Aве до кога ще ги търпим ния мангали .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Авг 2007, 16:28

Тоя малкия дали се самонаранява на седалката си... дето я няма... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Авг 2007, 21:42

Роми пребиха жестоко момиче в столицата " 16-годишното сираче Сийка Дикова е ритана и бита с пръчки, после захвърлена в река, открили я минувачи; детето е в „Пирогов” с травми по цялото тяло "

днес си вървим с един приятел и минава такси с мангали , гледаха ни все едно искаха да ни пребият... тия са толкова прости, че нищо не ме начудва..... според мен истината за тях е много бой и затвор , както и тая шибана управа на държавата да вземе да му смачка малко гъза на циганския дон .... тоия долен смешник бойко ся ше ги пази мангалите за да гласуват за него сигурно...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 23 Авг 2007, 22:38

Burningparis написа:Роми пребиха жестоко момиче в столицата " 16-годишното сираче Сийка Дикова е ритана и бита с пръчки, после захвърлена в река, открили я минувачи; детето е в „Пирогов” с травми по цялото тяло "

днес си вървим с един приятел и минава такси с мангали , гледаха ни все едно искаха да ни пребият... тия са толкова прости, че нищо не ме начудва..... според мен истината за тях е много бой и затвор , както и тая шибана управа на държавата да вземе да му смачка малко гъза на циганския дон .... тоия долен смешник бойко ся ше ги пази мангалите за да гласуват за него сигурно...
току що го четох.....явно тряа вече жопки и то яки :!:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 23 Авг 2007, 22:57

Трябва им голям бой и мнооооооооооого мъчения :!: Май е време да ходим запас...................
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Авг 2007, 23:38

mitko_n1 написа:Трябва им голям бой и мнооооооооооого мъчения :!: Май е време да ходим запас...................

сички на въсссссссстание :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 24 Авг 2007, 9:09

Ти заеби въстанието, трябва нещо много сериозно да се предприеме. Вижте тук за какво става дума - http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088502

А ето какво се е случило снощи - http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1088719

Наистина, докога ще търпим?!?

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 24 Авг 2007, 9:31

Удряй с лопата където сваришшш........................... :mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Авг 2007, 9:49

Преди 3 години, година преди инцидента в Захарна Фабрика, където мангалите убиха професора, ми се наложи дамина точно покрай гетото им, това е на пътя между завод 23 Декември и захарната. Карам си аз, и след един ляв завой, тумбма цигани правят сватба на пътя, намалих, клаксон и отбих в лявото платно, в следващия момент, тъпите мангали започнаха да се мърдат навътре, в следващия момент в края на тумбата, някой бутна едно цигане, аз го ударих с огледалото в дясната ръка, циганите започнаха да ме гонят, ама аз газ и да ем няма. Сле 40 минути се прибирам и веднага след мене патрулка. Взеха ми документите и в КАТ. Казаха, че някакъв спрял, записал ми намера и се обадил на куките, взел цигането и го закарал в Пригово. От там му изкараха епикриза са средно телесна повреда, следваха дела и т.н. Казаха, че имал счупване на три места на дясна подбедрица, което беше невъзможно. На пъри разпит, аз отивам без адвокат, а циганите се изсипали всичките в районното с двама адвокати. Единственото което ме спаси от съда беше, точно случката с професора, която стана на следвващата година. Делото ми се води 1година и кусур, тъпия съдия връща делото 4 пъти защото не му хареса заключението на дознателя, което гласеше, че аз вина нямам. Така, че не ни е на сапун, а мангалите на бърнаут, щото мене ше ме е гнус да се измия със сапун правен от мангали. И сега където имам възможност си ги гоня и ги бия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 24 Авг 2007, 10:02

Не че съм расист,ама мангалите винаги съм ги мразел,а сега още повече...не стига,че всичките им сметки ние им ги плащаме,ами са и нахални до безобразие...тва през цялото гето на Факултето трябва да минат с булдозери и да не остане нещо там...ма как да не са нахални,след като на тях всичко им се прощава...мен никой не ме пита имам ли пари да си платя тока,водата,парното...ония не ги бръснат изобщо...щото реват после,че имало дискриминация... :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 24 Авг 2007, 11:06

Да. а вижте какво става тука:
http://dnevnik.bg/show/?storyid=370542
Ето още за убитото в Самоков момче, което съвсем спокойно си е излязло с приятели:
http://news.ibox.bg/news/id_231364818
Според очевидци боят е станал защото "каква им била работата на циганите да са в центъра на града"?

Предлагам ако искаме да сме интелигентни или поне да изглеждаме такива, да спрем да четем и цитираме вестници. Нивто на които все повече пада. И все повече ни хвърлят в етнически и други дразги по политически и икономически поръчки. Вече месец почти нямат друга тема. А в красна поляняа видяхте ли какво стана - момчето се оправи и разказа цялата истина, без да излъже, хванаха и извършителите. С помощта на журналята обаче усляхме да го направим политически въпрос. Видяхте цигански бунтове и ужас. Аз пък знаете ли какво видях? Видях двама - трима от малцинствата, наобиколени от кокошки, които им се присмиваха или пешлемета, които им подражаваха. Тея двама - трима бяха опреедлено за психиатрията, съвсем официално, само дето и там не ги щат, щото трябва да ги хранят.

Това, което произлиза обаче, вече е сериозно. Масовата психоза с вестници продължава. Сега ще броим всеки труп на циганин или българин за етнически конфликт. Вземете се в ръце, варвам, че сте интелигентни хора. Циганите не са цветя. С циганите залагат етнодемографски проблем, вярно е.
Най - лесният начин обаче да го задълбочат, а не да го решат, е именно п отоя път. Не им помагайте.
А решението на въпроса е просто. Със закон. Задължително образование, ниаккви помощи и субсидии без трудов стаж едиколко си време. За изоставяне и физическо нараняване на деца: затвор + пожизнено отнемане на детски надбавки и социални помощи. За принуждаване към просия и изнудване: затвор. За кражби: затвор. Раждане под 18 години се брои за изнасилване, абортите под тая възраст стават задължителни и като криминално действие се гледа на подпомагане на раждаето от лекар - с заплаха за разрешителното му или поне глоба. На Скитници и просяци: задължителна работа, иначе арест, с правото сам да работи каквото избере, но поне 6 месеца да бъде проследен от социалните служби. Инвалиди - трудоустрояване. Нов министър на земеделието, не от ДПС. И бързо ще живне работата.
Ако сега се изтрепем, и какво? Ония които дирижират концерта ще си поплачат? Ще им намалеят печалбите? Напротив. Не броят те нито чужди, нито свои, ние сме прост ресурс. Като се трепем: така сме го избрали. Хубавото му е, че си мислим, че вината е в тея, с които се трепем. А тя не е в тях. Някой ги кара. Някой и нас ни кара.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 24 Авг 2007, 13:21

последното мнение е най-правилно от реалистична гледна точка... макар че, ако зависи от мене... :evil:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Авг 2007, 13:39

След мангалите са на ред те :mhihi:

старши ентусиаст