колко ви е рекорда за НЕПРЕКЪСНАТО работно време?
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
62 часа:48 часа в СОД,11 часа в заложната къща и 3 часа по колата 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
26 часа е моят малко преди миналата Коледа - миграция на Informix DB, инсталация, подготовка, тест на система за работа с европейските квоти в навечерието на влизане в ЕС. Много главоболия със самата първоначална база данни, т. като обема й беше голям и после репликация на 127 DB сървъра на територията на цялата страна.
То верно няма нормални тука май

То верно няма нормални тука май

И от толкова много бачкане забогатяхте ли?
Защото казват от много бачкане само гърбав се става.
Аз мога да се оплача, че работя по мин. 8 часа дневно, всъщност 8 часа в най-добрият случай, ама май скоро нямаше такива случай, работата е напрегната, изисква се концентрация и здрави нерви, защото отговарящ за куп хора.
Отделно уча редовно, ей го на тази сутрин на изпит.
По време на семестъра има дни в който излизаш в 07:15-07:30, за да си в 08 на училище, стойш там учиш 4-5 часа, отиваш на работа, хапваш нещо за 30 мин. и застъпваш от 22:30 най-рано. В добрия случай около 23:00 си в къщи. Имало е периоди в които това е ежедневие, и се молиш да дойде събота, че да не си на училище, а само на работа. Кофтито е, че програмата ми е такава, че може да се наложи да си ползвам почивния ден, за да присъствам на училище.
Почивам 1 ден в седмицата и вече 10 месеца съм на този режим, което вече ми се отразява много зле и физически и психически.
Не мога да се наспя, не си спомням от кога в почивния ми ден съм си бил цял ден в нас, май няма такъв ден. Мога да кажа, че за 10 месеца работа дори нямам и 40 дена да не съм бил да на работа, защото е имало периоди по 2 седмици без почивка.
Ето на, преди няколко часа заради нерви и напрежение пих един валериан, друсам се с кола, сладкото е задължително.
Преди няколко дена една колежка от работата ми предложи да излезем на среща и аз и отказах. Боже, аз и отказах. Преди година, това нямаше да се случи, но съм толкова уморен, че нямам нито силите, нито желанието да се разправям с нея, камо ли да почвам връзка. Да изкам някаква връзка, но подяволите нямам време.
Просто напоследък ми идва доста нанагорно.
На 20 съм, а съм станал толкова раздразнителен и мога да се разкреща и разбеснея за най-малкото нещо.
П.С. За декември съм работил 235 часа, като тогава бях още в семестъра, контролни, ала-бала, до 20-ти някъде ужас.
С други думи, просто явно умората вече се изразява психически в отблъскване на соц. контакти, по-точно в нежелание да ходиш някъде да се забавляваш.
Вече искъм само да се прибера след работа и да си почивам.
Дали някой от вас е стигъл до такова положение като мен.
Кажете някъкви методи да се преборя с това положение.
Защото казват от много бачкане само гърбав се става.
Аз мога да се оплача, че работя по мин. 8 часа дневно, всъщност 8 часа в най-добрият случай, ама май скоро нямаше такива случай, работата е напрегната, изисква се концентрация и здрави нерви, защото отговарящ за куп хора.
Отделно уча редовно, ей го на тази сутрин на изпит.
По време на семестъра има дни в който излизаш в 07:15-07:30, за да си в 08 на училище, стойш там учиш 4-5 часа, отиваш на работа, хапваш нещо за 30 мин. и застъпваш от 22:30 най-рано. В добрия случай около 23:00 си в къщи. Имало е периоди в които това е ежедневие, и се молиш да дойде събота, че да не си на училище, а само на работа. Кофтито е, че програмата ми е такава, че може да се наложи да си ползвам почивния ден, за да присъствам на училище.
Почивам 1 ден в седмицата и вече 10 месеца съм на този режим, което вече ми се отразява много зле и физически и психически.
Не мога да се наспя, не си спомням от кога в почивния ми ден съм си бил цял ден в нас, май няма такъв ден. Мога да кажа, че за 10 месеца работа дори нямам и 40 дена да не съм бил да на работа, защото е имало периоди по 2 седмици без почивка.
Ето на, преди няколко часа заради нерви и напрежение пих един валериан, друсам се с кола, сладкото е задължително.
Преди няколко дена една колежка от работата ми предложи да излезем на среща и аз и отказах. Боже, аз и отказах. Преди година, това нямаше да се случи, но съм толкова уморен, че нямам нито силите, нито желанието да се разправям с нея, камо ли да почвам връзка. Да изкам някаква връзка, но подяволите нямам време.
Просто напоследък ми идва доста нанагорно.
На 20 съм, а съм станал толкова раздразнителен и мога да се разкреща и разбеснея за най-малкото нещо.
П.С. За декември съм работил 235 часа, като тогава бях още в семестъра, контролни, ала-бала, до 20-ти някъде ужас.
С други думи, просто явно умората вече се изразява психически в отблъскване на соц. контакти, по-точно в нежелание да ходиш някъде да се забавляваш.
Вече искъм само да се прибера след работа и да си почивам.
Дали някой от вас е стигъл до такова положение като мен.
Кажете някъкви методи да се преборя с това положение.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе вутов,ти докато земеш да береш плодовете на това,което сееш,нищо няма да остане от теб!кога ще има файда от цялата тая работа,след колко години,а здравето как ще е,нищо,че си на 20....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
vutov написа:...
оп лек оффтопик:
повече от ясно е че трябв да смениш работата. за това напрежение явно не изкарваш изобщо достатъчно, следователно има и други работи. А аз лично освен ударни стресове като този с който почнах темата по 2-3-4 пъти в ГОДИНАТА, и спешни сложни и критични задачи 'ЗА ВЧЕРА' по 2-3 пъти в месеца, в другото време изобщо не се чувствам натоварен, МЕКО казано

ако бях на твое място отдавна да съм напуснал. Кога точно искаш да живееш ако не докато си млад ?!?!?!?
организатор реклама
кремвирши Леки
мистър Бийн
20 часа
160км каране из Софийските улици и то в най-пиковите моменти на трафика
като изключим шофирането, другото време накрак из снимачната площадка
нямаше време за кафета и кола
п.с. Комичен момент беше края на рекламата - една чиния с 5 кремвирша, заради който трябваше да прелетя цяла София и да взема от офиса 3 щайги с ~500 кремвирша. Накрая чакахме 1 час да ги сварят всичките и да изберат "най-красивите"
тия дето димят в чинията накрая на рекламата
толкова бях уморен, че не останах за "изяш-кремвирш" партито
п.с.2 А също и 1 акт имам от тоя ден

п.с. Комичен момент беше края на рекламата - една чиния с 5 кремвирша, заради който трябваше да прелетя цяла София и да взема от офиса 3 щайги с ~500 кремвирша. Накрая чакахме 1 час да ги сварят всичките и да изберат "най-красивите"

п.с.2 А също и 1 акт имам от тоя ден

Последна промяна kagebista на 24 Яну 2008, 16:21, променена общо 1 път
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
еи хора тази тема не е за хвалене а за срам като работите толкова много някои плаща ли овертаим -не ми тогава значи сте се прецакали яко ,е това е проблема че не си цените сами труда и не се зчитате като нормални хора а им работите като роби мина времето даите да дадем осъзнаите се след като ви изтече работното време се казва -добре продължавам даи кеш веднага работодателя ви изплзва като коне и вие бачкаите тои ще ви бие шута щом си намери други шарани 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Мишу написа:еи хора тази тема не е за хвалене а за срам като работите толкова много някои плаща ли овертаим -не ми тогава значи сте се прецакали яко ,е това е проблема че не си цените сами труда и не се зчитате като нормални хора а им работите като роби мина времето даите да дадем осъзнаите се след като ви изтече работното време се казва -добре продължавам даи кеш веднага работодателя ви изплзва като коне и вие бачкаите тои ще ви бие шута щом си намери други шарани
да по принцип си прав, само дето изпускаш въпроса дори да не се плаща овъртайм, за какви пари работиш

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
t0sh написа:Мишу написа:еи хора тази тема не е за хвалене а за срам като работите толкова много някои плаща ли овертаим -не ми тогава значи сте се прецакали яко ,е това е проблема че не си цените сами труда и не се зчитате като нормални хора а им работите като роби мина времето даите да дадем осъзнаите се след като ви изтече работното време се казва -добре продължавам даи кеш веднага работодателя ви изплзва като коне и вие бачкаите тои ще ви бие шута щом си намери други шарани
да по принцип си прав, само дето изпускаш въпроса дори да не се плаща овъртайм, за какви пари работиш
неразбирам какво имаш в предвид кои за какви пари работи аз или другите

Колеги, не отиват на добре нещата с мен, за да имам свободно време през седмицата почнах на 16 часа в събота и неделя, имам 6 часа между двата маратона, и днес като се наведох в банята, направо ми се премрежи пред очите, всичко побеля, почнах да дишам тежко и едвам излазих, буквално излазих... след 10 минути се осъзнах в леглото с ебаси пулса и сърцетупа, а съм на 22! Май ще се ходи на лекар...
Та не преработвайте!
Та не преработвайте!