Убиха таксиметров шофьор... (мой близък)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Фев 2007, 23:20

Peshev написа:Лека му пръст на шофьора!
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 10 Фев 2007, 0:25

Както един приятел вика "от затвора се излиза, от гроба не!!"

Лека му пръст на човека

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Фев 2007, 0:51

Управлението на държавата под всякаква критика примери много и много ... Възмездие почти никога . Лошото е че сами трябва да раздаваме правосъдие и когато го дадем виновните пак сме ние :evil:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GLeZoranA » 10 Фев 2007, 1:29

Моите най-искрени съболезнования... :(
Наистина е много гадно!
Дано тази държава се оправи някога.. :conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 10 Фев 2007, 12:29

Всичко е прах в очите... :idea:

Задържания е един, а свидетелите са видяли двама, този е направил пълни самопризнания, което ме кара да се съмнявам в някои неща... :idea: Все си мисля, че това не е извършителя на престъплението. Усещам го... Стават доста странни неща в тая държава.
Лошото в случая е, че нашето районно управление 9-то "частно" не прави абсолютно нищо освен да блокира пътя за 2 часа. Може ли след като майка ми ми съобщи лошата новина, да отида в 9-то по съвсем друг повод и да видя некролог, на който пише "Скръбна Вест, почина Фолк еди кой си еди кой си............. и снимката е някакъв г*з", а един час преди това да съм научил за трагедията. И тъпия следовател с цялата си наглост ме пита на какво се възмущавам. :evil: Какво да говоря повече, всичко е снимано, но кога ли ще пусна снимките за да се види точно за какво става дума. За ЕДИН АБСУРД!!!
Нещата са твърде сериозни, всичко се потулва...Където и да влезнем, не в ЕС, ами незнам къде нищо няма да стане просто качеството на работа на висшите институции е под всякаква критика... :idea:

Това е моето мнение... Нещата не приключват тук и това е сигурно, аз го гарантирам... :!: :!: :!: :!: :!:
Ще се изкарват ноктите на тъпите наркомани. Просто не искахме да става вчера, защото съвестта ни не го позволяваше, но нека болката отмине и ще ги съдим така както никой съд не може да ги осъди, та дори и някой от нас да ги излежи...
За човека мога да кажа много...Той беше добър, правеше на мравката път, дори и да му бяха казали няма да платим, той никога нямаше да им каже платете...Щеше да ги остави да си тръгнат. Аз нямам кръвна връзка с него. Просто сестра ми е приятелка на сина му, но той за мен беше голям човек, грижовен баща и човек който правеше всичко само и само да занесе нещо повече вкъщи, на което всички да се радват. Това беше един човек, който аз никога няма да забравя, той беше приятел на всички, прощаваше на всеки, никога не винеше никой дори да го е видял, че е направил нещо, а умря по начин който не съвпада с гордия живот който водеше. Дори и беден той беше много богат, защото всички ние го обичахме... Поклон пред паметта му... :bowdown:

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 10 Фев 2007, 12:52

Ужасно грозно е как таксиметровите шофьори трупат дивиденти от трагедията на семейството. Явно нямат никаква съвест, пък да не говорим за морални ценности, които биха ги възпряли така да се възползват смъртта на човека.
Dare To Dream

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 10 Фев 2007, 13:12

Поредната глупост, която казаха по ТВ Европа е че е бил наркодилър... Ако има някой сайта на телевизията или телефон на редакцията да им еба пи*ицата лелина аз на тях.
Човека излезна след като сина му му направи вечеря и каза "Чао, Тате" и той му отвърна с "Чао" и повече не се прибра, не донесе нищо повече. Майка ви долна пробита, просто искам да разбера кой го е казал това и кой е разрешил да се излъчи... :!: :!: :!:
И това са новини, какви новини са, а... :?: :?: :?:
Да ти изсъхнат ръцете, как можа да го напишеш нещастник долен...Как можа :?:
Ще страдате всички майка ви насрана... :!: :!: :!:
ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН... :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 10 Фев 2007, 13:38

Моите съболезнования!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GLeZoranA » 10 Фев 2007, 14:31

cherry_dream написа:Ужасно грозно е как таксиметровите шофьори трупат дивиденти от трагедията на семейството. Явно нямат никаква съвест, пък да не говорим за морални ценности, които биха ги възпряли така да се възползват смъртта на човека.

Явно наистина нямат. :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 10 Фев 2007, 19:47

Мойте съболезнования и дано виновника да си плати много скъпо :!: :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Фев 2007, 23:16

Най - искренни съболезнования от човек който също е загубил близък по същия нелеп начин :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата