за ЖЕНИТЕ !
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
BMW-E39 написа:само само САМО за е**е са тия мръснициМръсна дума е Любовта
аве цензурирай я бързо че ше има наказание от модераторите

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
kagebista написа:Наскоро се случи една тройка чукане с 2 мадами. Едната има няколко месечно дете, женена. Другата тамън се беше сдърпала с приятеля си ВРЕМЕННО - сега пак са заедно
![]()
![]()
абе да не сме баджанаци и аз ебах преди няколко дни две едната с дете и една нейна приятелка дето се беше разделила с гаджетои сега са заедно

пс. инициалите им са К. и М. те ли са ? и ако са те ебати майтапа

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
я направо да си кажеме коя и каде и поне да ги минеме сите
...нали любовта към марката BMW сближава
кажете на колко годинки са тия двете мръсници да е по интересно и разбиращо се кви маики има

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
На този свят има хора и хора. Не можете да слагате всички жени или мъже под общ знаменател. Във всяко стадо има черна овца. Най-грозното е, че от 14-15 годишни започват да гледат парите и така си свикват. Ама понеже тоя с парите няма достатъчно време да ги ч**а си намират друг. Общо взето цирка е пълен.
На моя приятел не бих му изневерила, защото е много свестен и заслужава уважение от моя страна.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
jArGoN_LaDy написа:На този свят има хора и хора. Не можете да слагате всички жени или мъже под общ знаменател. Във всяко стадо има черна овца. Най-грозното е, че от 14-15 годишни започват да гледат парите и така си свикват. Ама понеже тоя с парите няма достатъчно време да ги ч**а си намират друг. Общо взето цирка е пълен.На моя приятел не бих му изневерила, защото е много свестен и заслужава уважение от моя страна.
дали наистина го мислиш или го казваш просто ей така

а иначе в първия клип от подписа ти се споменава нещо за дете...
да не би тоя да е мъжа на тая дето двамата колеги са имали нещо с нея

- SiLvEsTeR.R
- кандидат ентусиаст
-
Всички с изключения на майка ми но да не забравяме, че и тя е жена
(Зависи много от човека ... опс жената
) но залагам на отговор 99% 

(Зависи много от човека ... опс жената

interlagos написа:kagebista написа:Наскоро се случи една тройка чукане с 2 мадами. Едната има няколко месечно дете, женена. Другата тамън се беше сдърпала с приятеля си ВРЕМЕННО - сега пак са заедно
![]()
![]()
абе да не сме баджанаци и аз ебах преди няколко дни две едната с дете и една нейна приятелка дето се беше разделила с гаджетои сега са заедно![]()
![]()
![]()
пс. инициалите им са К. и М. те ли са ? и ако са те ебати майтапа![]()
![]()

Само едно мога да кажа - моногамията вече е едно разводнено понятие и почти не съществува, освен може би в случаите когато налице е вече брак. До този момент е нормално да се живее, кой както сметне за добре. АКО вашият партньор изневерява, по-добре да не знаете

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
kagebista написа:interlagos написа:kagebista написа:Наскоро се случи една тройка чукане с 2 мадами. Едната има няколко месечно дете, женена. Другата тамън се беше сдърпала с приятеля си ВРЕМЕННО - сега пак са заедно
![]()
![]()
абе да не сме баджанаци и аз ебах преди няколко дни две едната с дете и една нейна приятелка дето се беше разделила с гаджетои сега са заедно![]()
![]()
![]()
пс. инициалите им са К. и М. те ли са ? и ако са те ебати майтапа![]()
![]()
ако беше дал други букви щеше да стане веселба - ма то и така може, направо да размениме телефоните и да сформираме Волтрон
![]()
Само едно мога да кажа - моногамията вече е едно разводнено понятие и почти не съществува, освен може би в случаите когато налице е вече брак. До този момент е нормално да се живее, кой както сметне за добре. АКО вашият партньор изневерява, по-добре да не знаете![]()
И мойта може да ми изневерява и ако го прави значи е добра колкото мен и не ми дава повод да се съмнявам
а между другото да ти е минавала мисълта че може да чете форума

LAST RIDE написа:аз съм чувал само хубави неща за заралиикитенещо за обмяна на кадри трябва да измислим
че все в тая посока ме трегли
Те заралийките хубави ама тия от Сливен много способни - изкарват кинти в Брюксел, антверпен и т.н.

Така, че едното за сметка на другото ...

П.П> според мен по добре да имаш способна жена от колкото барби дето само да ти лапа парите

Сливен е пълно с "гъзари" ама добре, че са п.тките, че иначе глад майка

А иначе по темата - има свесни жени, ама те стават такива каквито ние ги учим. На тоя с Е60-то жена му се е.е ами като е похлупак ще се .... я да я остави да готви и пере какво я е потатрил на фитнес

Има хиляди начини, зависи изцяло от мъжа

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
kagebista написа:И да го чете каквоДа ти кажа аз ако съм на такова положение, ще реагирам като теб - сигурно ще я направя трудна за рисуване. Затова предпочитам да не знам ако се стигне до там
В подобен случай единствено бих държал сметка на жената, а не на любовника. Тя е съгрешила, не той
ти май не си ме разбрал имах предвид твоята приятелка че може да чете

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
VesoPesaW123 написа:Eliana написа:Dimo в такива ситуации решението съвсем не е в насилието.
я да чуеме твоето решение
Ми спираш да се занимваш с парцали и така.
След като боя не оправя нещата, тогава има ли смисъл изобщо да се стига до там.
Много е лесно така да го направиш, защото е преди всичко жена.
Но когато мъж зневерява на жена тогава какво е решението?