Помогнете на Мануела!!!
Модератор: Общи модератори
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Жената^на^шефа написа:Andonov написа:320i_coupe написа:1 смс и от мен

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
sonny написа:и 1 от мен, макар, че това с СМСите е пълен шит, дефакто при Мануела отиват само половината, а може и по-малко, така пълним гушите на операторите, най-добре по сметка, макар, че тогава ще има по-малко дарили, но с повечме пари и реално ще отива всичко за нея
Между другото не си прав защотото доколкото видях аз единствените 2 събития от които мобилните оператори се отказват от печелбата са онова предаване великолепната шесторка и инициативата за Мануела , доколкото разбрах аз тъй че всички пари отиват при нея

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
Защото шампиона е мижав страхливец който неиска да поеме отговорност!!!

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Navi_Bmw написа:XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
Защото шампиона е мижав страхливец който неиска да поеме отговорност!!!
именно, събираме $$ за да плаща по-малко оня... с което не искам да кажа, че не трябва да се помага, просто живеем в егати цирка
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
поправка .....не оправяме бъкиите на който и да било, той ще си плати квото трябва...това което ние правим се нарича човещинка!!!!!
Не помагаме на него, а на НЕЯ!!!!!!!!!!!!!

PeBaLs написа:XaMaB написа:Само не разбрах, що цяла българия трябва да праща смс-и да оправя бъкиите сътворени от един пиян шампион
поправка .....не оправяме бъкиите на който и да било, той ще си плати квото трябва...това което ние правим се нарича човещинка!!!!!
Не помагаме на него, а на НЕЯ!!!!!!!!!!!!!
Точно! Аз не пращам с мисълта за него, пращам с мисълта, че може би ще помогна на момичето. По тая логика "що да му опраям бакиите на тоя", ако всички мислят така, никой няма да помага. Нали идеята е да оздравее момичето, с каквито и да е начини, трябва някак да се съберат пари за лечението и.

el_nino написа:sonny написа:и 1 от мен, макар, че това с СМСите е пълен шит, дефакто при Мануела отиват само половината, а може и по-малко, така пълним гушите на операторите, най-добре по сметка, макар, че тогава ще има по-малко дарили, но с повечме пари и реално ще отива всичко за нея
Между другото не си прав защотото доколкото видях аз единствените 2 събития от които мобилните оператори се отказват от печелбата са онова предаване великолепната шесторка и инициативата за Мануела , доколкото разбрах аз тъй че всички пари отиват при неяА отказването от печалбата операторите май го направиха след филма на Карбовски
![]()
Успех
Аз също имам въпрос? Защо, например за децата в Могилино всички са се отказали от печалба в полза на децата, а държавата прибира 20 % ДДС от всеки SMS?
Вижте когато ги дават вечер или в реклама как пише за 1 SMS-1,20 с ДДС!
Копелета!!!!!!!!!!!!!
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20