Политическа
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Политическа
Преди пп Боташ да се появи на сцената всичко е фантасмагория
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
От всички, ама най-много от итн и бсп. Направо ще ги прати да се борят за субсидия, а не за влизане. От величие и меч също ще дръпне здраво. Тва са все парити с електорат който или дърпа към Русия или търси месия и веднага се мята на новия такъв. И избирателната активност ще вдигне според мен, щото си има някакъв процент дето също чакат някой нов да дойде да ги оправи. Ама не ми се вярва на тия избори да се включи шапкаря. Ще си чака края на мандата и чак тогава ще почне да прави партия.
- TNT
- младши ентусиаст

-
Така е, много време има от мандата още, а трудно ще стане стабилно правителство и сега.

Като гледам отново ще има ГЕРБ - ДПС - БСП , "суверена това каза" и ще си караме по същия начин, даже по-зле. Аз съм песимист, че Ганя ще излезне да гласува.

Като гледам отново ще има ГЕРБ - ДПС - БСП , "суверена това каза" и ще си караме по същия начин, даже по-зле. Аз съм песимист, че Ганя ще излезне да гласува.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Възраждане и те потъват, със или без конкурента. Всичките им каузи се провалиха (=неможачи) и привържениците им го виждат това. Копейката предполагам ще се кандидатира за президент и после ще отиде евродепутат да бори врага отвътре с приятна заплатка, като онзи другия cosplayer Джамбазки
Герберите са се снишили и чакат да отмине бурята, но там отдавна има риск да се разцепят на две, само не знам какъв ще е катализатора.
Герберите са се снишили и чакат да отмине бурята, но там отдавна има риск да се разцепят на две, само не знам какъв ще е катализатора.- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- TNT
- младши ентусиаст

-

Като гледам какви са пропорциите, още доста избори ще гледаме същите партии в парламента.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Абе Стийн, къде я виждаш тази герб да се разцепва на две? Тази партия докато Боко е активно в политиката ще си стои така. Ако реши да се пенсионира може да я остави на някой, но това ще бъде края и. Няма как някой да се отцепи и да вземе проценти за да влезе в парламента, та за какво да го прави в такъв случай? Той Цветанов имаше огромен рейтинг по едно време и Боко го потопи, ти очакваш някой друг да изпъква. Който изпъкне малко, веднага го пращат някъде. Десислава отиде съдия, Томислав Дончев беше взел да прави рейтинг и го дръпнаха леко назад да не продължава да прави, Горанов го дръпнаха, онази дебелата вече и забравих името...
Много подценяваш Боко и надценяваш партията.
Много подценяваш Боко и надценяваш партията.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нещо бъркаш ми се струва , Оябунът е шеф до живот. Ако той умре следващия в якудза заема мястото . Той е като баща за другите бандити "децата му " в групировката , принципа за предаване власта от баща на син се нарича "Семпай Кохай" ....Ако реши да се пенсионира може да я остави на някой, но това ще бъде края и.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз не мога да разбера защо са тези закони там да се отстраняват провинили се след като НАЙ-РЕДОВНО някой посяга на някой друг. Преди време се смеех на турския парламент, ние почти ги стигнахме.
После ще викат защото се биели по пътищата и защо началници на РПУ-та изпадат в кома след ръкопашен бой с келеши.
Прилича ми на футболна среща в която съдията се страхува да изгони двамата биещи се. И това не е от председателя защото от няколко години е така, преди години много рядко можеше да се стигне до нещо подобно, отстранени имаше дори заради реплики. Сега ми се струва откакто Възраждане и ИТН са в Парламента, кръчмарското поведение е рецидив. Тошко Йорданов говори като брутален селяндур използвайки всякакви обиди редовно, тия от Възраждане с кой ли не се сбиха и от наистина от няколко години насам са непоносими с тези физически посегателства и селяндурско говорене!
После ще викат защото се биели по пътищата и защо началници на РПУ-та изпадат в кома след ръкопашен бой с келеши.
Прилича ми на футболна среща в която съдията се страхува да изгони двамата биещи се. И това не е от председателя защото от няколко години е така, преди години много рядко можеше да се стигне до нещо подобно, отстранени имаше дори заради реплики. Сега ми се струва откакто Възраждане и ИТН са в Парламента, кръчмарското поведение е рецидив. Тошко Йорданов говори като брутален селяндур използвайки всякакви обиди редовно, тия от Възраждане с кой ли не се сбиха и от наистина от няколко години насам са непоносими с тези физически посегателства и селяндурско говорене!

- TNT
- младши ентусиаст

-
ППДБ са се надъхали, че искали 121 депутата, ама аз не виждам как ще стане.
Графика на изборите след 89-та. Вижда се и с какви резултати Бойко толкова години е на власт.

Въпроса е кой с кого може да се коалира ? Първите ще са ГЕРБ или ППДБ. Друга партия дори не виждам като такава с потенциал за победа. За съжаление все повече ми се вижда, че следващото правителство ще е с явна коалиция ГЕРБ и ДПС. Може да видим Прасчо и министър. Ако стигнем дотам, направо ще обмисля какви са ми опциите за работа от друга държава.
Графика на изборите след 89-та. Вижда се и с какви резултати Бойко толкова години е на власт.

Въпроса е кой с кого може да се коалира ? Първите ще са ГЕРБ или ППДБ. Друга партия дори не виждам като такава с потенциал за победа. За съжаление все повече ми се вижда, че следващото правителство ще е с явна коалиция ГЕРБ и ДПС. Може да видим Прасчо и министър. Ако стигнем дотам, направо ще обмисля какви са ми опциите за работа от друга държава.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами щете нещете...докато дойде Радев, така ще е. Няма да има министър прасчо, ама ще става все по-нагъл, понеже Асен Василев когато прави нещо доказано го прави като неможач, а другите от Възраждане знаят само да лаят абсолютно празни приказки и по популистките изказвания са силни. Коцко седнал да лае при президента и да го пита за еврото пак. Абе алък, минавай на след еврото какво ще правим.
Трябвало референдум, на баба ви хвърчилото трябва, да сте се сетили когато му е било времето, а не когато нещата бяха ясни вече.
Ето Теменужката какво каза на Кокорчо, който хем яхна протеста, хем не знае какво да прави сега и ръси някакви небивалици, няма бюджет, ама той ще вади от някъде пари.
Кафевият красив пудел ли ще ги донесе тези пари не Кокорчо?
https://youtu.be/LbW7d03-kAU?si=ZksWh-kdCer97QqH
Трябвало референдум, на баба ви хвърчилото трябва, да сте се сетили когато му е било времето, а не когато нещата бяха ясни вече.Ето Теменужката какво каза на Кокорчо, който хем яхна протеста, хем не знае какво да прави сега и ръси някакви небивалици, няма бюджет, ама той ще вади от някъде пари.
https://youtu.be/LbW7d03-kAU?si=ZksWh-kdCer97QqH
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Бюджета имаше едни 6 милиарда скрити за крадене, които треаше да ги платиме всички работещи. 2 милиарда безплатно саниране например (ГРОБ ДА ПУКНЕ). 4 в ББР...и още има сигурно.
еднократно с годишната инфлация не е кой знае какво, въпреки че тия които получиха вече аз бих ги изключил.
Пари има, тия за крадене попривъшват.
еднократно с годишната инфлация не е кой знае какво, въпреки че тия които получиха вече аз бих ги изключил.
Пари има, тия за крадене попривъшват.
Хм,хм...