Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
... и аз така. И съм много доволен , че упражних правото си на глас.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
sonny написа:От 5 страници, поне 3 са пълни глупости. Ама тия селяци от вас, дето не са гласували, като почнат да реват, ще им пускам таа тема за отговор, тогава дано земат та да млъкнат, да си дадат сметка и на следващите избори да ас първи

БТВ гледахте ли пресконференцията на ГЕРБ по телевизията преди малко?
Бойко Борисов направо се гавреше на БСП и Премиера Станишев

Още нещо искам да споделя...аз бях застъпник в една от секциите в Казанлък...за цял ден предимно се виждаха баби и дядовци да идват да гласуват.И накрая като преброиха бюлетините...БСП-БСП-БСП...

Както каза обаче Бат Бойко промяната винаги тръгва от по-големите градове

Винаги гласувам, тия дето умишлено не гласуват искам да им кажа,че за мен са рая.Каквато и се очертава да станем след като турците гласуват под строй.Не може да живееш в една държава, постоянно да се оплакваш от нея и когато дойде единствения момент да направиш нещо да си останеш в къщи.И сега понеже някой ще каже,че нямало за кой да гласува,ще му кажа,че да харесваш този за който гласуваш на 100% е лукс който рядко се среща.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Леле баси майтапа някой вярват че пак Турците ще ни поробят Смех!!!!
Забелязъл съм,че на коментарите ти никой не отговаря ама аз ще ти направя това удоволствие.Нищо,че предполагам за първи път си имал право да гласуваш ако изобщо имаш такова.
Като решиш пак да вкараш някъв готин коментар за поробването и турците за да покажеш колко си cool те съветвам да си направиш една справка например за министерство на земеделието.Да видиш кой го управлява,от кога кви пари влизат излизат там по фондове и тн.,в добавка предпоалгам ще откриеш,че езика на който се говори там на по високите постове е турски.Са ти не знам дали знаеш ама официалния език в България е БЪЛГАРСКИ.И са да ти поясня специално на теб, че поробване не значи да влязат у вас фесове и да ти вземат плей стейшъна, а означава,че те управляват хора представители на друга държава.Хора които не са учили "Аз съм българче" и не харесват Левски.
Са недей да ми отговаряш, отговора не е толкова за теб колкото принципна позизия на човек който е видял това онова и е българин
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
гласувайте независимо за която и да е БЬЛГАРСКА партия нека само да из4езнат гадните ТУРЦИ 4е има райони в Бьлгария дето не се говори бьлгарски а за министерството на земеделието турския е основен език мама им циганска. 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Mr.White написа:Винаги гласувам, тия дето умишлено не гласуват искам да им кажа,че за мен са рая.Каквато и се очертава да станем след като турците гласуват под строй.Не може да живееш в една държава, постоянно да се оплакваш от нея и когато дойде единствения момент да направиш нещо да си останеш в къщи.И сега понеже някой ще каже,че нямало за кой да гласува,ще му кажа,че да харесваш този за който гласуваш на 100% е лукс който рядко се среща.
Е, и ти какво точно промени? Не твоят глас, но допускам че твоят глас по една случаност е станал ключов и твоят кандидат е спечелил с един глас напред. И? Кой е той, какво представлява и какво ще промени?
Ако прообване е това което описваш:
че те управляват хора представители на друга държава
Ние сме безкрайно и безвъзмездно поробени, Управляват ни и са ни управлявали евреи, русофили, американофили, испанци и какви ли още не.
За мой кандидат бих гласувал и с пушка в ръце.
За тея, дето, както се изрази, "не ми харесват на 100%" ще гласувам винаги със заертана бюлетина.
Даже за страни като Русия, дето уж "прохожда в демокрацията" е характерно, че избори под 50% активност се водят невалидни.
Има и бюлетина "против всички". При победа на тази бюлетина изборите се насрочват отново и партиите излъчват нови кандидати.
Нашите обаче никога няма да го направят. Защото са в един кюп. И защото едва ли има и единици сред тях, дето не са крали, колили и бесили. Какво пречи да въведат закон за изборите "под 50% - недействителни" и като се повтпрят 2-3 пъти въвеждат и данък за провеждане на изборите, да видиш как всички ще се юрнат да гласуват. Не могат ли? Такъв "местен данък" даже и кметът може да поиска.
Не. Не искат, братче. Тея, дето са те зарибили теб да приказваш как в гласуване е спасението от турците(и аз много добре ги знам кои са тея герберчета), точно те имат най - нищожен мерак от повече избирателна активност.
Защо?
Поради простата причина, че когато гласовете се плащат, повече участващи гласове означават по - голяма плащаница. По простата причина, че и при тях ДПС пак ще са в управлението, само дето ще обвинят вас, че сте ги избрали.
60% от българския народ трайно са осъзнали, че за който и да гласуват, файда за тях няма. И аз ги поздравявам за това "откритие". Демокрацията на дядо Тошо с 99% за БКП и съвременната демокрация се различават само по броя кебапи, дадени преди изборите.
Но ги призовавам: да декларират откритието си. Да не мързелуват и да пазят мнението за себе си. Идете и гласувайте със зачертана бюлетина и много здраве на кмета и президента.
Не виждам решението в този случай.
Е, и ти какво точно промени? Не твоят глас, но допускам че твоят глас по една случаност е станал ключов и твоят кандидат е спечелил с един глас напред.
А ти какво промени като не гласува.Освен, че никой не разбра че съществуваш.
За тия дето са ме зарибили мен няма смисъл да ми обясняваш,щото се едно аз да ти кажа че те зарибяват тия дето искат да не се гласува за да печели ДПС.
А това е факт който няма как да го отречеш щото е проста математика, при твърд вот от ДПС колкото по-малко гласували толкова по-добре за тях.
Странни са ми хора които стигат до извода "Ами не може да се оправят нещата" Еми защо стоите в Бг тогава,или ако стоите защо се оплаквате.Не ми се връзва някакси.
А и ако не е в гласуването спасението от турците в какво е? би ли ми казал.
Искам да поясня, нищо лично към теб дори съм съгласен с тези неща за за активността на гласуването,но просто адски ми е писнало от тая българска апатичност,всички са маскари крадци и тн. и нема смисъл да се гласува плаща данъци и още безброй неща.Е какво да се направи тогава.Вероятно да се спасяваме по единично, еми то за това сме на тоя хал.
D3BEP написа:.....
А уж изглеждаш интелигентен и начетен човек. Тези ти думи говорят много зле и за теб и за останалите овце, аааа пардон Българи. Та вие можете ли гордо да се изправите и всеки от вас да каже: Аз съм Българче обичам, наще планини зелени.....Българин да се наричам, първа радост е за мене. Та вие можете ли със сълзи на очи и с ръка н асърце да стойте прави и да пеете химна на Бълария? Жалко е и лешо, че България се състой от 10% дезертьори, 30% БЪЛГАРИ и 70% овце. Под дезертьори разбирай тези дето са извън страната, в това число е и майка МИ