Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 05 Сеп 2007, 0:17

от мен имате също ОК, нека се съберен най-накрая всички клубове и да покажем поне за едно нещо в гнусната реалност, че има глас народен. Най-много да ни вземат книжките ...

ентусиаст
Аватар

Re: ....

Мнение от [Georgi] » 05 Сеп 2007, 0:26

bavareca_86 написа:колега лесно е да се каже.най добре на еко да се разберем за нещо по сериозно на място.и този път да стане организация като хората.и 5 коли да се навият аз пак ще дойда и с мен ще довлека поне 2-3 коли още.а сам сигурен 4е и някой слу4аен може да спре било то и от любопитство

Историята показва, че за да се получи огранизацията ей така от нищото, трябва да се случи нещо непредвидено - зимата на 97-ма, майката дето уби детето си в езерото в Южен парк, убития таксиметров шофьор. Понеже ние не искаме никои да умира, не трябва да се подхожда по спонтанно-организирания начин, а трябва целенасочена организация.

99.9% съм сигурен, че и другите автомобилни клубове биха се присъединили към нещо такова.

ЕКО-то още не съм го сефтосал, пък и тия дни ще съм по морето, но за другата седмица ако има някой от Дървеница да се ескортираме взаимно до там съм на линия...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Сеп 2007, 0:54

Ако ще става, аз съм там :roll:

Спомняте ли си протеста на tracker-ите (arena, zamunda) пък си събраха сравнително брой хора в доста смачкано време и място.
Просто трябва администрацията да сложи банери на homepage-а и в началото на форума за да се вижда от всички и така по другите клубове и да се насрочи не много близка дата.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: ....

Мнение от bavareca_86 » 05 Сеп 2007, 1:25

[Georgi] написа:
bavareca_86 написа:колега лесно е да се каже.най добре на еко да се разберем за нещо по сериозно на място.и този път да стане организация като хората.и 5 коли да се навият аз пак ще дойда и с мен ще довлека поне 2-3 коли още.а сам сигурен 4е и някой слу4аен може да спре било то и от любопитство

Историята показва, че за да се получи огранизацията ей така от нищото, трябва да се случи нещо непредвидено - зимата на 97-ма, майката дето уби детето си в езерото в Южен парк, убития таксиметров шофьор. Понеже ние не искаме никои да умира, не трябва да се подхожда по спонтанно-организирания начин, а трябва целенасочена организация.

99.9% съм сигурен, че и другите автомобилни клубове биха се присъединили към нещо такова.

ЕКО-то още не съм го сефтосал, пък и тия дни ще съм по морето, но за другата седмица ако има някой от Дървеница да се ескортираме взаимно до там съм на линия...

тогава ей така от нищото що не се саберем 10-15 коли да ресхим каде и да го направим.знам 4е няма да е никак лесно но от опит глава не боли дет се вика.а си трябва и сериозна организация,транспаранти или нещо подобно.като кажем примерно на 10.09.2007г.в еди колко си 4аса еди каде си и секи ще си каже що пък другите могат а аз не и той ще дойде
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Сеп 2007, 6:40

Точно, като се съберем, ще се реши идеята за протеста, но да видим какво мисли управата на клуба? Би ли подкрепила нещо такова?

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 05 Сеп 2007, 9:44

Burningparis написа:от мен имате също ОК, нека се съберен най-накрая всички клубове и да покажем поне за едно нещо в гнусната реалност, че има глас народен. Най-много да ни вземат книжките ...
:mhihi:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 05 Сеп 2007, 9:58

на скоро четох една тема по повод на предстоящ събор в софия които предстои да се случи на 14,15,16 септември на околоврасото при бояна....ако искате да правим стачка и да блокираме нещо нали знаете каде стават най големите мазаници,а там ще има много хора и не само от нашия клуб ами и от други също....аз предлагам след края на единия от трите дни просто вместо сички да хукнат по кафетата и кащите си нека останат и да направим тази стачка за която сички толкова говорят....тука и самите организатори на клуба ще дадат своя принос като помогнат да направим на принтерите си по кащите секи един от днас листовка(по модел на клуба)на която да пише в колко часа се събираме и в кои ден и правим стачка по повод "НЕ на поскъпването на горивата" :idea: Но все пак си мисля че дори това неможем да направим защото "все пак добре дошли в...":bgflag:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Сеп 2007, 21:04

Май още ще се остава в САЩ :mhihi: :mhihi:тук поне бензина е без пара

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 05 Сеп 2007, 21:19

Ако не се лъжа, след 01.01.2008 следва поредното повишение на акциза на горивата...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Сеп 2007, 21:21

не съм против-само подсещам!
я си спомнете какво им се случи на зелените като протестираха за Иракли и Странджа....! помните ли!? за такситата -можеше да си правят стачки и да затварят Орлов мост-за тия ,обаче не можа. набиха ги,прибираха ги и им джаснаха на 30 човека по един акт.
така че ако се мисли-трябва или много хубаво да се измисли,или да са много хората,за да се уплашат и да не смеят да ни дърпат. тва е решението.
иначе те -зелените вчера и на пам.Левски се опитаха да $минават$ през пешеходната пътека-уж не е незаконно,ама си ги нагнетиха в ъгъла и пуснаха колите ченгеларите.
така че раотата треа се изпече хубаво.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 05 Сеп 2007, 21:23

:arrow: :idea: :?:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Сеп 2007, 23:20

и са ко праим :roll:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 06 Сеп 2007, 0:56

Давайте тръгваме сега. Опа ма тя лампата светна днеска, ей забравих :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 06 Сеп 2007, 9:22

те тия с беемветата няма да закачат, а пък ако следим и развоя със "закъсването", 30 човека с отворени капаци на орлов мост :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 06 Сеп 2007, 10:15

Това с бензина е търговски въпрос - ще ни кажат да не сте си купували бмв-та, като имате пари за части, за хубави дрехи, за ай-поди, пайнери, турбота и какво ли не, ще имате и за бензин. Да не говорим какви интереси дърпат търговията с горива в България. Не че на запад не е така, но тука са каубои от дивия запад... Има още куп аргументи. Освен това маститковците-дупедавци-далавераджии-политици отдавна са си кюртирали съвестта и гражданската позиция. Само намират по един бушон, който да гърми на 2-3 години в някое министерство, за да вървят спокойно далаверите. Такива хора НЯМА да чуят апела ни за бензина, ужасяващите пътища, безобразията на КАТ и всякакви държавни службици с абревиатури, големи приказки, малки пишки и никакви топки, покриващи се зад общата държавна безотговорност. Няма да разберат и, че зависят от нас, защото ние отдавна (някъде в началото на 40-те) сме се отказали доброволно от контрола на народа над управниците и те зависят само от себе си и своите покровители в сянка или в чужбина. Въобще, протеста в българия (не е случайна малката буква) е келешлък. Признайте си каква ви е първата мисъл като видите затворена улица за протест - "да им еба майката, пак трябва да обикалям" или нещо подобно. А не "тези хора сигурно отстояват някаква кауза, проявявам разбиране или съпричастност"... Затова френските протести успяват, а нашите не. Имам своя теория за решение на всички тези проблеми, но няма да я споделям, защото не е хуманна, а нали живеем в ЕС. Като представител на БМВ клуб България мога да заявя, че клуба ще подкрепи всички ЗАКОННИ действия, свързани с дейността му - законова уредба на движението по пътищата, проблеми със самите пътища или институциите, отговарящи за свързани с автомобилите дейности. За съжаление аз лично не вярвам, че ЗАКОННИТЕ действия на клуба или на група хора могат да променят удобно нагласеното за обслужване на интереси статукво. Но като представител на клуба, ще окажа подкрепа на всяка разумна и обоснована инициатива. В противен случай рискуваме всеки шофьор на БМВ да бъде репресиран като "келеш" и подлаган на тормоз от всякакви ОРГАНИ, които умеят само и единствено това - да репресират едни, за да угаждат на други. А идеята на клуба съвсем не е да добавя негатив на вече инкриминираната психологическа нагласа към собствениците на БМВ, заради лакеите на същите онези хора, които употребяват органите. Та, в този омагьосан кръг, аз бих искал да запазя достойнството си, както и на организацията, която в момента представлявам.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата