Има ли скиори тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Допада ли ви идеята за жилетките?

Да
36
46%
Не
42
54%

Общо гласове : 78
Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Ное 2007, 20:09

Рила планина, подножието на красивия връх Мальовица :D
Изображение

Видях се с един стар приятел :mhihi:
Изображение

Гледам пистата и мускулите на краката ми изтръпнаха,полудях :twisted:
Изображение

Комбито драпа много :twisted:
Изображение

Ееееех тая красива природа или дето има един Драгомански лаф "Оооой природо природо,и виий вальовесте каманье, пилещу цвърчу а мене ми муку та знае ли се" :lol:
Изображение

В Самоков ,спрях до офиса на Главболгарстрой и заснех табелата на "Супер Боровец" - малеееее :shock: Много писти много нещо,как се радвам :D
Изображение

На връщане покрай Искъра ,засякох 10-ина нови Е70-тки и Е53-ката на Камор,явно бяха ходили на Боровец,щото бяха кални почти колкото мойта кола
Изображение

Георги Пенчев
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Ное 2007, 23:26

е ся за кво дразниш :confused:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 25 Ное 2007, 0:58

http://vail.snow.com/winter/tm.asp аз пък тая година,ще съм тук,обаче ще бачкам и няма да има много време за ски

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 25 Ное 2007, 4:02

http://vail.snow.com/winter/tm.asp аз пък тая година,ще съм тук,обаче ще бачкам и няма да има много време за ски

хах какво съвпадение и аз там ще ходя ... от 13 до 22 Януари ... вероятно ... ако има и други пишете ... пък може и да се познаем по трасето ... мойта шапка е бяло-зелено-червена :mhihi: :mhihi:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Ное 2007, 4:06

stjoker написа:мойта шапка е бяло-зелено-червена

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това ли ще е ориентира на сезона?
Даите да измислим некви флагчета на форума да си ги бодваме по шапките
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 25 Ное 2007, 4:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
във Веил едва ли
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 25 Ное 2007, 13:40

колеги имам 5 комплекта ски но немам обувки а за нови пари не ми се дават та ако някой има 44-45 номер и не му трябват да свирка да измислим нещо,то не че в Русенско има и сняг де ама ще се моля 4е така ми се кара ;(
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Ное 2007, 20:16

а такаааааа.....!!!
8)
имам няколко важни неща да свърша преди да се видя с Бай Св.Петър и едното беше да ида в боксовете на Формула1....направено,второто е да карам ски в Колорадо....ненаправено,...............има и други....!!!
та ви завиждам ,момчета,а па колко и работа да имате-нема начин ако сте запалени да не се хързулнете...! аз тая и другата година нема да е ,но се някой ден ше видя как е в Колорадо-да понаучиме хамериканците как се кара. :mhihi:
тая събота с Капитал-а дойде брошурка за Австрия и цените ми се виждат доста прилични,а и Роската Коларов казваше ,че изобщо не е по-скъпо от Банско ,та може да поразходя комби-нацията и до там зимата....!може кооперацийка да направиме.....

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 25 Ное 2007, 20:23

И бащата е скиор 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 26 Ное 2007, 15:07

Penchev написа:Рила планина, подножието на красивия връх Мальовица :D
Изображение

Видях се с един стар приятел :mhihi:
Изображение

Гледам пистата и мускулите на краката ми изтръпнаха,полудях :twisted:
Изображение

Комбито драпа много :twisted:
Изображение

Ееееех тая красива природа или дето има един Драгомански лаф "Оооой природо природо,и виий вальовесте каманье, пилещу цвърчу а мене ми муку та знае ли се" :lol:
Изображение

В Самоков ,спрях до офиса на Главболгарстрой и заснех табелата на "Супер Боровец" - малеееее :shock: Много писти много нещо,как се радвам :D
Изображение

На връщане покрай Искъра ,засякох 10-ина нови Е70-тки и Е53-ката на Камор,явно бяха ходили на Боровец,щото бяха кални почти колкото мойта кола
Изображение

Георги Пенчев

Колко сняг има на Мальовица? Обработват ли пистите там или им е рано още?
Има ли някаква информация какви ще са цените на Банско за 1-ви и кои писти ще работят?
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Ное 2007, 15:43

На Мальовица има поне 60 сантиметра.Пистата в събота, беше леко позатъпкана от трака,но само в единия край.Влековете не работеха, само ски гардеробите - хората си взимаха писалки за ски бягане и се разхождаха по пътеката към хижата :idea:

За Банско аз лично не съм чул нито видял цени за съораженията, според мен малко слух е това ,че ще работят пистите :!:
Аз утре заминавам натам така или иначе поне за 3 седмици, ще напиша какво е положението в дните около първи :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Ное 2007, 15:54

Адаш!
На тая писта, преди 2 зими, баща ми с една моторна шейна се катери нагоре и се скрива някъде зад склона. След 2-3 минути се чува зверския рев на 3-цилиндровата Yamaha. След още 10 секунди въпросния пилот започва слалом между скиорите, които се пускат надолу, задминавайки ги с бясна скорост. Спира на равното долу след пистата и казва "А-а, тия що бягат от мен бре?"
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Ное 2007, 15:59

:shock: :shock: :shock: малеее, той много див ще дойде бе :mhihi:
Народа се е спекъл викаш :mhihi:

Нищо не казахте за проекта супер Боровец :roll:
Ще стане върхът :!: Бели Искър с два лифта :shock: Нисък Боровец, първата БГ гондола ...

Как се радвам за всичкото това,защото намразих Банско искренно много :puke: Боровец ще задмине Банско по дължина на пистите, както и тотално по площ и разнообразие на пистите :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 26 Ное 2007, 16:00

Penchev написа:...За Банско аз лично не съм чул нито видял цени за съораженията, според мен малко слух е това ,че ще работят пистите
Аз утре заминавам натам така или иначе поне за 3 седмици, ще напиша какво е положението в дните около първи

Георги Пенчев

Ако можеш напиши в четвъртък или петък какво е положението, за да знаем дали има смисъл да ходим в събота. Според http://www.banskoski.com/ остават 4 дни до откриването на сезона.
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Ное 2007, 16:43

Ще напиша, но честно казано имам чувството,че всичко това за 1.12 е абсолютна измишльотина, "Банско е вили на могили" :evil: Толова е зле положението там,че не ми се мисли за тези от вас,които отидете ...

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата