Ползвате ли халогени извън разрешените от закона случаи?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
D3BEP написа:Нощно виждане, ///peter, лекарят няма да направи.
Но не мисля, че нуждата е от нощно виждане, най - вероятно е просто някакво замъгляване, тип "старческо перде" на очите(съвсем лечимо с операция), което кара колегите да мислят и деня за нощ. Поради тази причина като гледам над 70% от тях "виждат" дупките и денем на халогени....
Теорията за халогените и дупките просто не е държелива, братя съфорумци. Без да подценявам невярността й, повечето участници сами дадоха друг приоритет. Истинското име май е "гъзария" и аз съжалявам че не разделих в отговорите "ползвате ли халогени нощем" от "ползвате ли халогени нон стоп при пуснати фарове".
За мен истинският отговор на темата вече е даден. Не съм смятал да ви чета морал, както казаха 2-3 колеги. Това е било работа на бащите им, аз нищо не мога да променя, хеле пък през интернет. Исках да видя обаче доколко "специалното отношение" на МВР към беемветата е случайно и доколко провокирано. Така де, и без това пуснах темата във връзка с една друга тема.
Само едно ще ви кажа на "свободолюбивите"и спирам: Излишно е да ме убеждавате мене в правотата си и правилността на действията си. Първо че не можете да ме убедите(както и аз вас), второ, не виждам защо да го правите.
Убедете ченгетата, които в испират и ви пишат актове .Там смисълът е по - голям.
А, и престанете да мрънкате и да се жалвате като ви спират. Потърсете гредата в собствените си очи. Толкова.
Айде стига говори неща който очевидно не разбираш.Като идваш в софия ми звънни 0885222246 Деян - да ти покажа разлика с и без халогени в осветеността на пътя и да си вземеш решението и преценката да ти се промени поне малко.
ПП дискусията почна с ползите от халогените и завършва доста несериозно, но разбирачите се прескачат един друг очевидно.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:дЗвер си бате![]()
![]()
![]()
п.п. некои да му промени ранга на момчето ученик на Аристотел

Първоначално реших, че е поредната ти лична простотия. Нищо особено.
Като поразмислих обаче,
Истина е, че един ранг от типа Александър Велики много би ми подхождал.
Благодаря ти, Македонче! Вие ги разбирате тея работи, Дуде!
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5