Тия вече се чувстват като у дома си
Модератор: Общи модератори
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Друг пример : Колега от форума без да давам имена кандидатства за полицията . За Българската полиция . Покрива всички нормативи но незнайно защо не получава работата . По-късно разбира че е декласиран защото някъде от горе от управата е наредено да бъдат назначени десетима граждани с турски произход . Отделно колегата спомена новини на майчин език . Ква майка ве майка ви стара майчин език е Българският ...

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
BMW_325 TDS написа:Заеби няма оправия !!!!!![]()
![]()
Малко по малко Турция ни ебава мамката !!!
Какво те ебава Турция бе? Я отиди до Истамбул и виж колко са напред Турците и тогава приказвай. Няма да станеме на нивото което те са в момента и след 10 години. България е съсипана като държава още преди 18 години. Ако отидеш някой ден до Турция още с влизането в страна се поогледай отляво , отдясно и ще видиш как земите им са обработени докъдето ти стига погледа , а като се върнеш тук се загледай в пустящите полета. Разгледай им пътищата.Просто няма да видиш дупка.Влез в няко магазин и виж как ще те посрешнат и като се върнеш тук влез в някой магазин и направи сравнението.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Maverick_VS написа: Ахахахахаха абе на теб май ти казах да спреш да пишеш, щото говориш само глупости! Айде кажи ми като знаеш, какво ще стане - САМО предполагаш, няма как да знаеш - ясно ли ти е - като идеш в Турция и закачаш туркините тогава ще ми пишеш какво ти се е случило - не сега - аз на предположения не разчитам!
По твойта логика - ами ако на плажа имаше 15 от "феновете" на Атака, какво щеше да стане, а - нали се сещаш, само предположения!![]()
![]()
Айде спри да пишеш простотии, че ми писна да ти наливам ъкъл в празната глава!
хехе! направо ме разсмиваш момче

кво ми говориш ве Пинки...

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Турция не ни ебава,а турците които ни управляват,даже си спомням едно изказване:"-Българите вън от Родопите",ала ние сме етнически толерантни и нема проблеми,и не в това беше въпроса а че пак ше бъдем много толерантни и т-та пак ше им се размине///sasho написа:BMW_325 TDS написа:Заеби няма оправия !!!!!![]()
![]()
Малко по малко Турция ни ебава мамката !!!
Какво те ебава Турция бе? Я отиди до Истамбул и виж колко са .
Смърт за турци цигани сичките на дръвника
вия имате ли си представа какво става в наща мила държавица
имате ли си и най малка представа какво е по селата кадето турците са повече от българите
помните ли момчето което получи най хубавия подарък за 18-тия си рожден ден
в Вбокс има един фанатик който е направил клипче
със статии как
през 2 дена турци/цигани малтретират и тормозят нас българите
а ужким сме си у дома
така е
като сме прости
ще ни бият ще ни ебат ще ни ронят и малкото самочуствие
викат ни гяури
другия път пак си стойте у дома и не гласувайте
ахмет ще ни оправи
имате ли си и най малка представа какво е по селата кадето турците са повече от българите
със статии как
а ужким сме си у дома
така е
като сме прости
викат ни гяури
ахмет ще ни оправи

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Даваш ли, даваш, Балканджи Йово,
хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра!
Хората са се тепали за вяра националност и прочие идеали, но некои тука явно не го знаят и сега викат "Кво толкова станало?" Ми станало е! Все едно какви са... ква им е работата да изпростяват на чужда територия?

хубава Яна на турска вяра?
- Море, войводо, глава си давам,
Яна не давам на турска вяра!
Хората са се тепали за вяра националност и прочие идеали, но некои тука явно не го знаят и сега викат "Кво толкова станало?" Ми станало е! Все едно какви са... ква им е работата да изпростяват на чужда територия?

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
tsurata написа:Maverick_VS написа: Ахахахахаха абе на теб май ти казах да спреш да пишеш, щото говориш само глупости! Айде кажи ми като знаеш, какво ще стане - САМО предполагаш, няма как да знаеш - ясно ли ти е - като идеш в Турция и закачаш туркините тогава ще ми пишеш какво ти се е случило - не сега - аз на предположения не разчитам!
По твойта логика - ами ако на плажа имаше 15 от "феновете" на Атака, какво щеше да стане, а - нали се сещаш, само предположения!![]()
![]()
Айде спри да пишеш простотии, че ми писна да ти наливам ъкъл в празната глава!
хехе! направо ме разсмиваш момче!В Б-я или в Т-я където и да идат бг военнослужещи ,които са извършили умишлено престъпление(както в конкр. случай) отиват на военен съд и автоматически си губят работата ,ако ги признаят за виновни (осъдени за умишлено деяние)...
кво ми говориш ве Пинки...шът да фак !
Абе ти вземи прочети няколко поста преди да пишеш неподготвен и не схванал смисъла на моя пост!
И какво умишлено престъпление бе - ще има престъпление ако онзи има телесни повреди(леки, средни, тежки) и си е извадил медицинско и заведе дело - чак ако съдът определи, че някой е виновен тогава ще говорим за престъпление и за виновни - май не си наясно с презумпцията за невинност

Както и да е - аз спирам да пиша в тая тема - каквото има, съм го казал, че вече почвам и да се повтарям, а не ми харесва! На коне с капаци какво да обясниш - както bam-bam ви иронизира малко по-напред в темата - ми съберете се и се вдигнете на въстание

Написал съм го и малко по-нагоре в темата - ГЛАСУВАЙТЕ - това е - не да си ми седите вкъщи на избори, да се оправдавате с порои и после ДПС управлявало държавата, турците командвали всичко - ами замислете се - ВИЕ сте ги сложили на власт, с вашия уж "протестен" вот срещу българската политика!
Край от мен по тая тема - друго нямам какво да кажа!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
denko написа:Смърт за турци цигани сичките на дръвника
със статии как
а ужким сме си у дома
така е
като сме прости
викат ни гяури
ахмет ще ни оправи
Да стават, ама като има Българи да казват "какво толкова" и "това е минало"(както и тук) ще се продължава с тези неща!
И аз си спомних за момчето, е сега ако имаше хора да се съберем и да отидем до оня гаден фес и се чуе това за в бъдеще дали ще има подобни изяви?
А като с иседим и сме на акъла на тези който писаха малко по-нагоре, няма да е едниствения и последен случай

Прос народ Слаба държава
един колега правилно беше написал който не е ходил в турция той не мрази турците
вижте що за народ са вижте им отношението към хора с различна религия
нали тази година бях в турция на абитюренска в турция и бях в корортен град кадето всички са били приятелски настроени
може ли някъв турцин да ти дърпа приятелката като сте се хванали под ръка и да прави жестове ти да се махаш.
но какво може да му направи човек на турчин в неговата държава
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО
е нека го направи това в българия
ще пикае кръв
а и как да му направи нещо човек след като си говорих с един турчин че за убииство давали по 5-6 месеца
а най голяма обида била да го напсуваш на майка
а вия осещате ли че нещатата и в нашата държава отиват натам
скоро циганите и турците ще са повече от нас и те няма да са малцинство
не стига че сега те командват парада имат повече права и навсякаде са почитани повече от нас българите в България
сега остава да станат и повече от нас
един колега правилно беше написал който не е ходил в турция той не мрази турците
вижте що за народ са вижте им отношението към хора с различна религия
нали тази година бях в турция на абитюренска в турция и бях в корортен град кадето всички са били приятелски настроени
може ли някъв турцин да ти дърпа приятелката като сте се хванали под ръка и да прави жестове ти да се махаш.
но какво може да му направи човек на турчин в неговата държава
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО
е нека го направи това в българия
ще пикае кръв
а и как да му направи нещо човек след като си говорих с един турчин че за убииство давали по 5-6 месеца
а най голяма обида била да го напсуваш на майка
а вия осещате ли че нещатата и в нашата държава отиват натам
скоро циганите и турците ще са повече от нас и те няма да са малцинство
не стига че сега те командват парада имат повече права и навсякаде са почитани повече от нас българите в България
сега остава да станат и повече от нас
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

Ц ц ц ц ц ц напрао не може да ми го побере главата как може да има тооооолкова прости и ограчинени хора в тая държава!Колко глупости се изписаха за незначителен период от време.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕ!Изобщо някой от вас знае ли какво е история и за какво служи.Дай сега всички под чиято власт сме били да ги мразим и тепаме а.Турция ни била управлявала били си правили квото искат и т.н.Че кой не си прави квото иска в тая ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА аз питам?Де да имаше начин да сме ЧАСТ от Турция та да поживеем и ние малко като бели хора най-накрая.Ама нямааааа,то такива глупаци като 99% от тея дето пишат тука мненията кой би ги искал!Естествено никой.Ай со здраве!
Последна промяна BarniPPP на 19 Юни 2007, 23:17, променена общо 1 път
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
BarniPPP
Де да имаше начин да се присъединим сега към Турция та да поживеем и ние малко като бели хора най-накрая
Абе ти луд ли си бе ????????????????????????????????
Нашите герои са си проливали кръвта да не сме част от тази империя , а ти искаш да се присъединяваме към тях
По скоро ако искаш да се присъединяваш към някой , това трябва да са руснаците
Де да имаше начин да се присъединим сега към Турция та да поживеем и ние малко като бели хора най-накрая

Нашите герои са си проливали кръвта да не сме част от тази империя , а ти искаш да се присъединяваме към тях

По скоро ако искаш да се присъединяваш към някой , това трябва да са руснаците
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Да се присъединим към Турция ? Ех де да я имаше Византия още и към нея да се присъединим
То глупости се писаха ама тая и тя не беше малка . 

My life is all I have ...
BarniPPP написа:.....
Ти точно не мисля,че трябва да се обаждаш повече в тази тема

Ето я къде е т!!!урция-заминавай

А относно умните коментари:'който не е бил там,не знае колко са добре,нивя,поля,пътища и т.н' също бих казал 'на добър път'!!!!Бил съм ти там-видял съм! Е и

КВО ПЛЮЕТЕ БЕ,КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА-МАРШ

По темата-аз не бих направил това и следователно не искам на мен да ми го правят,за това....

ВСЕКИ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ГЛАСУВА !!!!!!!!!

И една странична мисъл....и то не за фаворитите абсолютно всички гласове,защото все пак ДПС трябва изпадне колкото се може по надолу,а това означава че и дръгите все пак български партий трябва да получат някаква подкрепа!
Тра ла ЛА лаааа!