата