Кандидатстудентските изпити...ВПЕЧАТЛЕНИЯ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Юли 2007, 23:59

А не, в тоя момент идват на помощ връзките и пак се уреждаш и взимаш хляба на някой ... :mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 20 Юли 2007, 1:05

АЗ завърших ся да видим на кого ще взема ляба :)
М/у другото като знам къв ни е ташак образователната система в момента чак се чудя що се записах да студентсвам :confused:
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 2:09

В тоя форум си имаме няколко копия на Дева Мария... :evil:

Ние сме избрали тоя начин, вие изберете другия като сте по-способни от нас. Просто аз смятам, че както и да влезна няма да науча нищо там, както и вие, защото нямам време да ходя 200 дни в годината на лекции. За това време ще изгубя доста пари... :!: Щом сте по-способни като се явим на интервю ще вземат вас, не мен. На никой от вас не съм виновен, че е учил 3 месеца и накрая е изкарал 4. Толкова си можете, това говори само по себе си за това колко знаете и каква полза има от това да учите...

Аз смело твърдя, че повечето въпроси би трябвало да се знаят от обща култура и едва ли има много хора в този форум, които да не могат да се справят с тоя тест. Но на въпроси като "Колко кози е имало в БГ през 2005" не мога да отговоря и моментално поглеждам в чуждите листа. Не мисля, че това е от много голямо значение за това как ще се развивам и като цяло за знанията ми...

Това са пълни глупости... :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 2:50

Оооооооооооооопс...
Приемам честитки още преди да зная резултата от втория изпит...

Разрових се в сайта на УНСС.
Посочил съм "Стопанска логистика"... Свободните места са 32 за момчета, а посочилите тази специалност сме 20, което от своя страна значи, че с оценка над 3 съм вътре... (май я имам... :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

Благодаря Ви предварително... :lol:

Останалото е математика. На който му се смята да смята, ако не вярва... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 20 Юли 2007, 3:31

Ами честито и не забравяй да почерпиш :))
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 20 Юли 2007, 3:36

Уилямс.Не знам наборе какво гледаш и ровиш,но в момента бала в УНСС е толкова голям,че момичетата им трябва над 5.50,а на момчетата минимум 5,за да влязат.Оказва се също така,че разпределението на специалностите по предмети е тъмна Индия като се има впредвид оценките от ЕПИТАТА ;)

Много искам да те видя на живо,че нещо гледам на 18 яко баровец го даваш и искам и аз да съм като теб с много акъл :mhihi: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 11:54

Bavarishe написа:Уилямс.Не знам наборе какво гледаш и ровиш,но в момента бала в УНСС е толкова голям,че момичетата им трябва над 5.50,а на момчетата минимум 5,за да влязат.Оказва се също така,че разпределението на специалностите по предмети е тъмна Индия като се има впредвид оценките от ЕПИТАТА ;)

Много искам да те видя на живо,че нещо гледам на 18 яко баровец го даваш и искам и аз да съм като теб с много акъл :mhihi: ;)

На теб ли да вярвам или на това, което пише в сайта...??? :roll:

А за това какъв съм, съм казал отдавна, че едва ли някой го интересува какъв съм точно, който трябва ме е видял. Нито някъде съм казал, че съм баровец нито нищо. Ти го казваш. Явил съм се на изпит заедно с всички вас и сме тръгнали на равно, така че ще видим накрая кой колко акъл има... :idea: :idea: :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 20 Юли 2007, 12:08

Евалата му правя на Williams-а - нахакано момче е, ще стигне далече... ама някой може ли да ми каже от английския кога да очаквам някакви резултати (в УНСС става въпрос)?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 12:15

:yes: :winky: :bchug:

В сайта на УНСС мисля, че трябва вече да са публикувани резултатите от изпитите по английски език. Провери, че на мен не ми го отваря. Явно сега в 10 часа като са пуснали верните отговори и е станало мазало отново... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 20 Юли 2007, 12:21

Отвори ми го с триста зора, но все още не пише нищо... иначе относно стопанската логистика така и не ми стана ясно (иначе и аз съм я посочил ;) ). В най-посочвани наистина само 20 човека са я посочили, ама в най-желани са няколко хиляди то каква е разликата между тези две статистики някой може ли да ми разясни.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 12:26

Има разлика в това дали си я посочил първа или след това някъде... ;) :idea:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Юли 2007, 12:33

Адаш това което си го гледал за логистиката е,хора които са я посочили първи ;) Демек 20 човека са я посочили на първо място и ги няма в бройката другите които са я посочили на 2ро,10,20то място и т.н. ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 12:35

SpUd3r написа:Адаш това което си го гледал за логистиката е,хора които са я посочили първи ;) Демек 20 човека са я посочили на първо място и ги няма в бройката другите които са я посочили на 2ро,10,20то място и т.н. ;)

Да де... Аз съм един от тях... :winky:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Юли 2007, 12:45

аааа ми начи честито ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юли 2007, 12:46

SpUd3r написа:аааа ми начи честито ;)

Мерси, мерси... Има бая да черпя...

А колко се ядосвах като я написах първа специалност не ми се говори... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата